Kuukauden kampanjatuotteet ovat täällä - rajoitettu erä - huimat säästöt! Tutustu nyt

×
Kampanjatuotteet
Näytä kaikki
Valikoidut brändit
€ 199,00
Kirjoitettu:

Saappaat

kertoo tuotteesta Mountain Horse Venice Young High Rider saappaat

Hyvät saappaat harrastelijalle, mukavat ja nätit. Aluksi tosin tilasin koon 39, jolloin sain saappaat koossa 39/40, joten piti vaihtaa kokoon 38, joka tarkoitti siis 38/39.

€ 71,40
€ 119,00
Kirjoitettu:

Hyvät ratsastushousut

kertoo tuotteesta Dublin Performance Flex Zone -ratsastustrikoot

Materiaali hyvä, ei hiosta eikä näy läpi. Sekä paikat, että housut itsessään ovat kestäneet pesua hyvin. Paikat on aika pitävät varsinkin uutena eli saattaa vaatia vähän totuttelua jos ei ole ennen grippipaikkaisia pöksyjä käyttänyt, mutta muutaman pesun jälkeen ehkä vähän tasoittuivat (mikä on mielestäni hyvä), eivät kuitenkaan ole mitenkään kuluneet. Kivat värikkäät yksityiskohdat. Itse olen 161 cm pitkä ja käytän kokoa 40, vyötärö on sopiva, mutta vaikka en ole kovin pitkä, lahkeet on aika lyhyet.

€ 94,95
Kirjoitettu:

Hyvä ostos

kertoo tuotteesta B Vertigo Jenny -naisten ratsastustrikoot silikonipainatetuilla kokopaikoilla

Päällä todella mukavan tuntuiset ja erittäin, erittäin joustavat. Otin kokoa pienemmät kuin normaalisti, eikä todellakaan silti purista. Vyötärö on mieletäni todella korkea, itselläni reilusi yli navan. Materiaali on mukavan pehmeän ja siloisen tuntuista, eikä ole hiostavaa, paikat eivät ole liian tarraavat vaan tuovat sopivasti tukea. Sekä paikat, että materiaali ovat kestäneet pesua hyvin. Ainoa miinus siitä, että polven alle saumaan tuli pieni reikä jo ensimmäisessä käytössä, mutta se oli helppo korjata itsekin.

€ 79,95
Kirjoitettu:

Kaunis ja tyylikäs

kertoo tuotteesta Horze Supreme Triton Galaxy kypärä

Hyvännäköinen kypärä, jonka säätö toimii hyvin. Kokoni on normaalisti 56-57, eli tämä 56-58 menee täydellisesti joka kelissä. Säätö helpottaa, jos pitää hiuksia eri tavalla ponnarilla, tai tahtoo vaikka kypärämyssyn alle. Miinuspisteet tulevat leukahihnasta, joka löystyy nyt vuoden käytön jälkeen ainakin viisi kertaa tunnissa. Olen harkinnut jeesusteippiä siihen, että pysyisi.

€ 45,46
€ 64,95
Kirjoitettu:

...

kertoo tuotteesta Lamicell BASIC suojat

voisiko suojat myydä pelkästään etusuojina tai jotenkin erikseen? ostaisin suojat niiin mielelläni, mutta takasuojille ei löydy mitään käyttöä. :(

€ 15,95
Kirjoitettu:

Hyvät perushanskat

kertoo tuotteesta Horze Verona ratsastushanskat

Hyvät ja siistit hanskat. Jokapäiväisessä käytössä ei järin kestävät mutta hintaansa nähden ok. Istuvat hyvin käteen. Näitä ostan usein monet parit kun hinta/laatu suhde ja istuvuus niin hyvä!

€ 219,00
Kirjoitettu:

Bästa tränset!

kertoo tuotteesta Horseware Rambo Micklem Multi suitset

Snyggt träns med bra kvalitet. Storleken extremt justerbar. Jag har storleken standard horse och det passade på vår cob, men passade även på finnhäst men xfull huvud. Väldigt prisvärt.

€ 17,95
Kirjoitettu:

Suosikki

kertoo tuotteesta Happy Cat muovilelu, antrasiitti, 41 x 38 x 5 cm

Kissat tykkäävät tästä tosi paljon! Välillä meno on ihan hullua kun jahtaavat palloa.

Asiakkaiden
suosima

Kirjoitettu:

HEI TAKKI ON OIKEEN HYVÄ.VALKOISET JOKASÄÄN NIIN SANOTUT KILVAN AJO HOUSUT NIISSÄ OLEVAT JALKALENKIT OLISI HYVÄ OLLA VAHVENPAA MEILLÄ KÄYTETTY N 10 KERTAA NE OVAT RIKKI JO YST.T.TARU KINNUNEN

Kirjoittaja:
Kirjoitettu:

Lapsi ihastui housuihin, ja ne vaikuttivat minustakin ihan laadukkailta. Toimitus tapahtui annetun aika-arvion puitteissa.

Kirjoittaja:
Kirjoitettu:

Kaikki sujui, tuote vastasi kuvausta, palvelu pelasi.

Kirjoittaja:
Kirjoitettu:

Asiakaspalvelu vastasi nopeasti ja ystävällisesti, tuote saapui juuri sellaisena kuin oli tilattukin. Loistavaa, että olette ottaneet Horzen omaan mallistoon värikkäitä lyhythihaisia teknisiä paitoja, kiitos siitä.

Kirjoittaja:
Kirjoitettu:

Kohtuullinen toimitusaika. Valtavan kokoinen laatikoo yhdelle parille ohuita hanskoja! Olisi minusta tulleet myös kirjeenä hyvin...

Kirjoittaja:
Kirjoitettu:

Hyvin tyytyväinen ostokseen. Toiset samanlaiset jo käytössä.

Kirjoittaja:
Kirjoitettu:

Selkeät sivut. Tuote tuli sovittuna aikana perille!

Kirjoittaja:
Kirjoitettu:

Tilaaminen oli helppoa ja nettisivuja oli helppo käyttää. Tuotteet vastasivat odotusta ja hinta-laatu suhde on hyvä. Kaikin puolin hyvintoimivaa!

Kirjoittaja:
Kirjoitettu:

Toimii aina!

Kirjoittaja: