Naisten softshell-ratsastustakit

Naisten softshell-ratsastustakit

Naisten softshell-ratsastustakeissa yhdistyvät käytännölliset materiaalit sekä suojaavat ominaisuudet, ja samalla takit tuovat väriä ja tyyliä ratsastusasuusi.

3 tuotetta
Tommy Hilfiger Equestrian Softshell Jacket Tommy Hilfiger Equestrian Softshell Jacket
OVH -20%

Tommy Hilfiger Equestrian Softshell Jacket

199,20 €
OVH: 249,00 €
Saatavilla heti
Harcour Star Women's Softshell Jacket
OVH -20%

Harcour Star Women's Softshell Jacket

103,98 €
OVH: 129,98 €
Saatavilla heti
Mountain Horse Juno Women's Softshell Parka Mountain Horse Juno Women's Softshell Parka

Mountain Horse Juno Women's Softshell Parka

129,00 €

Osta Naisten softshell-ratsastustakit osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Softshell-ratsastustakki - urheilullinen takki monilla hyvillä ominaisuuksilla

Softshelltakki on suorastaan välttämättömyys jokaisen ratsastajan vaatekaapissa. Softshelltakit ovat erittäin suosittuja kaikenlaisessa urheilussa, ja niillä onkin lukemattomia etuja ratsastusurheilussa.

Kuten nimikin kertoo, softshelltakin pintamateriaali on pehmeän tuntuinen. Materiaali on hyvin joustavaa antaen siten liikkumisvapauden, jota ratsastaja tarvitsee niin satulassa kuin muutenkin. Pehmeä materiaali muotoutuu ratsastajan vartalon muotojen mukaan säätönyörien ja muiden yksityiskohtien avulla, joten sen istuvuus on aina täydellinen.

Softshelltakit ovat välttämättömiä sekä talvella että kesällä

Hengittävät ja samanaikaisesti vedenpitävät softshell-ratsastustakit ovat täydellisiä ympäri vuoden. Monikerroksinen materiaali kestää erinomaisesti kulutusta, ja vuorattuna se sopii sekä kesä- että talvilämpötiloihin.

Myös tyylin saralla softshelltakeilla on paljon annettavaa. Horzen laajasta ratsastustakkien valikoimasta löytyy useita erivärisiä softshell-ratsastustakkeja erilaisilla leikkauksilla suosituimmilta merkeiltä. Valitse pirteän tai hilllityn värinen softshelltakki vuorella tai ilman sekä irrotettavalla hupulla. Modernit yksityiskohdat ja somisteet ovat tyylikkäitä ja sointuvat hienosti yhteen kaikkien asujen kanssa.

Softshell on monikerroksista, yleensä polyesteristä valmistettua materiaalia. Materiaalin ulkopinta on suhteellisen tukeva ja sisäpinta pehmeä. Se on hiukan fleeceä paksumpaa. Talveksi voi ostaa vuoratun softshelltakin. Softshelltakit hylkivät vettä ja tuulta sekä ovat hyvin hengittäviä. He ovat ihanteellisia ratsastukseen kuivalla säällä tai kevyessä sateessa. Softshelltakki on kevyt, pehmeä ja miellyttävä, mutta silti lämmin. Takki mahdollistaa optimaalisen liikkumisvapauden ratsastaessa. Se on helppo taitella, mutta ei rypisty. Joissain ratsastukseen suunnitelluissa softshelltakeissa on erityinen ulkopinta, joka on sekä veden- että tuulenpitävä.

Suosituimmat kategoriat
Talvivarusteet hevoselle