Mid Season SALE
Naisten ratsastusleggingsit polvipaikoilla

Naisten ratsastusleggingsit polvipaikoilla

Ratsastusleggingsit eli ratsastustrikoot polvipaikoilla ovat erinomaiset esteratsastajille, koska ne ovat hyvin monikäyttöisiä. Polvipaikat mahdollistavat keventämisen milloin vain ja takaavat samanaikaisesti sekä hyvän tuen että liikkumisvapauden.

15 tuotetta

Osta Naisten ratsastusleggingsit polvipaikoilla osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Polvipaikkaiset ratsastusleggingsit antavat juuri sopivasti tukea

Polvipaikkaiset ratsastusleggingsit eli ratsastustrikoot eivät ole tyylin suhteen millään tavalla huonommat kuin ratsastusleggingsit kokopaikoilla. Ne antavat juuri sopivasti tukea muutenkin kuin esteratsastuksessa. Polvet pysyvät paikkojen ansiosta paikoillaan, mutta keventäminen on helppoa. Polvipaikkaisten ratsastusleggingsien kevyt ja joustava materiaali istuu päälle kuin toinen iho ja mukautuu liikkeisiisi.

Voit valita mielesesi useista väreistä, malleista ja tyyleistä. Jos haluat erottua joukosta, löydät juuri oikeat ratsastusleggingsit polvipaikoilla Horzelta. Perinteisten mallien rinnalla on katseita vangitsevia värejä sekä upeita yksityiskohtia polvissa, taskuissa, vyötäröllä ja reisissä.

Ratsastusleggingsit polvipaikoilla ovat täydelliset esteratsastukseen ja kenttäratsastukseen

Ratsastusleggingsit polvipaikoilla ovat ihanteelliset esteratsastukseen, kenttäratsastukseen ja rentoon maaseuturatsastukseen. Monikäyttöiset ja muotoihin mukautuvat polvipaikkaiset ratsastusleggingsit antavat täyden liikkumisvapauden, mutta pitävät sinut samalla tukevasti satulassa.

On makuasia, valitseeko polvipaikkaiset vai kokopaikkaiset ratsastusleggingsit, mutta löydät joka tapauksessa itsellesi sopivan mallin Horzelta. Valikoimassamme on polvipaikkaisia ratsastusleggingsejä matalalla, normaalilla ja korkealla vyötäröllä sekä erilaisia tyylejä saumoissa, katseita vangitsevia yksityiskohtia, kuten kristallisomisteita, sekä suosikkimerkkiesi trendikkäitä malleja. Monissa ratsastusleggingseissä on kännykkätasku sekä muita käteviä ominaisuuksia. Nauti Horzen polvipaikkaisten ratsastusleggingsien voittamattomasta liikkumisvapaudesta ja tyylikkyydestä.

Kuten ratsastushousujen kohdalla, myös ratsastusleggingsien kohdalla voit valita polvipaikkaiset tai kokopaikkaiset ratsastusleggingsit. Valinta on enimmäkseen makuasia. Kokopaikkaiset ratsastusleggingsit antavat erinomaisen pidon satulassa. Tästä syystä monet kouluratsastajat valitsevat kokopaikat. Toiset ratsastajat kokevat kokopaikat jäykiksi ja epämiellyttäviksi. Maastoratsastuksessa ja esteratsastuksessa polvipaikkaisten ratsastusleggingsien mahdollistama suurempi liikkumisvapaus saattaa olla todella suuri etu. Kuten ratsastushousujen, myös ratsastusleggingsien paikat voivat olla nahasta, keinonahasta tai silikonipainatetut. Nahka on näistä kestävintä, mutta vaatii myös eniten huoltoa. Riippumatta materiaalista useimmat ratsastusleggingsit voi pestä pesukoneessa 30 tai 40 asteessa.

Suosituimmat kategoriat