Talli & laidun Pivo

Talli & laidun Pivo

Horzen tallitarvikkeet, kuten ripustimet, säilytystarvikkeet, siivousvälineet ja muut apuvälineet tekevät päivittäisistä talliaskareistasi tehokkaampia ja mukavampia.

2 tuotetta
Pivo Pod Active kamerajalusta

Pivo Pod Active kamerajalusta

164,99 €
Saatavilla heti
Pivo Silver Standard pakkaus

Pivo Silver Standard pakkaus

229,99 €
(1)
Osta Talli & laidun at horze.fi.

Osoitteessa horze.fi voit tehdä verkkokauppaostoksia helposti ja mukavasti ja vastaanottaa tuotteet lyhyen ajan kuluessa.

Sisusta tallisi ja pidä sen tehokkaana ja siistinä Horzen tallitarvikkeiden avulla

Yksinkertaisen Slowfeeding-heinäverkon lisääminen hevosen karsinaan auttaa hevostasi säännöstelemään syömistään ja pitää samalla heinät poissa lattialta. Helposti täytettävät heinäverkot voi kiinnittää helposti traileriin tai karsinaan. Värikkäät lelut, kuten suuret kumipallot, ovat hyvä keino aktivoida hevosta karsinassa tai tarhassa sekä ehkäistä tylsistymistä. Klassiset, takareunastaan litteät vesiämpärit ovat välttämättömiä varusteita kaikissa talleissa, sillä niiden avulla voit tarjota hevosille raikasta vettä niin karsinoissa kuin tarhassa ja laitumellakin. Kestävä ja kova muovi ei halkeile tai taivu, ja näitä ämpäreitä on saatavilla useissa eri väreissä. Horzelta löydät kaiken tarvittavan hevostilallesi, kuten laajan valikoiman sähköaitatarvikkeita sekä korjausnauhaa ja metallilankaa. Horze tarjoaa kaiken tarvitsemasi unelmatallisi sisustusta ja kalustusta varten aina lattiaharjoista ja talikoista lähtien.