Pesusienet hevoselle

Pesusienet hevoselle

Pesusieniä on saatavilla useita eri kokoisia ja eri muotoisia. Löydät sopivan niin hevosen pesua, saappaiden kiillotusta kuin varustehuoltoakin varten. Pidä käsiesi ulottuvilla laaja valikoima pesusieniä, jotta löydät oikeanlaisen välineen kaikkiin puhdistustarpeisiin.
6 tuotetta

Osta Pesusienet hevoselle osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Pesusienet auttavat pitämään hevosesi ja varusteesi puhtaina ja terveinä.

Luonnonkuiduista tai muovista valmistetut sienet keräävät vettä ja ovat hyvä apu hevosen pesussa, jotta hevosesi pysyy puhtaana ja hyvinvoivana. Suuri ja janoinen pesusieni kerää runsaasti vettä ja tekee hevosen pesusta helppoa. Horzelta on saatavilla sekä luonnollisista, että synteettisistä materiaaleista valmistettuja pesusieniä, jotka kuivuvat nopeasti, eivätkä oikein hoidettuina ja säilytettyinä tarjoa elinpaikkaa bakteereille ja itiöille. Pidä pesusienesi raikkaina ja uudenveroisina huuhtelemalla ne kunnolla jokaisen käyttökerran jälkeen ja ilmakuivaamalla ne ennen säilytystä.

Varusteiden pesua varten on olemassa eri kokoisia pesusieniä, joista löydät sopivan kaikkiin tarpeisiisi.

Varusteiden pesu on päivittäinen talliaskare, joka pidemmän päälle maksaa vaivansa takaisin, kun nahkavarusteesi saavat pidemmän käyttöiän ja pysyvät kauniina ja turvallisina. Sienet ovat erinomaisia työkaluja, kun puhdistat varusteitasi pölystä ja liasta sekä levität niihin puhdistus- ja hoitoaineita pitääksesi varusteet turvallisina ja kiiltävinä. Kun levität nahkasaippuaa tai hoitoainetta sienen avulla, pystyt kontrolloimaan mihin ainetta levitetään ja puhdistamaan tarvittavat alueet tehokkaasti. Pidä varustelaatikossasi useita sieniä eri tarkoituksiin varattuina, kuten yksi saappaiden, yksi kuolainten ja yksi nahkavarusteiden puhdistamista varten, jne. Kun käytät varusteiden pesuun suosikkipuhdistusainettasi sekä käytännöllistä sientä, toimenpide tuntuu helpolta ja mukavalta.

Suosituimmat kategoriat