Jodhpurit, ratsastuskengät - Horze ratsastustarvikkeet
Turvallisuus ennen kaikkea!
30 % alennusta Horzen ratsastuskypäristä & selkäsuojista
Ratsastuskengät

Ratsastuskengät

Jodhpur-kenkiä on saatavilla nauhoilla tai ilman sekä pukemista helpottavalla vetoketjulla tai suoraan jalkaan vedettävänä pull-on mallina. Jodhpureita voi käyttää chapsien tai jodhpur-housujen kanssa ja ne ovat fiksu valinta jokaiselle ratsastajalle.
106 tuotetta

Osta Ratsastuskengät osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 69 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Jodhpurkengät ovat täydellinen valinta arkiseen ratsastukseen.

Kun ei ole tärkeää olla muodollinen, valitse Horzen laajasta jodhpurvalikoimasta omasi. Mallistosta löytyy perinteiset jodhpurkengät, joiden malli on yksinkertainen ja pujotettava tai takavetoketjullinen, joka on hieman helpompi pukea. Nämä kengät sopivat täydellisesti ratsastustunneille yhdistettyinä minichapseihin, eikä niissä ole sotkuisia nauhoja häiritsemässä. Jos pidät enemmän estesaappaiden ulkonäöstä, kokeile klassisia tallikenkiä, jotka on somistettu nauhoilla ja takavetoketjulla pukemisen ja riisumisen helpottamiseksi. Perinteiset, nauhalliset tallikengät näyttävät myös upeilta ja niissä on hyvät säätömahdollisuudet jalkaterän ja nilkan kohdalla.

Jodhpurkengät ovat viisas jalkinevaihtoehto ratsastukseen niin lapsille, kuin aikuisillekin.

Yhdistä klassiset jodhpurkengät minichapseihin ja pue lapsesi samanlaiseen upeaan tyyliin, kuin heidän valmentajansa ja esikuvansa. Ratsastusjodhpurit ovat mukava valinta myös katutyyliin tai talliympäristöön silloinkin, kun et ratsasta. Nämä käytännölliset kengät soveltuvat matalan leikkauksensa ansiosta käytettäväksi minichapsien kanssa ja kun valitset sileäpintaiset ja ratsastussaappaiden varsia muistuttavat chapsit, saat ratsastussaappaiden ulkonäön, mutta tavallisten kenkien mukavuuden. Haluatpa vetoketjulliset, pull-on-malliset tai nauhalliset jalkineet, Horzelta löytyy sinulle täydellinen pari.