Säästä 20 € kaikista yli 100 euron tilauksistasi! Käytä koodia: HZXMAS Säästä nyt

×

Harry's Horse

Horze
B Vertigo
Finn-Tack
Pharmacare
Absorbine
Aesculap
Aigle
Alodis Horse
Arioneo
Arma
Aubrion
Aviemore
Back on Track
Back on Track Silverline
Beeztees
Bellomania
Beris
Betta Life
Black Power
Blenheim
Blue Hors
Bodyguard
Brad Ren's
Breeze Up
Breyer
Brogini
Bucas
Carr & Day & Martin
Cavalliera
Cavalliera Outlet
Cavallo
Cavallo Hoof Boots F.R.A.
Cavalor
Celtic Equine
Chetaime
Christ
Chuckit
Chukka
Collegiate
Constanta
Coolpets
Corima
Cottage Craft
Covalliero
Cowboy Magic
Curver
Derriere Equestrian
Designed by Lotte
Diopet
Doggy Dry
Dogman
Dublin
ea.St Riding
Eat Slow
Effax
Effol
Emin
eQuick
Equi-N-icE
Equine Fusion
Equi-Safety
Eskadron
Excellent
Fabdog
Farm Patrol
Farnam
Fineko
Flexi
F.R.A. Freedom Riding Articles
Gabriella
Gatehouse
GEOHORSE
George & Dotty
Gera
Gizmo
Global Herbs
Gold Label
GPA
Groom Away
Haas
Harry Hall
Harry's Horse
Haukeschmidt
Havens
Helite
Hilton Herbs
Horse Master
Horseware
Horslyx
HV Polo
Imperial Riding
Jackson Galaxy
Jacson
JHL
Jin stirrup
John Whitaker
Jolly Pets
Julius-K9
JW Pet
Karlslund
Kavalkade
Kennel Equip
Kentucky
Keratex
Kerbl
Kevin Bacon
Kincade
Komperdell
Kong
Korsteel
KovaLine
Lami-Cell
Le Mieux
Lister
Loveson
Magic Brush
Mane 'n Tail
Mark Todd
Masta
Mink Horse
Mira
Montar
Moretta
Mountain Horse
Muckboots
Mühldorfer Pferdefutter
Mustad
Noble Outfitters
Num'axes
Oster
Pavo
Pennsbury
Performance
Pet Faces
Petsport
Pfiff
Pikeur
Plus Equine
PrimeVal
Pro Dosa
Professional's Choice
Rainlegs
Ridzi
Roeckl
Roma
RSL
RXR Riding
Saddlecraft
Samshield
Save-edge
Saxon
Scarabeus
Scharf
Schockemöhle
SD Design
Sectolin
Sedelogic
Shires Equestrian
Shoof
Siulpower
Spooks
Sprenger
Spyder
Stable Kits
Stassek
Suedwind
Tattini
Tempest
TimerGPS
TKO
Tonics
Tredstep
Trikem Sport
Trikem Sport Dog
Trust
Twydil
Uvex
Uvex Gloves
Uvex Goggles
Veredus
Vet Cellect
WeatherBeeta
Wessex
Woofmasta
Yeowww
Zandona
Zapi
Zenpet
Zilco
Zzoom
Kroops
Rebel by Montar
Perfect Horse
Royal Rider
Rajaa:
  • SUODATTIMET:
  • Kategoria
  • Väri
  • Koko
  • Hinta
Järjestys:
157 tuotteita

"Harry’s Horse on täydellinen lisä Horzen hienojen brändien joukkoon. Tämä täydellinen valikoima sisältää kaiken, mitä hevonen ja ratsastaja tarvitsevat ja se on levinnyt Alankomaista maailmanlaajuiseksi. Tämä kansainvälinen hevos- ja ratsastusvarusteiden valmistaja suunnittelee ja tuottaa kaiken, mitä sinä ja hevosesi tarvitsette – A:sta Ö:hön!

Harry’s Horsen loimivalikoiman Thor-malliston kulmakiviä ovat katseita kääntävät ja kestävät materiaalit, jotka sietävät kurjimpiakin säitä näyttäen aina yhtä upeilta. Harry's Horsen tuotteiden mallit sopivat erinomaisesti yhteen Horzen tuotteiden kanssa, joten voit yhdistellä ja täydentää omia ja hevosesi talvivarusteita helposti. Sadeloimissa, kuten Stretch Limo-mallissa on runsaasti liikkumavapautta tarjoavat, korkeat lapalaskokset, korkea kaulaosa, sekä erinomaisesti vettä pitävä pintakangas.

Harry's Horselta löydät laajan valikoiman kuolaimia lajiin kuin lajiin – yksinkertaisista Full Cheek-malleista upeisiin kankikuolaimiin ja bridongeihin, jotka sopivat korkeamman tason kouluratsastukseen.

Harry’s Horsen ohjat täydentävät suitsesi ja valikoimasta löydät esimerkiksi klassiset, letitetyt hunter-ohjat tai kumiohjat, jotka pysyvät tiiviisti kädessäsi hurjemmassakin kenttäratsastuksessa. Kristallisomisteiset suitset, kuten kilpasuitset meksikolaisella turpahihnalla, sekä kestävillä kangasohjilla sopivat erinomaisesti ratsastajalle, joka haluaa kohottaa treenimotivaatiotaan ripauksella kaunista kimallusta.

Harry’s Horsen suojat ja pintelit auttavat suojaamaan ja tukemaan hevosesi jalkoja kaikenlaisissa olosuhteissa. Käytä este- tai koulusuojia suojaamaan hevosesi jalkoja treenien aikana. Neopreenivuoratut ja iskuja vaimentavat Elite-R-tendon jännesuojat hellivät hevosesi jalkoja ja suojaavat iskuilta hyppäämisen tai raskaan treenin aikana. Pikakiinnitysremmien ansiosta suojat on helppo pukea ja ergonominen muotoilu takaa, että suojat pysyvät paikoillaan, sekä tukevat hevosesi jalkoja antaen hevosesi suorittaa tehtävänsä rauhassa ja parhaansa mukaan. Kun haluat suojata hevosesi jalat kuljetusten aikana, kokeile Harry’s Horsen kuljetussuojia, kuten HI-Fit -mallia. Nämä kuljetussuojat on valmistettu kulutusta kestävästä ripstop-materiaalista ja vuorattu paksulla toppauksella, joka tukee mukavasti jalkoja matkan aikana. Leveät ja helppokäyttöiset tarrakiinnitykset tekevät suojien pukemisesta helppoa matkaan lähtiessänne ja riisumisesta nopeaa määränpäähän saapuessanne.

Harry’s Horsen ratsastusvarustevalikoima on yhtä laaja, kuin hevosvarusteidenkin. Valitse kaikki, mitä tarvitset vaatekaappiisi ja keskity ratsastamaan niin hyvin kuin osaat. Käsineet, kuten pehmeästä vuohennahasta valmistetut Excellence-sarjan ratsastuskäsineet ovat äärimmäisen laadukkaita, auttavat sinua pitämään ohjat tiiviisti käsissäsi ja ylläpitämään huoliteltua ja viimeisteltyä kilpailutyyliä. Harry's Horsen ratsastushousut ovat kiva lisä Horzen valikoimaan ja niistä on saatavilla useita erilaisia malleja ja värejä, kuten esimerkiksi Leighton-ratsastushousut, joissa on hauska koristenauha lahkeiden ulkosyrjällä, sekä mukavat lahkeensuut. Kontrastivärien ansiosta ratsastushousuja on helppo yhdistellä suosikkipaitojesi tai -takkiesi kanssa. Kevyet Festoon-ratsastushousut sopivat erinomaisesti kesäkäyttöön ja niiden miellyttävät, synteettisestä nahasta valmistetut kokopaikat täydentävät klassisen kouluratsastustyylin. Harry's Horselta löydät runsaasti vaihtoehtoja jokaiselle harrastajalle kilparatsastajista tuntiratsastajiin.

Ratsastussaappaat ovat jokaisen ratsastajan ”must-have” ja oikeanlaisten saappaiden valinta on äärimmäise tärkeää. Lasten London-mallissa on perinteiset estemallin nauhat, sekä takana käytännöllinen ja pukemista helpottava vetoketju. Elite Cognac-saappaiden tyyli on elegantti ja modernin hienostunut, sekä materiaali ylellisen pehmeää ja laadukasta nahkaa. Näissä ylellisissä saappaissa on huolelliset tikkaukset ja niiden valmistuksessa on kiinnitetty erityistä huomiota yksityiskohtiin, mikä viehättää myös vaativampia ratsastajia.

Harry's Horsen valikoimasta löydät myös päivittäiseen arkeen kuuluvat tavarat harjoista ensiapupakkauksiin ja kärpäsmaskeihin – ja ne on valmistettu yhtä korkeiden laatuvaatimusten mukaisesti, kuin Horzenkin tuotteilta voit odottaa.

Horze on ylpeä saadessaan laajentaa hevos- ja ratsastustarvikevalikoimaansa Harry’s Horsen upeilla tuotteilla.

Lue lisää