Black Weekend - säästä jopa 70%!
Säästä nyt
Lintutarvikkeet

Lintutarvikkeet

Lintujen tarvikkeita löytyy sekä lemmikkilinnuille, että luonnonvaraisille linnuille ruokinta-astioista leluihin. Kanoille, luonnonvaraisille linnuille ja lemmikkilinnuille on saatavilla häkkejä, orsia ja muita lisävarusteita.
24 tuotetta

Lintujen tarvikkeet siemenistä orsiin saavat laululintusi visertämään.

Horzen lintutarvikkeiden valikoima sisältää useita erilaisia orsia, leluja, häkkejä ja muita tarvikkeita. Peili ehkäisee yksin elävän linnun yksinäisyyttä ja siemenherkut tarjoavat lisäravinteita varsinaisten aterioiden välissä.

Lemmikkilintujen tarvikkeet, kuten lintukylvyt, hiekkapäällysteiset orret ja värikkäät lelut pitävät lintusi viihdytettynä ja onnellisena päivät pitkät.

Tarjoa linnullesi runsaasti siemeniä ja vettä, jotta se nauttii onnellisesta ja terveestä elämästä häkissään. Kesyt lemmikkilinnut nauttivat orrella keinumisesta ja orrelta toiselle hypähtelystä samalla kun ne tarkkailevat ympärillään olevaa maailmaa. Tarjoa lemmikkilinnullesi runsaasti leluja ja viihdykettä, jotta se saa elää pitkän, onnellisen ja terveen elämän.

Horze toimittaa tarvikkeita ja ruokaa myös luonnonvaraisille linnuille ja kanoille. Hanki Horzelta sopivat välineet ja tarvikkeet ruokintasiiloista linnunpönttöihin.