25% alennus valitsemastasi Horzen/B Vertigon tuotteesta! Käytä koodia: HZ25OFF

×

Bucas

Horze
B Vertigo
Finn-Tack
Pharmacare
Absorbine
Accuhorsemat
Aesculap
Aigle
Alodis Horse
Arioneo
Arma
Aubrion
Aviemore
Back on Track
Back on Track Silverline
Beeztees
Bellomania
Belvoir Rug Company
Beris
Betta Life
Black Power
Blenheim
Blue Hors
Bodyguard
Brad Ren's
Breeze Up
Breyer
Brinicombe Equine
Brogini
Bucas
Carr & Day & Martin
Cavalliera
Cavalliera Outlet
Cavallo
Cavallo Hoof Boots F.R.A.
Cavalor
Celtic Equine
Chetaime
Christ
Chuckit
Chukka
Collegiate
Constanta
Coolpets
Corima
Cottage Craft
Covalliero
Cowboy Magic
Curver
Derriere Equestrian
Designed by Lotte
Diopet
Doggy Dry
Dogman
Dublin
ea.St Riding
Eat Slow
Effax
Effol
Emin
eQuick
Equi-N-icE
Equine Fusion
Equi-Safety
Equisense
Eskadron
Excellent
Eyenimal
Fabdog
Farm Patrol
Farnam
Fineko
Finish Line
Flexi
F.R.A. Freedom Riding Articles
Gabriella
Gatehouse
GEOHORSE
George & Dotty
Gera
Gizmo
Global Herbs
Gold Label
GPA
Groom Away
Haas
Harry Hall
Harry's Horse
Haukeschmidt
Havens
Helite
Hilton Herbs
Holland Animal
Horse Master
Horseware
Horslyx
HV Polo
Imperial Riding
Jackson Galaxy
Jacson
JHL
Jin stirrup
John Whitaker
Jolly Pets
Julius-K9
JW Pet
Karlslund
Kavalkade
Kennel Equip
Kentucky
Keratex
Kerbl
Kevin Bacon
Kincade
Komperdell
Kong
Korsteel
KovaLine
Lami-Cell
Le Mieux
Lister
Liveryman
Loveson
Luda Farm
Magic Brush
Mane 'n Tail
Mark Todd
Masta
Mink Horse
Mira
Moorland Rider
Montar
Moretta
Mountain Horse
Muckboots
Mühldorfer Pferdefutter
Mustad
Noble Outfitters
Num'axes
Oster
Pavo
Pennsbury
Performance
Pet Faces
Petsport
Pfiff
Pikeur
Plus Equine
PrimeVal
Pro Dosa
Professional's Choice
Rainlegs
Ridzi
Roeckl
Roma
RSL
RXR Riding
Saddlecraft
Samshield
Save-edge
Saxon
Scarabeus
Scharf
Schockemöhle
SD Design
Sectolin
Sedelogic
Shires Equestrian
Shoof
Siccaro
Siulpower
SpectraFence
Spooks
Sprenger
Spyder
Stable Kits
Stassek
Suedwind
Tattini
Tempest
TimerGPS
TKO
Tonics
Tredstep
Trikem Sport
Trikem Sport Dog
Trust
Twydil
Uvex
Uvex Gloves
Uvex Goggles
Veredus
Vet Cellect
Vetericyn
WeatherBeeta
Wessex
Woofmasta
Yeowww
Zandona
Zapi
Zenpet
Zilco
Zzoom
Kroops
Rebel by Montar
Perfect Horse
Royal Rider
Rajaa:
  • SUODATTIMET:
  • Kategoria
  • Väri
  • Koko
  • Hinta
Järjestys:

Siitä lähtien kun Bucas perustettiin vuonna 1981 Irlannin Corkissa, brändi on yhdistänyt irlantilaiset hevosperinteet uusimpaan tekniseen kehitykseen ja kokemukseen. Tämän ansiosta se on onnistunut kehittämään laajan valikoiman innovatiivisia ja teknisesti kehittyneitä tuotteita. Bucas kehittää kaikki tuotteensa hevosten ja niiden omistajien hyvinvointia ajatellen. Periaatteena on, että tuotteet valmistetaan niin korkeiden laatuvaatimusten mukaisiksi, että ne osoittautuvat oikeiksi valinnoiksi niin lyhyellä, kuin pitkälläkin aikavälillä.

128 tuotteita

Bucas-loimet ovat suorastaan vallankumouksellisia ja yksi markkinoiden ensimmäisistä oikeasti vedenpitävistä ja hengittävistä loimimerkeistä. Perustamisestaan saakka, vuodesta 1981, Bucasin loimet ovat tarjonneet innovatiivista suojaa ulkoileville hevosille säällä kuin säällä. Irlannin Corkin sääolosuhteet innoittivat luomaan vedenpitäviä ja kestäviä loimia, joiden ympärille Bucas onkin onnistunut rakentamaan vankan maineensa. Bucasin tuotteiden suojausteho ja laatu on äärimmäisen korkeassa arvossa hevostarvikemarkkinoilla.

Bucasin ulkoloimet on valmistettu heidän omasta Stay-Dry kankaastaan, joka pitää kosteuden ulkopuolella mahdollistaen samalla äärimmäisen hengittävyyden ja mukavuuden. Hiki ja kosteus haihtuvat ja loimi jättää hevosellesi miellyttävän viileän ja mukavan tunteen, eikä koskaan lämmitä liikaa. Kankaan antibakteerinen käsittely pitää nämä tyylikkäät loimet raikkaina ja uuden näköisinä pitkään, sekä vähentää pesun ja huollon tarvetta. Suurimmassa osassa Bucasin loimista on tyylikäs ja perinteinen, korkeampi kaulaleikkaus ja syvät laskokset, jotka lisäävät liikkumavapautta ja ehkäisevät hankausta. Lisäksi Bucasin loimiin on saatavilla vaihtoehtoisia kaulakappaleita, jotka suojaavat kylmältä ja tuulelta aina tarvittaessa. Bucas Click ‘n Go kiinnitysjärjestelmä on markkinoiden helpoin kiinnitysjärjestelmä ja toimii vain yhdellä käden liikkeellä. Sinun ei tarvitse sählätä useiden solkien ja remmien kanssa, kun puet tai riisut loimea. Tämä järjestelmä tekee hevosen pukemisesta helppoa ja mahdollistaa loimen muuntelun sääolosuhteiden vaihtuessa. Useimpien Bucasin loimien sileä nailonvuoraus ehkäisee lapojen hankautumista. Hevonen pysyy tyytyväisempänä, kun lapoja ei kiristä eikä satu ja ne voivat nauttia ulkoilusta ilman epämukavuutta tai hankausta. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut metalliosat eivät ruostu ja Bucasin loimien ristivyöt on helppo kiinnittää ja ne kestävät pitkäaikaista käyttöä. Hengittävä, vedenpitävä pinnoite tekee näistä edullisista loimista ehdottomia suosikkeja.

Bucas on ehkä parhaiten tunnettu hauskasta Buzz-Off Zebra mallistostaan. Nämä hauskat ja muodikkaat, UV-suojalla käsitellyt loimet näyttävät villeiltä, mutta täyttävät samalla erityisen tärkeää tehtävää. Seeprakuvio on itse asiassa suunniteltu häiritsemään ärsyttäviä hyönteisiä, sillä mustavalkoinen kuviointi hämmentää niitä. Villit seeprat eivät koskaan joudu ötököiden ahdistelemiksi mustavalkoraidallisen karvapeitteensä takia, joka näyttää hyönteisten silmin niin häiritsevältä, että hyönteiset pysyvät mieluumin kaukana. Buzz-Off tuotteet kääntävät todellkin katseet laitumella, mutta hevosesi on onnellisimmillaan saadessaan laiduntaa rennosti ja rauhassa. Valitse kärpässuojaksi laitumelle ulkoloimi tai kärpäsmaski tai ratsastuksen ajaksi ratsastusloimi, jotta voit suojata hevosesi ikäviltä ötököiltä joka tilanteessa. Kun puet hevosellesi kärpäsmaskin ulkoilun ajaksi, sen ei tarvitse enää koskaan kärsiä hyönteisten puremista.

Bucas tarjoaa nyt myös laajan valikoiman muita hevosurheiluun liittyviä tarvikkeita, kuten cooler-loimia, satulahuopia, kuljetussuojia ja jopa koirien loimia. Kaikki nämä tyylikkäät tuotteet on suunniteltu yhtä laadukkaiksi ja tyylikkäiksi, kuin Bucasin loimivalikoimakin. Bucas on Irlannin hevostarvikebrändien aatelia ja sen tuotteet suojaavat hevostasi mukavasti pitäen myös sinun budjettisi kunnossa.

Lue lisää