Uutuudet & myydyimmät tuotteet
Ratsastussaappaat miehille

Ratsastussaappaat miehille

Miesten ratsastussaappaat on valmistettu hienoista materiaaleista ja ne ovat sekä kestäviä, että elegantteja. Miesten ratsastussaappaat ovat tukevia ja miellyttäviä jalassa, joten ne soveltuvat erinomaisesti ratsastajan tarpeisiin.
12 tuotetta

Osta Ratsastussaappaat miehille osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 69 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Miesten ratsastussaappaat näyttävät siisteiltä ja tyylikkäiltä.

Miesten ratsastussaappaat takaavat riittävän tuen ja tyylikkyyden, jotta voit näyttää mahdollisimman hyvältä ja tuntea olosi mukavaksi satulassa. Nahkaiset varret ja tukeva rakenne takaavat, että Horzen ratsastussaappaat tarjoavat riittävästi tukea ja näyttävät samalla upeilta. Huolelliset ompeleet, hengittävä rakenne ja kestävät pohjat tekevät näistä saappaista täydelliset kaikenlaisiin ratsastusolosuhteisiin. Valitse tallikengät tai pitkät ratsastussaappaat tarpeistasi riippuen. Joka ikinen pari Horzen miesten ratsastussaappaiden valikoimassa on valmistettu yhtä huolellisesti ja laatua silmällä pitäen.

Miesten ratsastussaappaat suojaavat jalkoja ja näyttävät samalla tyylikkäiltä.

Miesten ratsastussaappaita on saatavilla sekä nahasta, kumista, että synteettisistä materiaaleista valmistettuja, matalia tallikenkä- ja jodhpurmalleja, kilparatsastussaappaita, sekä kumisia ja synteettisiä ratsastussaappaita ja -kenkiä, jotka sopivat arkisempiin tallitöihin. Horzen ratsastussaappaat säilyttävät pitkään upean ulkonäkönsä ja kestävyytensä erinomaisen laadukkaan valmistustyön ansiosta. Nämä saappaat suojaavat jalkojasi, näyttävät upeilta ja kulkevat kanssasi tallista satulaan ja satulasta katsomoon aina yhtä tyylikkäästi.