Zandona
Zandona

Zandona

Zandonà aloitti toimintansa vuonna 1985 suorittamalla tutkimusta ja tuotekehittelyä muoviteollisuudessa. Vuodesta 2005 Zandonà on keskittänyt osaamisensa ja ammattitaitonsa ylellisesti muotoiltujen, sertifioitujen ja Italiassa valmistettujen ratsastuskypärien tuotantoon. Ajan myötä saadun kokemuksen avulla yritys pystyy tarjoamaan innovatiivisia, laadukkaita ja käytännöllisesti suunniteltuja tuotteita.
102 tuotetta
Osta Zandona at horze.fi.

Osoitteessa horze.fi voit tehdä verkkokauppaostoksia helposti ja mukavasti ja vastaanottaa tuotteet lyhyen ajan kuluessa.

Italialainen valmistaja Zandona tuottaa suojavarusteita hevosille ja ratsastajille varmistaakseen erinomaisen turvallisuuden ja suojaustehon kaikissa harraste- ja kilparatsastuksen haasteissa. Zandona käyttää innovatiivista teknologiaa ja erinomaisen laadukkaita muovimateriaaleja hevosen ja ratsastajan suojaamiseen hevosurheilun vaatimusten mukaisesti.

Zandona on valmistanut turvaliivejä aktiivisille ratsastajille ja erinomaisen laadukkaita suojia hevosille vuodesta 2005 lähtien. Tämä italialainen yritys tutki ja kehitti innovatiivista muoviteknologiaa vuodesta 1985 alkaen. Näiden turvaliivien ainutlaatuinen muotoilu takaa erinomaisen suojan selkärangalle iskuilta ja putoamisilta, jotka voivat usein olla vaarana tässä vaativassa urheilulajissa. Näiden turvaliivien hyvä ristiselän tuki yhdistettynä tehokkaasti hengittäviin, antibakteerisiin materiaaleihin, tekee niistä ihanteellisia kaikkiin ratsastuksen lajeihin. Nämä kaikkien ratsastuksen lajien vaatimuksia kestävät turvaliivit on CE-hyväksytty EN 1621-1 turvallisuusvaatimusten tason 1 mukaisesti. Erityislaatuisten ja tehokkaasti iskuja vaimentavien turvaliivien kuusikulmainen muotoilu mahdollistaa reilun liikkumavapauden, eikä häiritse aktiivisenkaan ratsastajan liikkeitä. Muovikilvet on suunniteltu kestämään iskuja ja ulkopuolelta tulevien esineiden sisään tunkeutumista materiaalin rikkoutumatta. Suojajärjestelmä ei haurastu tai halkeile ja ilmastoidut ja vahvat muovikilvet tarjoavat ainutlaatuisen ilmanvaihdon ja mukavuuden. Osassa malleista on irrotettavat, turvaliivin istuvuutta parantavat henkselit, joiden ansiosta liivit on helppo säätää sopiviksi useimmille vartalotyypeille. Antibakteerinen käsittely ylläpitää liivin mukavuutta ja puhtautta ja kestää jatkuvaa puhdistusta, joten turvaliivi on helppo pitää uuden ja puhtaan näköisenä. Vyötärön kiinnitysjärjestelmässä on reilusti säätövaraa ja se ehkäisee selän epämukavuutta tarjoten joustavaa tukea. Kun kerran koet Zandonan turvaliivin yksilöllisen suojaustehon, mielenrauhan ja mukavuuden, et enää koskaan halua ratsastaa mikään muu turvaliivi päälläsi.

Zandonan hivutus- ja laukkasuojat on suunniteltu suojaamaan hevosta esteratsastuksen haasteilta ja nopeudelta ja ne on suunniteltu suojaamaan este- tai kenttäratsun herkkiä niveliä.