*ovh:sta - Yksittäisiä kappaleita isoilla alennuksilla
Koirien makupalat

Koirien makupalat

Koiran makupalat sopivat erinomaisesti koulutuspalkkioiksi hyvin käyttäytyvälle ystävällesi. Voit palkita koiraasi onnistumisista treeneissä tai hemmotella sitä silkasta rakkaudesta.
4 tuotetta
Dog Fish Treat makupalat (80 % kalaa), 300 g

Excellent

Dog Fish Treat makupalat (80 % kalaa), 300 g

13,95 €
0.30 kg (46,50 € / kg)
Dog Fish Treat makupalat (80 % kalaa), 600 g

Excellent

Dog Fish Treat makupalat (80 % kalaa), 600 g

22,95 €
0.60 kg (38,25 € / kg)
Dogman Favorite -lammasriisimakupalat, 14 kg

Dogman Favorite -lammasriisimakupalat, 14 kg

Deli purutikku, sisäelimet

Beeztees

Deli purutikku, sisäelimet

7,49 €
0.50 kg (14,98 € / kg)
Osta Koirien makupalat at horze.fi.

Osoitteessa horze.fi voit tehdä verkkokauppaostoksia helposti ja mukavasti ja vastaanottaa tuotteet lyhyen ajan kuluessa.

Koirien makupalat ovat käytännöllinen apu koulutuksessa ja palkkioina hyvin tehdystä työstä.

Horzelta löytyy koiren herkkuvalikoimasta useita erilaisia makuja ja kokoja, jotka miellyttävät jokaista koiraa. Makupalojen luonnolliset aromit ovat viehättäviä, sekä tekevät oppimisesta ja harjoittelusta hauskaa. Koiran palkitseminen on hyvä keino vahvistaa toivottua käytöstä treenin aikana. Kun tarjoat koirallesi palkkioksi pienen palan maukasta herkkua, se jaksaa säilyttää positiivisen asenteensa, mikä taas johtaa onnistuneeseen harjoituskertaan kaiken ikäisten koirien kanssa.

Koirien makupalat sopivat myös herkkuhetkiin aterioiden välissä.

Koirien makupalat ovat yksinkertainen keino lisätä ripaus hauskuutta ja rakkautta aterioiden väliin tai houkutella lemmikkisi suorittamaan tehtäviä. Heitä herkku koiran häkkiin, kun on aika mennä omaan paikkaan. Osoita rakkautta lemmikillesi jättämällä herkullinen makupala koirasi iloksi, kun lähdet pois kotoa. Horzelta saatavat koirien makupalat ovat terveellinen tapa tarjota kevyitä välipaloja ilman pelkoa koiran lihomisesta tai vatsan täyttymisestä ruokailujen välissä. Anna lemmikillesi mieluumin maltillisesti koirille suunniteltuja makupaloja, kuin lihottavia herkkuja ja ruoantähteitä ihmisten ruokapöydästä.