Sprenger KK Ultra

Sprenger KK Ultra

25 tuotetta
Osta Sprenger KK Ultra at horze.fi.

Osoitteessa horze.fi voit tehdä verkkokauppaostoksia helposti ja mukavasti ja vastaanottaa tuotteet lyhyen ajan kuluessa.

Sprenger KK Ultra

Sprenger on ollut vahvasti mukana metalliosien valmistuksessa niin veneilyyn, koirien tarvikkeisiin kuin hevosurheiluun jo vuodesta 1872. Nykyään perheyritys on kannusten, jalustimien ja kuolainten valmistuksen maailman markkinajohtaja. KK Ultra kuolaimien keskipalaa on hiukan kallistettu, mikä parantaa hevosen reagointia kuolaimeen ja siten luottamusta ratsastajan käteen. Kallistuksen lisäksi keskipalaa on lyhennetty, jotta se istuu paremmin hevosen suun anatomiaan. Kun ohjista vedetään, keskipala rullaa hevosen kielen keskikohdan yli saaden hevosen keskittämään huomionsa kuolaimeen. Sprenger WH Ultra kuolaimissa tätä ajatusta on kehitetty edelleen, ja Sprenger Dynamic RS kuolaimissa on myös 45 asteen kallistus.

Huomioita KK Ultra kuolaimista

Kuparia sisältävät Sensogan ja Aurigan metalliseokset, joita käytetään Sprenger KK Ultra kuolaimissa, stimuloivat syljen eritystä ja johtavat hyvin lämpöä, mikä parantaa kuolaimen hyväksyntää. Kuolaimen erityisen kallistuksen vuoksi on erittäin tärkeää, että se laitetaan suuhun oikein päin. Varmista, että kuolaimen ollessa vasemmassa kädessäsi nuoli osoittaa eteenpäin. Eri sivukappaleiden suhteen (esim. varrellinen kuolain, D-kuolain, oliivikuolain) on varmistettava, että sivukappaleet ovat lähellä hevosen suupieltä, mutta eivät nipistele. Karkeana sääntönä voi pitää, että kuolaimen, jossa on kiinteät sivukappaleet, tulee olla 0,5-1 cm kapeampi kuin tavallisen pyörivärenkaisen kuolaimen.