Lasten kisahousut ratsastukseen

Lasten kisahousut ratsastukseen

Tutustu lasten kisahousujen valikoimaamme. Löydät meiltä sekä valkoiset että muunväriset kilpailuihin soveltuvat ratsastushousut. Ne istuvat tukevasti ratsastaessa, tukevat optimaalisesti sekä ovat kaikin puolin sopivat lapsesi suureen päivään.

3 tuotetta
Horze Grand Prix lasten ratsastushousut silikonipainatetuilla kokopaikoilla Horze Grand Prix lasten ratsastushousut silikonipainatetuilla kokopaikoilla
OVH -20%

Horze

Grand Prix lasten ratsastushousut silikonipainatetuilla kokopaikoilla

94,95 €
OVH: 119,00 €
(6)
B Vertigo Olivia tyttöjen ratsastushousut silikonikokopaikoilla
OVH -7%

B Vertigo

Olivia tyttöjen ratsastushousut silikonikokopaikoilla

129,00 €
OVH: 139,00 €
(6)
Covalliero BasicPlus junior ratsastushousut

Covalliero

BasicPlus junior ratsastushousut

46,99 €
(2)

Osta Lasten kisahousut ratsastukseen osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Kisahousut lapsille - täydelliset ratsastushousut seuraaviin kilpailuihin

Kilpailuissa käytettävien ratsastushousujen tulee istua täydellisesti ja olla hyvännäköiset. Kun lapsesi on harjoitellut kovasti suurta päiväänsä varten, luotettavat ja tukevat ratsastushousut, jotka eivät rajoita liikkumisvapautta, ovat välttämättömät.

Täydellinen istuvuus ja laadukkaat materiaalit

Horzelta löydät hyvän perusmalliston lasten kisahousuja ja valkoisia ratsastushousuja. Huippulaadukkaat materiaalit, kuten neljään suuntaan joustavat materiaalit ja Opti Pro-materiaali ovat sekä hengittäviä että kosteutta siirtäviä. Laadukkaat lasten kokopaikkaiset kisahousut tukevat lasta satulassa, ja korkea vyötärö helpottaa hyvän ryhdin säilyttämistä. Näin lapsesi olo on erinomaisen miellyttävä satulassa, ja hän voi keskittyä täysin kilpailemiseen.

Tutustu laadukkaiden lasten kisahousujen valikoimaamme nyt.

Useimmat ratsastajat valitsevat edelleen valkoiset ratsastushousut kilpailuihin. Kisahousujen täytyy tietenkin istua erinomaisesti. On makuasia, käyttääkö kilpailuissa kokopaikkaisia vai polvipaikkaisia kisahousuja. Monet ratsastajat, erityisesti kouluratsastajat, valitsevat tukevamman pidon eli kokopaikkaiset kisahousut. Toisaalta esteratsastuskilpailuissa polvipaikkaiset kisahousut saattavat olla hyödylliset niiden antaman suuremman liikkumisvapauden ansiosta. Joka tapauksessa materiaalin on oltava hengittävää, koska kaikki hikoilevat kilpaillessaan. Materiaalissa oleva elastaani lisää joustavuutta ja sen myötä mukavuutta. Valittavissa on malleja, joissa on yksi tai useampia taskuja. Valkoisia ratsastushousuja on saatavissa matalalla, normaalilla ja korkealla vyötäröllä. Niistä voi valita itselleen mieleiset, sen suhteen ei ole mitään sääntöjä.

Erityisesti kouluratsastuskilpailuissa hevosen ja ratsastajan ulkonäkö ovat hyvin tärkeitä. Kisahousujen on oltava valkoiset ja tietenkin tahrattoman puhtaat. Ne on siis pestävä ennen jokaista kilpailua. Se on suhteellisen helppoa noudattamalla muutamia neuvoja. Käännä kisahousut nurinpäin. Tämä suojaa valkoisten ratsastushousujen ulkopintaa. Pese housut koneessa 30 asteen pesuohjelmalla. Älä käytä huuhteluainetta. Kuivata housut tasaisella alustalla, mielellään pyyhkeen päällä. Älä koskaan laita ratsastushousuja kuivausrumpuun. Jos kisahousuihin tulee hankalia tahroja, esim. mudasta tai heinästä, käsittele tahrat sappisaippualla ennen pesua. Kostuta tahrat lämpimällä vedellä, hiero sappisaippuaa kankaaseen pienellä harjalla ja pese housut sen jälkeen tavallisesti.

Suosituimmat kategoriat