*ovh:sta - Yksittäisiä kappaleita isoilla alennuksilla
Koirien pedit

Koirien pedit

Pehmoiset koiranpedit ovat paras tapa saada koirasi nukkumaan mukavasti omalla paikallaan ilman, että sinun tarvitsee antaa periksi ja päästää sitä sänkyyn tai sohvalle. Makuutyynyt sopivat täydellisesti leppoisaan löhöilyyn.
6 tuotetta
Back on Track koiranpeti, 86x58
OVH -12%

Back on Track

koiranpeti, 86x58

48,31 €
OVH: 54,90 €
Eskadron Heritage AW21 Glossy koiran peti tekoturkiksella

Eskadron

Heritage AW21 Glossy koiran peti tekoturkiksella

39,95 €
Back on Track koiranpeti
OVH -12%

Back on Track

koiranpeti

165,35 €
OVH: 187,90 €
Excellent Bite Stop puremisenestosuihke koirille & kissoille, 250 ml

Excellent

Bite Stop puremisenestosuihke koirille & kissoille, 250 ml

12,95 €
0.25 l (51,80 € / l)
Kentucky Dogwear Velvet koiran peti

Kentucky Horsewear

Dogwear Velvet koiran peti

144,99 €
Kentucky Dogwear Velvet koiran tyyny

Kentucky Horsewear

Dogwear Velvet koiran tyyny

79,99 €
Osta Koirien pedit at horze.fi.

Osoitteessa horze.fi voit tehdä verkkokauppaostoksia helposti ja mukavasti ja vastaanottaa tuotteet lyhyen ajan kuluessa.

Koirien pedit ovat mukavan pehmeitä pesiä, joissa lemmikkisi voi turvallisesti ja mukavasti levätä omassa rauhassaan ilman, että sinun tarvitsee päästää sitä sohvalle tai sänkyyn.

Saatavilla on useita erilaisia materiaaleja, kokoja ja tyylejä, joista löytyy jokaiselle koiralle sopiva vaihtoehto. Kun haluat antaa lemmikillesi ylellisen nukkumapaikan, hanki fleecellä tai lampaankarvalla pehmustettu peti. Karvat ja pöly pysyvät poissa omasta sängystäsi, kun hankit lemmikillesi oman nukkumapaikan. Jos haluat tehdä koirasi pedistä persoonallisen, siihen voidaan myös lisätä kustomoitu brodeeraus - vaikkapa koirasi nimi tyylikkäällä fontilla kirjoitettuna.

Koirien tyynyt tarjoavat parhaalle ystävällesi pehmeän ja turvallisen nukkumapaikan.

Nämä pedit antavat lemmikillesi mahdollisuuden rentoutua ja näyttävät samalla upeilta - etenkin, jos niihin lisätään vielä ripaus persoonallisuutta brodeerauksella. Tee koirasi pedistä yksilöllinen lisäämällä siihen kustomoitu monogrammi. Koirien makuutyynyt ovat täydellinen ratkaisu, kun haluat pitää Mustin poissa sohvalta tai sängyltä, tai kun haluat antaa koirallesi oman pienen kodin. Valitse pehmeästä fleecestä, lampaankarvasta tai puuvillasta valmistettu peti, joka tarjoaa koirallesi äärimmäisen mukavat oltavat.