15% alennusta kaikista hevostuotteista *
Käytä koodia: LOVE
Kopio
Leikepöydälle kopiointi onnistui
* Tietoa kampanjasta

Kissan kuljetus

Kissan kantokoppa on ehdoton hankinta niitä tilanteita varten, kun sinun täytyy kuljettaa kissasi eläinlääkäriin tai hoitopaikkaan. Kissalaukku voi olla helppo ja nopea tapa kuljettaa tassullista ystävääsi turvallisesti ilman, että se pääsee karkaamaan pelästyessään jotain.

Suodatin
Suodatin
Tyhjennä kaikki
Lajittelu
Brändit
Väri
Koko
Hinta
Hinta
Rajaukset:
6 tuotetta

Kissojen kantokopat ovat ehdottoman tärkeitä esimerkiksi eläinlääkärikäyntejä varten.

Kissojen kantokopat voivat helpottaa kissasi hermostuneisuutta ja stressiä vuosittaisilla eläinlääkärikäynneillä. Pidä kissasi turvassa kantokopassaan, kun tulee seuraavan reissun aika. Suurin osa kissoista ei pidä autolla matkustamisesta ja kantokopan avulla voit tarjota mukavamman ja turvallisemman tuntuisen kokemuksen kissallesi. Lisää kantokoppaan vielä kissan lepotyyny tai pyyhen pehmusteeksi.

Kissojen kantolaukut tarjoavat kevyemmän vaihtoehdon kantokopalle.

Kestävästä ja pehmeästä materiaalista valmistetut kissojen kantolaukut säilyttävät kissasi automatkan tai kuljetuksen aikana vieden vähemmän tilaa, kuin perinteisemmät muoviset kantokopat. Pehmeäreunainen kantolaukku on suunniteltu tarjoamaan mukavan ja turvallisen tuntuisen pesän kissallesi. Verkkomateriaalilla ilmastoitu kantolaukku hengittää ja antaa kissallesi mahdollisuuden tarkastella ympäristöään matkan aikana. Kun kuljetat kissaasi aina turvallisessa kopassa tai laukussa, sinun ei tarvitse pelätä sen katoamista. Tee seuraavasta matkasta eläinlääkäriin mukavampi kokemus kissallesi.