Säästä 30 % kaikista Horze Avalanche loimista*
Säästä nyt

Polvisukat

Pue ratsastussukat saappaiden alle ja takaat, että ratsastushousujesi lahkeet pysyvät paikoillaan ja miellyttävän sileinä saappaiden alla. Ratsastussukat pitävät jalkasi viileinä ja kuivina koko päivän.

Suodatin
Suodatin
Tyhjennä kaikki
Lajittelu
Brändit
Väri
Koko
Hinta
Hinta
Rajaukset:
57 tuotetta

Ratsastussukat ovat mukavin valinta ratsastussaappaiden alle ja hauska tapa koristaa ratsastusasuasi.

Valitse sopivan väriset ja oikeanlaisesta materiaalista valmistetut ratsastussukat jokaiseen vuodenaikaan. Kevyet ja tyylikkäät Crescendo-malliston ratsastussukat on somistettu brodeerauksin ja kristalliyksityiskohdin. Pue nämä tyylikkäät ja hengittävät ratsastussukat lempiratsastushousujesi alle tai rentojen farkkujen kanssa, kun haluat lisätä kauniin yksityiskohdan asuusi. Hauskat, salmiakkikuvioiset sukat sopivat täydellisesti yhteen Supreme-malliston kanssa ja niistä on saatavilla useita väriyhdistelmiä jokaiselle esteratsastajalle. Horzen polvisukissa on myös Horzen logo ja brändäys, jotta ne erottuvat muista.

Ratsastussukat on suunniteltu pysymään paikoillaan saappaiden alla ja lisäämään mukavuutta.

Mikään ei ole kurjempaa, kuin sukkien luisuminen saappaiden sisään, jossa ne painavat jalkojasi. Valitse täydellinen pari klassisia ja perinteisiä polvisukkia Horzen mallistosta. Kun haluat hieman enemmän väriä muodollisen asusi alle, hanki kirkkaan väriset ratsastussukat korostamaan tyyliäsi. Horzen sukkien yläosan venykkeet ja varvas- sekä kantaosan vahvikkeet tekevät sukista täydellisesti ratsastukseen soveltuvat. Coolmax-kangas on suunniteltu hengittämään ja pitämään jalkasi kuivina ja miellyttävinä koko pitkän päivän ajan. Saatavilla on myös talvisukkia, jotka pitävät jalkasi mukavan lämpöisinä kylmällä säällä ratsastaessasi tai tallitöitä tehdessäsi.