Säästä jopa 20 % koko tilauksesi hinnasta! *
Käytä koodia: SAVEMORE
Kopio
Leikepöydälle kopiointi onnistui
* Tietoa kampanjasta

Koiranmakupalat

Koiran makupalat sopivat erinomaisesti koulutuspalkkioiksi hyvin käyttäytyvälle ystävällesi. Voit palkita koiraasi onnistumisista treeneissä tai hemmotella sitä silkasta rakkaudesta.

Rajaukset:
20 tuotetta

Koirien makupalat ovat käytännöllinen apu koulutuksessa ja palkkioina hyvin tehdystä työstä.

Horzelta löytyy koiren herkkuvalikoimasta useita erilaisia makuja ja kokoja, jotka miellyttävät jokaista koiraa. Makupalojen luonnolliset aromit ovat viehättäviä, sekä tekevät oppimisesta ja harjoittelusta hauskaa. Koiran palkitseminen on hyvä keino vahvistaa toivottua käytöstä treenin aikana. Kun tarjoat koirallesi palkkioksi pienen palan maukasta herkkua, se jaksaa säilyttää positiivisen asenteensa, mikä taas johtaa onnistuneeseen harjoituskertaan kaiken ikäisten koirien kanssa.

Koirien makupalat sopivat myös herkkuhetkiin aterioiden välissä.

Koirien makupalat ovat yksinkertainen keino lisätä ripaus hauskuutta ja rakkautta aterioiden väliin tai houkutella lemmikkisi suorittamaan tehtäviä. Heitä herkku koiran häkkiin, kun on aika mennä omaan paikkaan. Osoita rakkautta lemmikillesi jättämällä herkullinen makupala koirasi iloksi, kun lähdet pois kotoa. Horzelta saatavat koirien makupalat ovat terveellinen tapa tarjota kevyitä välipaloja ilman pelkoa koiran lihomisesta tai vatsan täyttymisestä ruokailujen välissä. Anna lemmikillesi mieluumin maltillisesti koirille suunniteltuja makupaloja, kuin lihottavia herkkuja ja ruoantähteitä ihmisten ruokapöydästä.