Säästä jopa 20 % koko tilauksesi hinnasta! *
Käytä koodia: SAVEMORE
Kopio
Leikepöydälle kopiointi onnistui
* Tietoa kampanjasta

Ratsastussaappaat miehille

Miesten ratsastussaappaat on valmistettu hienoista materiaaleista ja ne ovat sekä kestäviä, että elegantteja. Miesten ratsastussaappaat ovat tukevia ja miellyttäviä jalassa, joten ne soveltuvat erinomaisesti ratsastajan tarpeisiin.

Rajaukset:
23 tuotetta

Miesten ratsastussaappaat näyttävät siisteiltä ja tyylikkäiltä.

Miesten ratsastussaappaat takaavat riittävän tuen ja tyylikkyyden, jotta voit näyttää mahdollisimman hyvältä ja tuntea olosi mukavaksi satulassa. Nahkaiset varret ja tukeva rakenne takaavat, että Horzen ratsastussaappaat tarjoavat riittävästi tukea ja näyttävät samalla upeilta. Huolelliset ompeleet, hengittävä rakenne ja kestävät pohjat tekevät näistä saappaista täydelliset kaikenlaisiin ratsastusolosuhteisiin. Valitse tallikengät tai pitkät ratsastussaappaat tarpeistasi riippuen. Joka ikinen pari Horzen miesten ratsastussaappaiden valikoimassa on valmistettu yhtä huolellisesti ja laatua silmällä pitäen.

Miesten ratsastussaappaat suojaavat jalkoja ja näyttävät samalla tyylikkäiltä.

Miesten ratsastussaappaita on saatavilla sekä nahasta, kumista, että synteettisistä materiaaleista valmistettuja, matalia tallikenkä- ja jodhpurmalleja, kilparatsastussaappaita, sekä kumisia ja synteettisiä ratsastussaappaita ja -kenkiä, jotka sopivat arkisempiin tallitöihin. Horzen ratsastussaappaat säilyttävät pitkään upean ulkonäkönsä ja kestävyytensä erinomaisen laadukkaan valmistustyön ansiosta. Nämä saappaat suojaavat jalkojasi, näyttävät upeilta ja kulkevat kanssasi tallista satulaan ja satulasta katsomoon aina yhtä tyylikkäästi.