Blue Hors Cobber Complex kuparilisä, 1 l

€ 41,95
Hinnat sisältävät alv:n
12% alennusta tilauksestasi
Kopioi koodi: HZAUTUMN
60€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 23.09.2021 asti.
Kokotaulukko
Tilaustavara
Tilaustavara: arvioi 5 lisäpäivää toimitusaikaan.
  • Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksille
  • Maksuton palautus

Kuvaus

Tiivistetty ja hyvin imeytyvä (biologinen) kuparilisä, joka sisältää mangaania, B12-vitamiinia, E-vitamiinia ja biotiinia. Ravintolisä kilpahevosille, siitostammoille, varsoille ja nuorille hevosille. Tiedetään, että kupari on välttämätöntä raudan imeytymiselle, mikä taas vaikuttaa veren hapenkuljetuskykyyn. Kupari on myös osa entsyymiä, joka vahvistaa luuston kasvua ja vaikuttaa siten nuorien hevosten luuston kehittymiseen.


Tuoteominaisuudet:


  • Kuparilisä, joka sisältää tärkeitä vitamiineja ja kivennäisaineita
  • Kupari on välttämätöntä raudan imeytymiselle
  • Kupari vahvistaa varsojen ja nuorien hevosten luuston kehitystä

Teknisiä lisätietoja:


Lisätyt ravintoaineet per kg: Kupari (kupariaminohappokelaatti, hydraatti) E4: 6119 mg. Mangaani (mangaaniaminohappokelaatti hydraatti) E5: 3060 mg. E-vitamiini (alfa-tokoferoli): 15 300 mg. Biotiini: 6,1 mg. B12-vitamiini: 900 µg. Säilöntäaineet: Kaliumsorbaatti - E202: 2252 mg. Ravintosisältö: Raakaprotetiini 2,6 %. Raakarasva 1,5 %. Raakatuhka 5,5 %. Ligniini 0,1 %. Vesi 79,2 %. Ainesosat: Melassi. Propyleeniglykoli. Hunaja.


Tuote numero: 308623

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Blue Hors Cobber Complex kuparilisä, 1 l