Osta Cavalor Hepato Liq, 250 ml | horze.fi
Best Price

Cavalor Hepato Liq, 250 ml

€ 29,95
Hinnat sisältävät alv:n
Best Price
Tuotteella on paras mahdollinen hinta. Mahdolliset kupongit tai kampanja-alennukset eivät päde tälle tuotteelle.
Tilaustavara
Tilaustavara: arvioi 4 lisäpäivää toimitusaikaan.
  • Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksille
  • Maksuton palautus
Cavalor Hepato Liq, 250 ml
Kuvaus

Kuvaus

Hevosen elimistössä on paljon aineenvaihduntatuotteita prosessoitavana. Cavalor Hepato Liq tukee hevosen aineenvaihduntaa.

Käyttötarkoitus

Aineenvaihdunnan lopputuotteet suodatetaan ja tehdään vaarattomaksi maksan ja munuaisten toimesta ja poistetaan myöhemmin elimistöstä. Jos tämä prosessi ei toimi, aineenvaihduntatuotteet kerääntyvät ja maksan ja munuaisten toiminta muuttuu. Esimerkiksi maksan solut eivät välttämättä pysty uudistumaan. Munuaisten ja maksan toimintahäiriö voi näkyä monin tavoin ja jopa asiantuntijoiden voi olla vaikea tehdä diagnoosia ilman erilaisia diagnostisia apuvälineitä. Cavalor Hepato Liq on luonnollisia aineita sisältävä valmiste hevosille joka ravintolisänä käytettynä on tärkeässä osassa maksan ja munuaisten suojelemisessa ja uudistumisessa ja keventää myös näiden elimien työtaakkaa. Esimerkiksi sappisuolojen eritys kiihtyy. Cavalor Hepato Liq:in erityinen koostumus takaa että nämä aineet ovat helposti imeytyviä. Monissa tapauksissa tulokset ovat selkeästi havaittavissa vain viikon käytön jälkeen. Aktiivisesti kilpaileville hevosille annetaan usein Cavalor Heparo Liq:iä lepokaudella kilpailuiden välillä tai voimakasta rasitusta aiheuttaneiden kilpailuiden jälkeen.

Tuotteen koostumus ja tuoteturvallisuus

Cavalor Hepato Liq sisältää yrttejä, antioksidantteja ja aminohappoyhdisteitä (ks. pakkauksesta määrät).

Annostelu

Annostele 5 ml aamuisin ja 5 ml iltaisin päivittäin viikon ajan (annostusohje pullon kyljessä). Toista 25 vuorokauden välein mikäli tarpeen. (Maksimiannos per eläin per päivä: 20 ml)

Pakkaus

250 ml pullo

FAQ

Miksi käyttäisin Cavalor Hepato Liq'iä?

Maksalla on tärkeä tehtävä hevosen yleisessä aineenvaihdunnassa (joka tehostaa suorituskykyä). Se on elin jossa tapahtuu monia tärkeitä toimintoja. Cavalor Hepato Liq:in yrttiaineosilla on maksaa suojaavia vaikutuksia. Muut ainesosat voivat myös auttaa tukemaan elimistöä poistamaan aineenvaihdunnan lopputuotteita verestä virtsaan. Kokemuksemme mukaan Cavalor Hepato Liq on parhaimmillaan käytettynä raskaan kilpailukauden jälkeen.

Mitä ovat yleiset maksavaivat ja niiden oireet?

Erityiset maksaongelmiin viittaavat oireet ilmenevät vain silloin kun suuri osa maksasta on jo vaurioitunut. Maksavaurioiden aikaisemmassa vaiheessa voi esiintyä epäspesifisiä merkkejä kuten: huono ruokahalu, painon menetys, huono karvanlaatu, ripuli, vatsakivut, rauhattomuus tai väsymys. Keltaisuus tai pigmentittömän ihon valoyliherkkyys voi myös olla yhteydessä maksasairauteen. Hevosenomistajien tulee ottaa yhteyttä eläinlääkäriin epäillessään maksaongelmia.

Voinko antaa hevoselleni Cavalor Hepato Liq'ia, jos se saa jo muita ravintolisiä?

kyllä.

Tuote numero: 25569

Lue lisää

Tuotetta ei ole tällä hetkellä varastossamme, joten tilaamme sitä yhteistyökumppaneiltamme. Tarkistathan arvioidun toimitusajan kassalla. Huomioithan, että Horze ei lähetä eri brändien tuotteita erillisinä toimituksina, joten tilatessasi tuotteen, jonka toimitusaika on tavallista pidempi, koko tilauksesi toimitusaika viivästyy. Toimitamme tilauksen vasta sitten, kun olemme saaneet kaikki tilaukseen sisältyvät tuotteet yhteistyökumppaneiltamme.

Lue lisää toimitusmaksuista ja toimitusajoista..

Toimintaperiaatteemme on yksinkertainen. Jos et ole 100 % tyytyväinen tuotteeseemme syystä tai toisesta, palauta se! Me otamme palautukset hyvillä mielin vastaan 65:n vuorokauden kuluessa myyntipäivästä ja annamme sinulle täyden hyvityksen. Ja kyllä, me maksamme myös toimituskulut. Ainoat vaatimuksemme ovat, että tuotetta ei ole käytetty ja että se on samassa kunnossa kuin olet sen saanut, alkuperäisessä laatikossaan/pakkauksessaan.

Lue lisää palautuskäytännöistämme.

Parhaat arviot ensin
4.7 / 5
Arvioi tuote

Kerro meille mielipiteesi tästä tuotteesta

Kirjoita arvio

Lue arvosteluja:

Älä jää paitsi uutisistamme!
Säästä 10 € ensimmäisestä tilauksestasi