Hepato Liq, 250 ml

31,00 €
Hinnat sisältävät alv:n
0 l (124,00 € / l)
Best Price
Tuotteella on paras mahdollinen hinta. Mahdolliset kupongit tai kampanja-alennukset eivät päde tälle tuotteelle.
One size
Tilaustavara
Tilaustavara: arvioi 6 lisäpäivää toimitusaikaan.
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
100 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Hevosen elimistössä on paljon aineenvaihduntatuotteita prosessoitavana. Cavalor Hepato Liq tukee hevosen aineenvaihduntaa.

Käyttötarkoitus

Aineenvaihdunnan lopputuotteet suodatetaan ja tehdään vaarattomaksi maksan ja munuaisten toimesta ja poistetaan myöhemmin elimistöstä. Jos tämä prosessi ei toimi, aineenvaihduntatuotteet kerääntyvät ja maksan ja munuaisten toiminta muuttuu. Esimerkiksi maksan solut eivät välttämättä pysty uudistumaan. Munuaisten ja maksan toimintahäiriö voi näkyä monin tavoin ja jopa asiantuntijoiden voi olla vaikea tehdä diagnoosia ilman erilaisia diagnostisia apuvälineitä. Cavalor Hepato Liq on luonnollisia aineita sisältävä valmiste hevosille joka ravintolisänä käytettynä on tärkeässä osassa maksan ja munuaisten suojelemisessa ja uudistumisessa ja keventää myös näiden elimien työtaakkaa. Esimerkiksi sappisuolojen eritys kiihtyy. Cavalor Hepato Liq:in erityinen koostumus takaa että nämä aineet ovat helposti imeytyviä. Monissa tapauksissa tulokset ovat selkeästi havaittavissa vain viikon käytön jälkeen. Aktiivisesti kilpaileville hevosille annetaan usein Cavalor Heparo Liq:iä lepokaudella kilpailuiden välillä tai voimakasta rasitusta aiheuttaneiden kilpailuiden jälkeen.

Tuotteen koostumus ja tuoteturvallisuus

Cavalor Hepato Liq sisältää yrttejä, antioksidantteja ja aminohappoyhdisteitä (ks. pakkauksesta määrät).

Annostelu

Annostele 5 ml aamuisin ja 5 ml iltaisin päivittäin viikon ajan (annostusohje pullon kyljessä). Toista 25 vuorokauden välein mikäli tarpeen. (Maksimiannos per eläin per päivä: 20 ml)

Pakkaus

250 ml pullo

FAQ

Miksi käyttäisin Cavalor Hepato Liq'iä?

Maksalla on tärkeä tehtävä hevosen yleisessä aineenvaihdunnassa (joka tehostaa suorituskykyä). Se on elin jossa tapahtuu monia tärkeitä toimintoja. Cavalor Hepato Liq:in yrttiaineosilla on maksaa suojaavia vaikutuksia. Muut ainesosat voivat myös auttaa tukemaan elimistöä poistamaan aineenvaihdunnan lopputuotteita verestä virtsaan. Kokemuksemme mukaan Cavalor Hepato Liq on parhaimmillaan käytettynä raskaan kilpailukauden jälkeen.

Mitä ovat yleiset maksavaivat ja niiden oireet?

Erityiset maksaongelmiin viittaavat oireet ilmenevät vain silloin kun suuri osa maksasta on jo vaurioitunut. Maksavaurioiden aikaisemmassa vaiheessa voi esiintyä epäspesifisiä merkkejä kuten: huono ruokahalu, painon menetys, huono karvanlaatu, ripuli, vatsakivut, rauhattomuus tai väsymys. Keltaisuus tai pigmentittömän ihon valoyliherkkyys voi myös olla yhteydessä maksasairauteen. Hevosenomistajien tulee ottaa yhteyttä eläinlääkäriin epäillessään maksaongelmia.

Voinko antaa hevoselleni Cavalor Hepato Liq'ia, jos se saa jo muita ravintolisiä?

kyllä.

Tuote numero: 25569

Lue arvosteluja: