Bucas
Bucas

Bucas

Siitä lähtien kun Bucas perustettiin vuonna 1981 Irlannin Corkissa, brändi on yhdistänyt irlantilaiset hevosperinteet uusimpaan tekniseen kehitykseen ja kokemukseen. Tämän ansiosta se on onnistunut kehittämään laajan valikoiman innovatiivisia ja teknisesti kehittyneitä tuotteita. Bucas kehittää kaikki tuotteensa hevosten ja niiden omistajien hyvinvointia ajatellen. Periaatteena on, että tuotteet valmistetaan niin korkeiden laatuvaatimusten mukaisiksi, että ne osoittautuvat oikeiksi valinnoiksi niin lyhyellä kuin pitkälläkin aikavälillä.

143 tuotetta
Osta Bucas at horze.fi.

Osoitteessa horze.fi voit tehdä verkkokauppaostoksia helposti ja mukavasti ja vastaanottaa tuotteet lyhyen ajan kuluessa.

Bucas-loimien menestystarina

Bucas-loimet ovat suorastaan vallankumouksellisia, ja Bucas onkin yksi markkinoiden ensimmäisistä täysin vedenpitävistä ja hengittävistä loimimerkeistä. Perustamisestaan saakka, vuodesta 1981, Bucasin loimet ovat tarjonneet innovatiivista suojaa ulkoileville hevosille säällä kuin säällä. Irlannin Corkin sääolosuhteet innoittivat luomaan vedenpitäviä ja kestäviä loimia, joiden ympärille Bucas onkin onnistunut rakentamaan vankan maineensa. Bucasin tuotteiden suojausteho ja laatu ovat äärimmäisen korkeassa arvossa hevostarvikemarkkinoilla.

Millaisia Bucas-loimet ovat?

Bucasin ulkoloimet on valmistettu heidän omasta Stay-Dry-kankaastaan, joka siirtää kosteuden loimen ulkopuolelle mahdollistaen samalla erinomaisen hengittävyyden ja mukavuuden. Hiki ja kosteus haihtuvat, ja loimi jättää hevosellesi miellyttävän viileän ja mukavan tunteen, eikä ole koskaan liian kuuma. Kankaan antibakteerinen käsittely pitää nämä tyylikkäät loimet raikkaina ja uuden näköisinä pitkään, sekä vähentää pesun ja huollon tarvetta. Suurimmassa osassa Bucasin loimista on tyylikäs ja perinteinen kaula-aukko tai korkeampi kaulalosa sekä syvät laskokset, jotka lisäävät liikkumavapautta ja ehkäisevät hankausta. Lisäksi Bucasin loimiin on saatavilla kaulakappaleita, jotka suojaavat kylmältä ja tuulelta aina tarvittaessa.

Helppokäyttöisiä loimia

Bucas Click ‘n Go kiinnitysjärjestelmä on markkinoiden helpoin kiinnitysjärjestelmä, jota voi käyttää vain yhdellä käden liikkeellä. Sinun ei tarvitse sählätä useiden solkien ja remmien kanssa, kun puet tai vaihdat loimea. Tämä järjestelmä tekee hevosen pukemisesta helppoa ja mahdollistaa loimen muuntelun sääolosuhteiden vaihtuessa. Useimmissa Bucasin loimissa on lapojen alueella sileä nailonvuoraus, joka ehkäisee lapojen hankautumista. Hevonen pysyy tyytyväisempänä, kun lapoja ei kiristä eikä satu, ja ulkoilusta voi nauttia ilman epämukavuutta tai hankausta. Ruostumattomasta teräksestä valmistettujen metalliosien ansiosta helposti kiinnitettävät ristivyöt eivät ruostu, ja ne kestävät pitkäaikaista käyttöä ja kulutusta. Hengittävä ja vedenpitävä pinnoite tekee näistä edullisista loimista ehdottomia suosikkeja.

Bucas Freedom ulkoloimet & Smartex sadeloimet

Näiden edullisten loimien hengittävä ja vedenpitävä pinnoite tekee loimista suosikkejasi. Bucas Freedom ulkoloimi- ja Bucas Smartex sadeloimi-mallistoissa on useita erilaisia loimia, jotka suojaavat hevostasi sateelta ja kosteudelta. Mallistosta löytyvät myös lämpimät toppaloimet ulkoiluun.

Bucas Buzz-Off kärpäsloimet

Bucas on ehkä parhaiten tunnettu hauskasta Bucas Buzz-kärpäsloimimallistostaan. Nämä hauskat ja muodikkaat, UV-suojalla käsitellyt loimet näyttävät villeiltä, mutta täyttävät samalla erityisen tärkeää tehtävää. Seeprakuvio on itse asiassa suunniteltu häiritsemään ärsyttäviä hyönteisiä, sillä mustavalkoinen kuviointi hämmentää niitä. Villit seeprat eivät koskaan joudu hyönteisten ahdistelemiksi mustavalkoraidallisen karvapeitteensä takia, koska se näyttää hyönteisten silmin niin häiritsevältä, että hyönteiset pysyvät mieluummin kaukana. Buzz-Off tuotteet kääntävät todellakin katseet laitumella, mutta hevosesi on onnellisimmillaan saadessaan laiduntaa rennosti ja rauhassa. Voit valita kärpässuojaksi laitumelle ötökkäloimen tai kärpäsmaskin ja ratsastuksen ajaksi ratsastusloimen, jotka suojaavat hevostasi ikäviltä hyönteisiltä joka tilanteessa. Kun puet hevosellesi kärpäsmaskin ulkoilun ajaksi, sen ei tarvitse enää koskaan kärsiä hyönteisten puremista.

Bucas tarjoaa nyt myös laajan valikoiman muita hevosurheiluun liittyviä tarvikkeita, kuten kuivatusloimia, talliloimia, satulahuopia, riimuja, kuljetussuojia ja jopa koirien loimia. Kaikki nämä tyylikkäät tuotteet on suunniteltu yhtä laadukkaiksi ja tyylikkäiksi kuin Bucasin loimivalikoimakin. Bucas on Irlannin hevostarvikebrändien aatelia, ja sen tuotteet suojaavat hevostasi mukavasti pitäen myös sinun budjettisi kunnossa.