Sprenger
Sprenger

Sprenger

Saksalainen Sprenger on ollut maailman johtava kuolainten, jalustimien, kannusten ja muiden tarvikkeiden valmistaja vaativille ratsastajille vuodesta 1872.

361 tuotetta
Osta Sprenger at horze.fi.

Osoitteessa horze.fi voit tehdä verkkokauppaostoksia helposti ja mukavasti ja vastaanottaa tuotteet lyhyen ajan kuluessa.

Saksalainen Hermann Sprenger perusti vuonna 1872 ratsastustarviketehtaan. Nykyään Hermann Sprenger GmbH on perheyritys neljännessä polvessa, ja sillä on 160 työntekijää. Hermann Sprenger toimittaa tuotteitaan menestyksekkäästi ympäri maailman. Korkea laatu saavutetaan käyttämällä vain parhaita mahdollisia materiaaleja ja komponentteja. Ammattitaitoinen henkilöstö on huolella koulutettu toteuttamaan laadunvalvontaa jokaisen tuotantovaiheen aikana ja sen jälkeen. Tämä toteutetaan tarkasti ohjelmoitujen testauskoneiden avulla.

Laadukkaita Sprenger kuolaimia hevosille

Sprengerin kuolaimet ovat erinomainen valinta hevoselle kaikkiin ratsastuksen lajeihin. Näiden ainutlaatuisten kuolainten laadukas valmistustyö on vertaansa vailla, ja erilaisia vaihtoehtoja on loputtomasti.  Sprengerin kuolaimet ovat  ergonomisesti juuri oikeanlaisia, pehmeitä ja miellyttäviä hevosen suussa, mutta ne on myös valmistettu tieteellisesti tutkituista materiaaliyhdistelmistä, jotka varmistavat, että hevosen suu pysyy kosteana ja vastaanottavaisena ratsastajan ohjasavuille. Sprengerillä on monia eri mallistoja, kuten esim. Turnado ja KK Ultra, joista löytyy mm. loose ring kuolaimia, pelham kuolaimia, pessoa kuolaimia, kumikuolaimia, oliivikuolaimia, kolmipala kuolaimia ja tavallisia nivelkuolaimia.

Sprengerin Aurigan kuolaimet

Sprengerin kuolaimet tekevät suitsien käyttämisestä nautinnollista, ja ratsastaja löytää helposti juuri oikean kuolaimen hevosensa tarpeisiin. Nämä saksalaiset kuolaimet on valmistettu ainutlaatuisesta, patentoidusta materiaalista. Alkuperäinen Aurigan-malli on valmistettu kuparin, piin ja sinkin yhdistelmästä. Tämä yhdistelmä tarjoaa riittävästi pehmeyttä ja mukavuutta sekä sääntelee hapettumisprosessia, mikä erottaa nämä kuolaimet perinteisistä, ruostumattomasta teräksestä valmistetuista malleista.

Sprengerin Sensogan kuolaimet

Myöhemmin Sprenger kehitti valmistusprosessiaan ja esitteli uuden, Sensoganista valmistetun malli, jossa on käytetty kuparia, mangaania ja sinkkiä, jotka tekevät näistä uskomattomista kuolaimista entistäkin ylellisemmät ja käytännöllisemmät. Uusi materiaali takaa saman pehmeyden, mutta hapettumisprosessi on entistä säännellympi ja takaa sen, että sylkeen liukenee vähemmän kuparia. Nämä erinomaiset kuolaimet takaavat sen, että vaativa ratsastaja voi valita kuolaimen tyylin, painon ja ulkonäön täsmälleen tarpeidensa mukaisesti. Esteratsastukseen, kouluratsastukseen, maastoon tai arkiseen ja rentoon ratsastukseen, Sprengerin kuolaimet ovat paras mahdollinen valinta mille tahansa hevoselle.

Maksimaalista pitoa Sprenger jalustimilla

Sprengerin jalustimet on suunniteltu kestämään kovaa ja intensiivistä ratsastusta, ja ne kestävät jopa kolme kertaa ratsastajan painon, minkä ansiosta jalustin ei rikkoudu putoamistilanteessa. Komposiitista ja ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin malleihin lukeutuvat myös Bow Balance-jalustimet, joissa on parempi pito sekä paremman tasapainon ja iskunvaimennuksen tarjoavat, leveät jalustinkumit. Ainutlaatuinen, kaareva muoto saa jalan istumaan tiiviisti jalustimessa ja ratsastajan jalat näyttämään pidemmiltä kouluradalla. Nämä miellyttävät jalustimet taipuvat neljään suuntaan, mikä mahdollistaa ratsastajalle erinomaisen suorituksen. Neljään suuntaan nivelletty jalustinjärjestelmä vähentää polviin, nilkkoihin ja lantioon kohdistuvaa rasitusta lisäten ratsastajan mukavuutta. Sprengerillä on myös useita erilaisia turvajalustimia.

Perinteisempää tyyliä jalustimissaan suosiville ratsastajille Fillis jalustimet ja Peacock turvajalustimet ovat erinomaisia vaihtoehtoja. Meillä on myös laaja valikoima laadukkaista materiaaleista valmistettuja jalustinkumeja, jotka auttavat pitämään jalat paikoillaan jalustimissa ja tehostavat iskunvaimennusta. Kun ratsastaja viettää tuntikausia satulassa, nämä jalustimet mahdollistavat mukavuuden ja äärimmäisen käytännöllisyyden.

Sprenger kannukset

Kannusten valikoimassa on erilaisia vaihtoehtoja jokaiseen tyyliin. Nämä erinomaisista laatumateriaaleista valmistetut kannukset eivät takuulla mene rikki. Joko hopeasta tai ruostumattomasta teräksestä valmistettujen kannusten valmistustyö on erinomaisen huolellista. Balkenhol-malli istuu täydellisesti ratsastussaappaisiin ja takaa äärimmäisen mukavuuden ja istuvuuden. Kannukset eivät myöskään nouse kiusallisesti pois paikoiltaan ratsastuksen aikana.

Valitse esteratsastukseen tai kouluratsastukseen klassinen Prince of Wales-malli, jota on saatavilla kaiken kokoisena joko rissoilla tai klassisella nuppipäällä. Nahasta tai nailonista valmistetut kannusremmit ja muut lisävarusteet on valmistettu yhtä laadukkaista materiaaleista kuin kannuksetkin ja juuri niin huolellisesti, kuin tältä markkinajohtajalta sopii odottaakin. Saatavilla on myös saapasrenkejä, saapaskoukkuja ja saapastukia, jotka auttavat sinua ratsastussaappaiden kanssa.