Stassek Equisold säde- ja anturalotion, 250 ml

€ 10,80
Hinnat sisältävät alv:n
15% EKSTRA alennusta merkiltä HOrze
Kopioi koodi: HORZE-HALLOWEEN
60€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 28.10.2021 asti.
Keltainen/Ruskea Stassek Equisold säde- ja anturalotion, 250 ml stassek
Kokotaulukko
Tilaustavara
Tilaustavara: arvioi 5 lisäpäivää toimitusaikaan.
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 69 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
100 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Erityislotion säteille ja anturoille

  • Vahvistaa kaviota ja poistaa pahaa hajua
  • Palauttaa sarveissälekerroksen joustavuuden muutamassa päivässä
  • Sisältää HOPEA IONEJA - ehkäisevät bakteerien kasvua

Hevosesi kavioiden säteen ja anturoiden uusiutumisen parantaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!


Equisolid erityislotion on erittäin tehokas aine kavion säteen ja anturan jatkuvaan hoitoon. Equisolid vahvistaa sarveissälekerrosta, mikä auttaa moniin itsepintaisiin ongelmiin vain muutamissa päivissä. Yllätyt, kuinka nopeasti tämä tehoaa! Kavion sarveissälekerros tulee välittömästi kovaksi ja puhtaaksi. Sarveissälekerroksen tuhruiset ja pahanhajuiset alueet häviävät lyhyessä ajassa. Sarveissälekerros säilyttää hengittävyytensä ja joustavuutensa. Equisolid ei tuki tai täytä sarveissälekerroksen huokosia, kuten kavioterva. Se kehittää luonnollisen suojan haitallisille vaikutteille, kuten esim. kosteus tai lanta. Equisolid ei sovellu ainoastaan säteen hoitoon, vaan se soveltuu myös koko anturan vahvistamiseen. Equisolid tuottaa usein hyviä tuloksia jopa tilanteissa, joissa valkoviiva on huokoinen tai hauras. Jos kengät eivät pysyneet aikaisemmin kavion haurauden takia, voidaan useimmat hevoset kengittää uudestaan ongelmitta.

Erityinen hopeavalmiste yhdistettynä parhaisiin luonnon raaka-aineisiin estää bakteerien lisääntymistä ja edistää säteen ja anturan palautumista normaalitilaan. Ongelmakaviot, jotka tarvitsevat erityisen kengityksen, kuten esim. välipohjat tai rengaskengät, voidaan suojata Equisolidilla ehkäisemään kavion pehmentymistä ja muita ongelmia kenkien alla. Koska Equisolid on nestemäinen, se pääsee myös kavion syvimpiin kohtiin ja siitä saadaan täysi hyöty.


Equisolid on saatavissa sekä tippakorkilla että suihkepullossa.

Tuote numero: 25376

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Stassek Equisold säde- ja anturalotion, 250 ml