Ohjat edullisesti Horzen verkkokaupasta - www.horze.fi
Turvallisuus ennen kaikkea!
30 % alennusta Horzen ratsastuskypäristä & selkäsuojista
Ohjat

Ohjat

Ohjia löytyy erilaisia ja eri materiaaleista valmistettuja joka lähtöön, kuten sileitä, letitettyjä, kangasohjia, kumiohjia sekä gramaaniohjia. Valitse käyttötarkoitukseesi ja lajiisi parhaiten soveltuvat ohjat.
56 tuotetta

Osta Ohjat osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 69 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Ohjia löytyy useita eri tyylisiä, kuten yksinkertaisia, vahvistettuja, punottuja, kumisia, nahkaisia, jne.

Valitse lajiisi ja tarpeisiisi soveltuvat ohjat Horzen laajasta valikoimasta. Kumiohjien erinomainen pito ja tuntuma auttaa sinua pitämään tiiviisti kiinni ohjista ilman tahmaista tunnetta. Jopa märkinä kumiohjat pysyvät täydellisesti käsissä luistamatta ja siksi ne ovatkin useimpien kenttäratsastajien suosiossa. Jos pidät enemmän kangasohjista, kestävät canvasohjat nahkaisilla stoppareilla ovat oikea valinta koulu- tai esteratsastukseen. Valitse klassiset sileät, nauhoilla vahvistetut tai letitetyt ohjat working equitation-kilpailuihin, kun haluat luoda huolitellun vaikutelman. Ylelliset, mustat ja sileästä nahasta valmistetut kankiohjat sopivat ihanteellisesti kouluradoille. Horzen ohjissa on ruostumattomasta teräksestä valmistetut soljet ja niiden ompeleet ja yksityiskohdat ovat huolellisesti viimeisteltyjä.

Valmennukseen tai hevosen koulutukseen on saatavilla gramaaneja ja muita apuohjia, jotka opettavat niin hevosta, kuin ratsastajaakin.

Laadukkaista materiaaleista, kuten nahasta tai kangaspunoksesta valmistetut gramaanit sopivat täydellisesti hevosen koulutukseen, kun haluat opettaa hevosta kantamaan itsensä oikein ja hyväksymään kuolaimen. Gramaanit kiinnitetään satulavyöhön ja sieltä kuolainten kautta ratsastajan käsiin, jotta ratsastaja pystyy opettamaan hevosta kantamaan päänsä oikealla korkeudella. Muitakin apuohjia on saatavilla ja niitä tulisi aina käyttää vain kokeneilla ratsastajilla tai valmentajan valvonnassa.