Pika-ale! Säästä 8 % koko tilauksestasi *
Käytä koodia: FLASHSALE
Kopio
Leikepöydälle kopiointi onnistui
* Tietoa kampanjasta

Ratsastussaappaat, -kengät & chapsit

Ratsastussaappaista löytyy oikeanlainen tyyli jokaiselle ratsastajalle. Jodhpurit, tallikengät sekä nauhalliset tai nauhattomat ratsastussaappaat ovat perinteisiä englantilaisia saapasmalleja. Ratsastussaappaita on saatavilla lapsille nahkaisina, synteettisinä ja kumisina.

Suodatin
Suodatin
Tyhjennä kaikki
Lajittelu
Brändit
Väri
Koko
Hinta
Hinta
Ominaisuudet
Ominaisuudet Tyhjennä kaikki
Käyttäjäryhmä
Käyttäjäryhmä Tyhjennä kaikki
Rajaukset:
310 tuotetta

Horze tarjoaa lukemattomia ratsastusjalkineita kaikkiin tarpeisiisi.

Ratsastussaappaat ovat yksi tavoitteellisen ratsastajan tärkeimmistä varusteista. Hyvin istuvat saappaat parantavat ratsastustasi, tekevät olosi mukavaksi ja pitävät sinut turvallisesti satulassa. Horzen ratsastusjalkinevalikoimasta löytyy perinteisiä ratsastussaappaita, jodhpurkenkiä ja tallikenkiä. Hyvin istuvat, nahkaiset ratsastussaappaat ovat valintasi, kun tarvitset kilpailuihin soveltuvat saappaat. Jodhpurkengät ja nauhalliset tallikengät sopivat erityisesti ratsastustunneille tai arkisempaan treeniin mukavien minichapsien kanssa. Hanki lämpimät ja vedenpitävät tallikengät Horzen valikoimasta, jotta voit suorittaa talliaskareet mukavasti.

Horzen englantilaistyyliset ratsastussaappaat ovat klassisen tyylikkäät ja niiden ylelliset materiaalit ja huolellinen valmistus takaa kustomoidun ulkonäön ja istuvuuden.

Valitse ratsastussaappaiksi koulusaappaat tai estesaappaat lajisi mukaan. Este- ja kenttäratsastukseen soveltuvissa malleissa on nauhat edessä ja tukeva takavetoketju, joka tekee saappaiden pukemisesta ja riisumisesta helppoa. Koulusaappaat sopivat täydellisesti kouluratsastukseen ja niissäkin on takavetoketju, joka mahdollistaa helpon pukemisen. Tallikengät kuuluvat perinteisesti arkiseen tyyliin, mutta oikeanlaisten minichapsien kanssa ne ovat lähes samalla viivalla estesaappaiden kanssa. Tallikengät ovat erityisen miellyttävät joustavien nauhojen ansiosta, joita on tarvittaessa helppo kiristää tai löysätä. Pujotettavat jodhpurkengät sopivat erinomaisesti nuorille ratsastajille, eikä niitä käyttäesssä tarvitse taistella sotkuisten nauhojen kanssa. Useimmissa Horzen tallikengissä on myös taka- tai etuvetoketjut pukemisen helpottamiseksi. Kokeile joko mustaa tai ruskeaa kenkäparia mieltymyksistäsi riippuen.