-20% kaikista Horzen tuotteista *
Käytä koodia: MIDWEEK
Kopio
Leikepöydälle kopiointi onnistui
* Tietoa kampanjasta

Vitamiinit

Hevosten lisäravinteet auttavat ylläpitämään ja edistämään optimaalista terveyttä erilaisissa olosuhteissa. Hevosille tarkoitettuja lisäravinteita löytyy useita erilaisia esimerkiksi nivelten, kavioiden, karvapeitteen, jouhien ja yleiskunnon tukemiseen.

Rajaukset:
44 tuotetta

Lisäravinteiden syöttäminen hevosille on erinomainen keino varmistaa, että hevosesi saa kaiken tarvitsemansa ravinnon.

Lisäravinteet voivat ehkäistä useita vaivoja ja tukea erilaisissa tilanteissa ja ongelmissa, aina kavioiden kunnon parantamisesta karvapeitteen kiillon edistämiseen. Useat hevosten lisäravinteet on suunniteltu vahvistamaan ja parantamaan tiettyjä osa-alueita hevosen kunnossa, mutta pelkästään oikeanlaisten vitamiinien ja ravintoaineiden lisääminen hevosesi päivittäiseen ruokintaan voi edistää hevosesi terveyttä näkyvästi ja saada sen näyttämään paitsi terveeltä, myös uskomattoman upealta. Kavio-ongelmien syynä on usein vitamiinien puutos, mutta kaviot saattavat kärsiä myös ulkoisten syiden, kuten maaperän tai ilmaston takia. Usein tällaiset sivuvaikutukset poistuvat, kun alat hoitaa hevosesi terveyttä kokonaisvaltaisesti päivittäisen ruokinnan yhteydessä.

Hevosten lisäravinteet voivat auttaa paino-ongelmiin, parantaa karvapeitteen tai kavioiden kuntoa, hoitaa nivelten terveyttä, sekä auttaa muiden vaivojen hoidossa.

Vaikka huolellinen ravitsemus onkin tärkeää, toisinaan hevosilla on synnynnäisiä tai rodusta johtuvia ominaisuuksia tai sairauksia, joita voidaan hoitaa, edistää tai lievittää oikeanlaisilla lisäravinteilla. Elektrolyyttilisän tarjoaminen raskaan työskentelyn jälkeen tai vitamiinien lisääminen tiineen tamman ruokintaan auttaa ylläpitämään hevosten optimaalista terveyttä tinkimättä niiden turvallisuudesta. Keskustele aina eläinlääkärin kanssa ennen kuin teet suuria muutoksia hevoesi ruokavalioon. Yksinkertainen monivitamiinivalmiste varmistaa, että hevosesi yltää parhaisiin mahdollisiin suorituksiin. Valitse tietyn osa-alueen hoitoon suunniteltu valmiste, kun haluat parantaa hevosesi nivelten toimintaa, edistää karvapeitteen kiiltoa, jne.