Plus Utility Spray, 473 ml

29,95 €
Hinnat sisältävät alv:n
0 l (63,72 € / l)
Säästä 15% tilauksestasi
Kopioi koodi: BUY3SAVE15
Tarjous on voimassa vain kun tilaat vähintään 3 tuotetta. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Jos palautat yhden tai useamman tuotteen, hyvitämme tuotteiden suhteellisesti alennetun arvon. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 30.5.2022 saakka. Ei voimassa merkkien Horseware, Uvex, Suedwind, Cavalleria Toscana tuotteille.
Våri: Sininen
Sininen Vetericyn Plus Utility Spray, 473 ml
One size
Toimitus
Saatavilla heti. Tuote on varastossa
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
100 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Vetericyn Plus Utility -suihke on yleispuhdistusratkaisu haavoille kotieläinkäytössä. Nopea, helppo ja tehokas hännän hankaumiin, korvamerkintöihin, haljenneisiin ja vaurioituneisiin utareisiin, kynsiin tai muihin herkkiin alueisiin, jotka ärtyvät helposti. Tämä tuote ei sisällä antibiootteja tai steroideja, eikä se pistä tai polta.


Käyttöohjeet:


Käyttöohjeet: poista ylimääräiset karvat vahingoittuneelta alueelta. Leikkaa karvat tarvittaessa. Säädä suihkepullon suutin. Lisää ainetta vahingoittuneelle alueelle. Jos haavan sitominen on välttämätöntä, kyllästä side Vetericynillä kanssa jokaisella siteen vaihtokerralla. Toista 3-4 kertaa päivässä, kunnes haava on parantunut. Haavat parantuvat nopeammin, kun niitä puhdistetaan ja pidetään kosteina. Käytä suihkutustilaa laajemman alueen saavuttamiseksi. Voitele utareiden vetimenpäät Vetericynin avulla ja toista aina jokaisen lypsämisen jälkeen tai tarpeen mukaan. Huuhtelu ei ole välttämätöntä


Tuote numero: 327640

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.