Säästä jopa 60 % Horzen, B Vertigon ja monista muista tuotteista!
Säästä nyt
Koiran turkinhoito- ja trimmaustarvikkeet

Koiran turkinhoito- ja trimmaustarvikkeet

Koirien hoitotarvikkeet auttavat sinua pitämään lemmikkisi puhtaana ja sileäturkkisena. Harjat, kammat ja muut erilaiset hoitotarvikkeet tekevät työstäsi helpompaa.
58 tuotetta

Koirien hoitotuotteet ovat välttämättömiä, jotta pystyt pitämään lemmikkisi puhtaana ja terveenä.

Horzen koirien hoitotuotteiden valikoimasta löydät harjat ja kammat, jotka ylläpitävät turkin pehmeyttä ja saavat luonnolliset öljyt kulkemaan karvapeitteen läpi. Pidä takut loitolla pehmeästä muovista, kumista tai metallista valmistettujen kampojen avulla. Päivittäinen harjaus pitää pölyn ja lian poissa lemmikkisi iholta ja vähentää kalliita käyntejä trimmaajalla.

Koirien hoitotuotteet ovat apuna päivittäisessä hoidossa ja pesussa.

Koirien hoitotuotteet, kuten shampoot, hoitoaineet ja selvitysaineet toimivat hyvin yhdessä hoitorutiinien kanssa auttaen pitämään lemmikkisi puhtaana ja terveenä. Luonnolliset tuotteet ovat hellävaraisia ja raikkaan tuoksuisia, eivätkä sisällä raskaita kemikaaleja. Säännöllinen harjaus ja pesu on hyvä tapa vähentää kalliita käyntejä trimmaajan luona ja pitää samalla lemmikkisi terveenä. Pese kura ja muut tahrat ja hajut pois kätevästi Horzen laajasta valikoimasta saatavilla hoitotuotteilla.