Ötökkäkauden must-have tuotteet
Naisten pikeepaidat ratsastukseen

Naisten pikeepaidat ratsastukseen

Pikeepaita on hyvän ratsastusasun olennainen osa. Siisti, tyylikäs ja käytännöllinen pikeepaita on ajaton klassikko. Horzelta löydät täydelliset pikeepaidat ratsastukseen.

58 tuotetta

Osta Naisten pikeepaidat ratsastukseen osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Pikeepaita ratsastuksessa - ajaton klassikko

Pikeepaidoilla on lukemattomia etuja ratsastuksessa. Niiden kaunis ja käytännöllinen malli on hyvä satulassa. Vartaloa myötäilevä tai väljä, sporttinen pikeepaita muovautuu vartalosi mukaan ja antaa erinomaisen liikkumisvapauden satulassa. Tekniset materiaalit siirtävät kosteuden pois ja kuivuvat nopeasti. Pikeepaita on viehättävä vaate yksityiskohtiensa, kuten hihojen ja kauluksen värikkäiden tehosteraitojen tai värikkäiden nappien ansiosta. Usein lisätyyliä tuovat myös muodikkaat painatukset, brodeeratut logot ja muut trendikkäät yksityiskohdat.

Viimeistele ratsastusasusi ikonisella pikeepaidalla

Pikeepaidat ovat suorastaan välttämättömyys jokaisen ratsastajan vaatekaapissa. Tutustu laajan valikoimamme väreihin ja malleihin. Valikoimassamme on perinteisten lyhythihaisten mallien lisäksi hihattomia ja pitkähihaisia malleja. Voit valita hillityn mustan tai valkoisen, tai erottua joukosta rohkean värikkäiden värien, tyylikkäiden pitsisomisteiden tai katseet vangitsevan kimalluksen ansiosta. Valikoimassamme on monien tunnettujen merkkien, kuten Tommy Hilfiger Equestrian pikeepaitoja.

Suosituimmat kategoriat