Osta Bucas hevostuotteita netistä | horze.fi
Turvallisuus ennen kaikkea!
30 % alennusta Horzen ratsastuskypäristä & selkäsuojista
null
Bucas

Bucas

Siitä lähtien kun Bucas perustettiin vuonna 1981 Irlannin Corkissa, brändi on yhdistänyt irlantilaiset hevosperinteet uusimpaan tekniseen kehitykseen ja kokemukseen. Tämän ansiosta se on onnistunut kehittämään laajan valikoiman innovatiivisia ja teknisesti kehittyneitä tuotteita. Bucas kehittää kaikki tuotteensa hevosten ja niiden omistajien hyvinvointia ajatellen. Periaatteena on, että tuotteet valmistetaan niin korkeiden laatuvaatimusten mukaisiksi, että ne osoittautuvat oikeiksi valinnoiksi niin lyhyellä, kuin pitkälläkin aikavälillä.
102 tuotetta
Osta Bucas at horze.fi.

Osoitteessa horze.fi voit tehdä verkkokauppaostoksia helposti ja mukavasti ja vastaanottaa tuotteet lyhyen ajan kuluessa.

Bucas-loimet ovat suorastaan vallankumouksellisia ja yksi markkinoiden ensimmäisistä oikeasti vedenpitävistä ja hengittävistä loimimerkeistä. Perustamisestaan saakka, vuodesta 1981, Bucasin loimet ovat tarjonneet innovatiivista suojaa ulkoileville hevosille säällä kuin säällä. Irlannin Corkin sääolosuhteet innoittivat luomaan vedenpitäviä ja kestäviä loimia, joiden ympärille Bucas onkin onnistunut rakentamaan vankan maineensa. Bucasin tuotteiden suojausteho ja laatu on äärimmäisen korkeassa arvossa hevostarvikemarkkinoilla.

Bucasin ulkoloimet on valmistettu heidän omasta Stay-Dry kankaastaan, joka pitää kosteuden ulkopuolella mahdollistaen samalla äärimmäisen hengittävyyden ja mukavuuden. Hiki ja kosteus haihtuvat ja loimi jättää hevosellesi miellyttävän viileän ja mukavan tunteen, eikä koskaan lämmitä liikaa. Kankaan antibakteerinen käsittely pitää nämä tyylikkäät loimet raikkaina ja uuden näköisinä pitkään, sekä vähentää pesun ja huollon tarvetta. Suurimmassa osassa Bucasin loimista on tyylikäs ja perinteinen, korkeampi kaulaleikkaus ja syvät laskokset, jotka lisäävät liikkumavapautta ja ehkäisevät hankausta. Lisäksi Bucasin loimiin on saatavilla vaihtoehtoisia kaulakappaleita, jotka suojaavat kylmältä ja tuulelta aina tarvittaessa. Bucas Click ‘n Go kiinnitysjärjestelmä on markkinoiden helpoin kiinnitysjärjestelmä ja toimii vain yhdellä käden liikkeellä. Sinun ei tarvitse sählätä useiden solkien ja remmien kanssa, kun puet tai riisut loimea. Tämä järjestelmä tekee hevosen pukemisesta helppoa ja mahdollistaa loimen muuntelun sääolosuhteiden vaihtuessa. Useimpien Bucasin loimien sileä nailonvuoraus ehkäisee lapojen hankautumista. Hevonen pysyy tyytyväisempänä, kun lapoja ei kiristä eikä satu ja ne voivat nauttia ulkoilusta ilman epämukavuutta tai hankausta. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut metalliosat eivät ruostu ja Bucasin loimien ristivyöt on helppo kiinnittää ja ne kestävät pitkäaikaista käyttöä. Hengittävä, vedenpitävä pinnoite tekee näistä edullisista loimista ehdottomia suosikkeja.

Bucas on ehkä parhaiten tunnettu hauskasta Buzz-Off Zebra mallistostaan. Nämä hauskat ja muodikkaat, UV-suojalla käsitellyt loimet näyttävät villeiltä, mutta täyttävät samalla erityisen tärkeää tehtävää. Seeprakuvio on itse asiassa suunniteltu häiritsemään ärsyttäviä hyönteisiä, sillä mustavalkoinen kuviointi hämmentää niitä. Villit seeprat eivät koskaan joudu ötököiden ahdistelemiksi mustavalkoraidallisen karvapeitteensä takia, joka näyttää hyönteisten silmin niin häiritsevältä, että hyönteiset pysyvät mieluumin kaukana. Buzz-Off tuotteet kääntävät todellkin katseet laitumella, mutta hevosesi on onnellisimmillaan saadessaan laiduntaa rennosti ja rauhassa. Valitse kärpässuojaksi laitumelle ulkoloimi tai kärpäsmaski tai ratsastuksen ajaksi ratsastusloimi, jotta voit suojata hevosesi ikäviltä ötököiltä joka tilanteessa. Kun puet hevosellesi kärpäsmaskin ulkoilun ajaksi, sen ei tarvitse enää koskaan kärsiä hyönteisten puremista.

Bucas tarjoaa nyt myös laajan valikoiman muita hevosurheiluun liittyviä tarvikkeita, kuten cooler-loimia, satulahuopia, kuljetussuojia ja jopa koirien loimia. Kaikki nämä tyylikkäät tuotteet on suunniteltu yhtä laadukkaiksi ja tyylikkäiksi, kuin Bucasin loimivalikoimakin. Bucas on Irlannin hevostarvikebrändien aatelia ja sen tuotteet suojaavat hevostasi mukavasti pitäen myös sinun budjettisi kunnossa.