Säästä jopa 50% monista tuotteista
Nuolukivet hevoselle

Nuolukivet hevoselle

Suolakivet tarjoavat välttämättömiä ravintoaineita hevosellesi. Kun hevosella on mahdollisuus nauttia nuolukivestä aina halutessaan, se pysyy terveenä ja tyytyväisenä.
21 tuotetta

Osta Nuolukivet hevoselle osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 69 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Suolakivet ovat välttämätön osa terveen hevosen ruokavaliota.

Kun lisäät suolakiven laitumelle tai karsinaan, hevosesi saa vapauden nauttia sen nuoleskelusta aina, kun se tuntee kehonsa tarvitsevan suolatankkausta. Pitämällä suolakiven saatavilla varmistat, että hevosesi saa riittävästi tätä tärkeää mineraalia. Suolan puute ruokavaliossa voi johtaa ruoansulatus- ja terveysongelmiin. On hevosen terveyden kannalta viisas ratkaisu jättää suolakivi paikkaan, josta se on hevosellesi helposti saatavilla milloin tahansa. Suurin osa suolakivistä on helppo kiinnittää aitaan kiinnikkeen tai narun avulla, tai asettaa alustansa kanssa maahan, jotta se ei pääse sulamaan ja imeytymään maaperään.

Suolakiven tarjoaminen on täydellinen keino varmistaa, että hevosesi saa kaiken tarvitsevansa natriumin pysyäkseen optimaalisen terveenä.

Suolakivi tukevassa pidikkeessä on hyvä keino ehkäistä laiduntavien hevosten natriuminpuutosta. Kun pidät suolakiven jokaisella laitumella, kaikki ulkona asuvat hevosesi saavat nauttia sen nuoleskelusta säällä kuin säällä. Suolakivipidike ehkäisee suolakiveä sulamasta ja imeytymästä maaperään sateella, sekä ehkäisee sitä likaantumasta, jolloin se ei enää maistu hevosille. Hevoset tarvitsevat suolaa korvaamaan rankassa treenissä tai kuumalla säällä hikoilun takia menetetyn natriumin. Horzen laaja suolakivivalikoima tarjoaa täydellisen ratkaisun tähän ongelmaan.