Uutuudet & myydyimmät tuotteet
Naisten kisatakit

Naisten kisatakit

Kilpailutakilla lisäät hienostunutta tyyliä ulkoasuusi. Kilpailutakki on jokaiselle tosissaan kilpailevalle kouluratsastajalle välttämätön asuste. Tuo esiin upea tyylisi elegantilla kouluratsastustakilla.
56 tuotetta

Osta Naisten kisatakit osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 69 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Kouluratsastukseen suunnitellut kilpailutakit ovat oikea valinta muodollisiin kilpailuihin.

Klassisen tummansiniset tai mustat koulukilpailutakit eleganteilla napeilla ja kauniisti kapenevalla leikkauksella imartelevat jokaista vartaloa. Valitse mallisi kolmella tai neljällä napilla, sekä Horzen tunnusomaisella Z-logolla varustettuna. Näiden hienostuneiden kouluratsastustakkien kapea malli liikkuu mukanasi ratsastaessa ja mahdollistaa ultimaattisen mukavuuden ja liikkumavapauden satulassa - näyttäen samalla upealta, kun astut radalle. Sametilla somistettu kaulus ja taskut lisäävät hienostunutta tyyliä joihinkin Horzen kouluratsastustakkeihin. Käännä tuomariston katseet seuraavissa kouluratsastuskilpailuissasi tällä ihastuttavalla Horzen takilla. Valitse klassinen frakkityyli korkeampiin luokkiin.

Kevyistä ja viileistä kankaista valmistetut kouluratsastustakit sopivat kilpailuihin lämpimillä säillä.

Miellyttävä ja hengittävä asu on välttämätön helteellä kilpaillessa ja siksi Horzen kouluratsastustakit on ilmastoitu ja suunniteltu hengittämään klassisesta tyylistä tinkimättä. Sateenkestävä kangas takaa, että näytät upealta myös sadekuuron sattuessa, eikä kangas ime kosteutta. Yksi tai kaksi takahalkiota mahdollistavat liikkumavapauden ja kangas joustaa mukanasi ratsastuksen aikana, eikä tunnu jäykältä. Takin urheilullinen, mutta klassinen tyyli takaa, että sinut huomataan areenalla, kun suoritatte hevosesi kanssa täydellistä ravilisäystä.