Horze Cyber Week - Säästä jopa 50%
null
Sprenger

Sprenger

Vuonna 1872 Hermann Sprenger perusti ratsastustarviketehtaan. Nykyään Herm Sprenger GmbH on perheen omistama yritys. Sen 160 työntekijää johtaa neljännen sukupolven alkuperäinen perustaja. Sprengerin tuotteita toimitetaan menestyksekkäästi ympäri maailman. Korkea laatu saavutetaan käyttämällä vain parhaita mahdollisia materiaaleja ja komponentteja, intensiivisellä työntekijöiden koulutuksella ja laajamittaisella laadunvalvonnalla jokaisessa tuotannon vaiheessa. Tämä onnistuu tarkasti ohjelmoitujen testauskoneiden avulla.
324 tuotetta
Osta Sprenger at horze.fi.

Osoitteessa horze.fi voit tehdä verkkokauppaostoksia helposti ja mukavasti ja vastaanottaa tuotteet lyhyen ajan kuluessa.

Vuodesta 1872 saksalainen valmistaja Sprenger on ollut maailman johtava kuolainten, jalustinten ja kannusten valmistaja, joka on pysynyt vaativimpien hevosharrastajien suosiossa.

Sprengerin kuolaimet ovat erinomainen valinta hevoselle mihin tahansa lajiin. Näiden ainutlaatuisten kuolainten laadukas valmistustyö on vertaansa vailla ja kuolainvaihtoehdot loputtomia. Sprengerin kuolaimet ovat paitsi ergonomisesti juuri oikeanlaisia, pehmeitä ja miellyttäviä hevosen suussa, ne on myös valmistettu tieteellisesti tutkituista materiaaliyhdistelmistä, jotka varmistavat, että hevosen suu pysyy kosteana ja vastaanottavaisena ratsastajan kättä vasten. Sprengerin kuolaimet tekevät suitsituskokemuksesta nautinnon ja ratsastaja löytää välittömästi juuri oikean kuolaimen hevosensa tarpeisiin. Nämä saksalaiset kuolaimet on valmistettu ainutlaatuisesta, patentoidusta materiaalista. Alkuperäinen Aurigan-malli oli valmistettu kuparikomposiitista, silikonista ja sinkistä. Tämä yhdistelmä tarjosi riittävästi tasaisuutta, mukavuutta ja säänteli hapettumisprosessia, joka erotti nämä kuolaimet perinteisistä, ruostumattomasta teräksestä valmistetuista versioista. Myöhemmin Sprenger kehitti valmistusprosessiaan ja esitteli uuden, Sensoganista valmistetun malli, jossa on käytetty kuparia, mangaania ja sinkkiä, jotka tekevät näistä uskomattomista kuolaimista entistäkin ylellisemmät ja käytännöllisemmät. Uusi materiaali takaa saman tasaisuuden, mutta hapettumisprosessi on entistäkin säännellympi ja takaa sen, että sylkeen erittyy vähemmän kuparia. Nämä erinomaiset kuolaimet takaavat sen, että vaativa ratsumies voi valita kuolainten oikeanlaisen tyylin, painon ja ulkonäön täsmälleen tarpeidensa mukaisesti. Esteratsastukseen, kouluratsastukseen, maastoon tai arkiseen ja rentoon ratsastukseen, Sprengerin kuolaimet ovat paras mahdollinen valinta mille tahansa hevoselle.

Sprengerin jalustimet on suunniteltu selviytymään intensiivisen ratsastuksen haastavista olosuhteista ja ne kestävät jopa ratsastajan kolminkertaisen painon, mikä poistaa mahdollisuuden, että jalustin pääsisi rikkoutumaan iskun voimasta. Komposiitista ja ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa malleissa on käytetty Bow Balance-muotoilua, joka mahdollistaa paremman pidon ja leveä jalustinkumi parantaa tasapainoa ja pehmentää iskuja. Ainutlaatuinen, kiemurainen muoto saa jalan istumaan tiiviisti jalustimessa ja saa ratsastajan istunnan näyttämään upealta kouluradalla. Tämä miellyttävä jalustin kääntyy neljään suuntaan ja mahdollistaa ratsastajalle erinomaisen suorituksen. Neljään suuntaan nivelletty jalustinjärjestelmä lievittää polviin ja lantioon kohdistuvaa rasitusta lisäten ratsastajan mukavuutta. Jos ratsastaja suosii perinteisempää tyyliä jalustimissa, Fillis, Peacock ja monté-jalustimet ovat erinomaisia vaihtoehtoja. Laaja valikoima laadukkaista materiaaleista valmistettuja jalustinkumeja, jotka auttavat pitämään jalan paikoillaan jalustimessa ja tehostavat iskunvaimennusta. Kun ratsastaja viettää tuntikausia satulassa, nämä jalustimet mahdollistavat mukavuuden ja äärimmäisen käytännöllisyyden.

Kannusten valikoimasta löytyy erilaisia vaihtoehtoja jokaiseen tyyliin. Nämä kestävät ja erinomaisen laadukkaat kannukset eivät takuulla mene rikki. Joko hopeasta tai ruostumattomasta teräksestä valmistettujen kannusten valmistustyö on erinomaisen huolellista. Balkenhol-malli istuu täydellisesti ratsastussaappaisiin ja takaa äärimmäisen mukavuuden, istuvuuden ja sen, etteivät kannukset nouse epämiellyttävästi pois paikoiltaan ratsastuksen aikana. Valitse este- tai kouluratsastukseen klassinen Prince of Wales-malli, joka on saatavilla kaiken kokoisena joko rissoilla tai klassisella nuppipäällä. Nahasta tai nailonista valmistetut kannusremmit ja muut lisävarusteet on valmistettu yhtä laadukkaista materiaaleista kuin kannuksetkin ja juuri yhtä huolellisesti, kuin tältä markkinajohtajalta sopii odottaakin. Saatavilla on myös saapasrenkejä, vetimiä ja venyttäjiä, jotka auttavat sinua niin ratsastussaappaiden, kuin juoksukenkienkin kanssa.