Putsit hevoselle Veredus

Putsit hevoselle Veredus

Putsit sopivat erinomaisesti suojaamaan hevosesi herkkiä vuohisia polkemilta sekä ehkäisemään kenkien irtoamista ratsastuksen tai tarhauksen aikana. Ne ehkäisevät myös omien kavioiden polkemisesta aiheutuvia vammoja.

6 tuotetta
Veredus Magneettinen kaviosuoja

Veredus Magneettinen kaviosuoja

142,00 €
(1)
Veredus Safety Bell Light putsit

Veredus Safety Bell Light putsit

43,00 €
Saatavilla heti
Veredus Safety Bell Light Save the Sheep putsit

Veredus Safety Bell Light Save the Sheep putsit

45,00 €
Saatavilla heti
Veredus Pro Jump Save The Sheep vuohissuojat

Veredus Pro Jump Save The Sheep vuohissuojat

32,00 €
Saatavilla heti
Veredus Safety Bell Save The Sheep putsit

Veredus Safety Bell Save The Sheep putsit

71,00 €
(1)
Veredus SAFETY-BELL putsit

Veredus SAFETY-BELL putsit

63,00 €
(4)

Osta Putsit hevoselle osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Hevosten putsit suojaavat herkkiä kantoja täydellisesti

Käytä putseja hevosesi etujaloissa suojaamaan herkkää kantojen aluetta sekä ehkäistäksesi kenkien putoamista. Herkkä kantojen alue saattaa vahingoittua helposti, jos hevonen takoo niitä takakavioiden kengillä. Jos hevosen takakaviot yltävät etukavioihin, putsit antavat suojaa kannoille. Putsit ovat erinomainen vaihtoehto takomisesta johtuvien vammojen ehkäisyyn.

Vältä myös ylimääräiset, kalliit kengittäjän käynnit suojaamalla hevosenkenkiä. Putsit ehkäisevät kenkien irtoamista.

Hevosten putseja on saatavissa paljon eri tyylisiä ja eri mallisia

Putsien valikoimasta löytyy pehmeästä kumista valmistettuja Pull-On-putseja, jotka kestävät pitkäaikaista käyttöä. Vältät putsien katoamisen tarhaan tai laitumelle, kun putseissa ei ole solkia, jotka voivat aueta vahingossa. Päivittäiseen treeniin sopivia putseja löytyy useissa eri väreissä, ja niiden käyttöä helpottavat tarrakiinnitykset. Kokeile tekoturkiksella tai lampaankarvalla vuorattuja putseja, kun haluat suojata vuohisten aluetta ja tarjota hevosellesi erityistä mukavuutta. Perinteiset, rypytetyt kumiputsit joko tarrakiinnityksillä tai ilman ovat tyyliltään klassisen perinteiset. Neopreeniputsit ovat pehmeitä, joustavia ja kestäviä. Valitse Horzen logolla varustetut Anti-twist eli pyörimättömät putsit, kun haluat suojata hevosesi jalat tyylikkäästi.

Omien malliemme lisäksi varastossamme on mm. Eskadron ja Acavallo putseja.

Putseja käytetään etujalkojen kantojen suojaamiseen. Hevoset, joilla on pitkät askeleet, tai nuoret, hiukan epätasapainoiset hevoset, polkevat helposti takajaloillaan etujalkojaan. Tämä saattaa aiheuttaa vakavia vammoja jaloille, erityisesti kengitetyillä hevosilla. Kengitetyt hevoset saattavat myös potkia etujalkojensa kengät irti tällä tavalla.

Tämäntyyppisen takomisen riski lisääntyy myös esteratsastuksessa ja hevospoolossa. Putsit valmistetaan nahasta, keinonahasta, kumista tai neopreenista. Yläreuna on usein vuorattu tekoturkiksella tai lampaankarvalla hiertymien ehkäisemiseksi.

Teoreettisesti kaikki putsit voivat auttaa tässä. On kuitenkin tärkeää, että ne istuvat hyvin. Putsit, joiden käyttötarkoitus on etupäässä takomisen ehkäiseminen, loppuvat noin sormenleveyden ennen alustaa eli ne eivät yllä maahan asti. Jos putsien halutaan ehkäisevän kenkien irtoamista, niiden tulisi yltää maahan asti. Tämä aiheuttaa enemmän putsien kulumista, ja putsit myös likaantuvat nopeammin. Tähän käyttötarkoitukseen kannattaa aina valita konepesun kestävät putsit.

Tuplatarrakiinnitykset ovat myös hyvä valinta, koska tarrakiinnitykset kuluvat usein loppuun ensimmäisenä. Hyvin istuvat putsit ovat kooltaan sellaiset, että ne pääsevät pyörimään jaloissa suljettuina. Jos putsit ovat liian tiukat, ne aiheuttavat helposti hiertymiä. Liian isot putsit taas haittaavat hevosen liikkumista.