Mink Horse

Mink Horse

88 tuotetta
Osta Mink Horse at horze.fi.

Osoitteessa horze.fi voit tehdä verkkokauppaostoksia helposti ja mukavasti ja vastaanottaa tuotteet lyhyen ajan kuluessa.

Mink Horse of Denmark tarjoaa laajan valikoiman hienostuneita ja trendikkäitä tuotteita hevoselle ja ratsastajalle ripauksella modernia särmää. Näissä innovatiivisissa tuotteissa on uudenlaisia, tyylikkäitä yksityiskohtia, jotka miellyttävät nykypäivän muotitietoisia ratsastajia. Vuonna 2011 perustettu Mink Horse on laajentanut toimintaansa nopeasti ja tarjoaa nyt uniikkeja tuotteitaan maailmanlaajuisilla hevosharrastusmarkkinoilla. Kun Mink Horse aloitti toimintansa, sen tavoite oli valmistaa mukavia ja korkealaatuisa ratsastushousuja monenlaisille vartalotyypeille ja tarjota sekä äärimmäistä mukavuutta, että trendikästä tyyliä. Sen jälkeen, kun Mink Horse perusti verkkokauppansa vuoden 2012 alussa, se on kasvanut nopeasti ja tarjoaa nykyään laajan valikoiman elegantteja tuotteita tyylikkäille ratsastajille.

Vaikka ratsastushousut olivatkin ensimmäinen Mink Horsen pääasiallinen tuote, yritys jatkaa niiden kehittämistä luoden useita tyylejä ja materiaaleja miellyttääkseen mahdollisimman monia. Upeiden, kokopaikkaisten ratsastushousujen silikonipainatuksissa on kuvioita, kuten tähtiä ja muita epätavallisia grafiikkoja, joita näkee harvoin muualla. Mink Horse Equestrian Star ratsastushousuissa on voimakas grippipainatus, joka on paitsi tyylikäs, myös käytännöllinen. Mink Horsen suunnittelijat haluavat yhdistää tyylikkyyden ja mukavuuden näissä hauskoissa ratsastushousuissa, joista on saatavilla useita värivaihtoehtoja, kuten punainen, klassinen tummansininen, musta tai elegantit harmaan sävyt.

Mink Horsen satulahuovissa, kuten Mink Horse Mm Air satulahuovassa on äärimmäisen hyvä ilmanvaihto, miellyttävä memory foam-toppaus ja trendikäs ja luistamaton muotoilu, upeat värivaihtoehdot metsänvihreästä syvän metallinhohtoiseen alumiininharmaaseen.

Kimaltelevat, strasseilla ja Euroopan maiden, kuten Islannin, Itävallan ja Suomen lipuilla koristellut otsapannat on somistettu värikkäillä kristalleilla. Tuo esiin isänmaallisuutesi samalla kun lisäät ripauksen kimallusta hevosesi otsalle. Nämä kauniit otsapannat sopivat kivasti yhteen useiden erilaisten suitsien kanssa ja ovat hienovarainen tapa pukea hevosesi ja osoittaa samalla kansallisylpeyttäsi ja tukea maatasi.

Mink Horsella on myös täydellinen loimivalikoima ratsastusloimista viltteihin ja kilpailuloimiin, jotka kaikki sopivat kauniisti yhteen muiden tämän malliston hevosvarusteiden, kuten satulahuopien kanssa. Nämä loimet on valmistettu hevosten mukavuutta ajatellen ja niistä on saatavilla useita kokoja ja malleja, jotta löydät sopivan loimen kaikille tallisi hevosille.

Mink Horsen nahalla vuoratut minichapsit suojaavat jalkojasi, näyttävät tyylikkäiltä tunnusomaisen punaisen vuorauksensa ansiosta, sekä ovat viileää ja miellyttävää mikromokkaa. Mink Horsen talli- ja työkengät on myös vuorattu täydellisen näköisiksi punaisella nahalla. Kaikki Mink Horsen kestävät jalkineet on luotu pysymään kunnossa pitkään ja samalla säilyttämään upean ulkonäkönsä. Pohjat on käsitelty luistamattomiksi ja jalkineet tarjoavat optimaalisen tuen satulassa.

Mink Horse on elegantti vaihtoehto, kun haluat pukea hevosen tai ratsastajan. Mink Horsen tuotteiden materiaalit, mallit, sekä rakenne on luotu uskomattoman laadukkaiksi ja kestämään vuosikausien ajan. Horze on ylpeä saadessaan tarjota Mink Horsen laajan valikoiman laadukkaita tuotteita hevosharrastajille.