18% alennusta valitsemastasi tuotteesta *
Käytä koodia: HZWEEKEND
Kopio
Leikepöydälle kopiointi onnistui
* Tietoa kampanjasta
Kissanruokatarvikkeet

Kissanruokatarvikkeet

Erilaiset kissojen ruokakupit ovat kiva tapa tehdä aterioista yksilöllisempiä ja pitää kissan omat ruokalajit erillään. Kissan ruokakuppeja on saatavilla eri värisiä ja tyylisiä, joiden avulla voit lisätä hieman koristeellisuutta kissasi ruokailualueelle.
4 tuotetta

Kissojen ruokakupit tarjoilevat erityiset ateriat ruoka-aikoina.

Kissojen ruokakupit pitävät kissasi omat ruokalajit erillään muun perheen annoksista ja tekevät ruokinnasta yksinkertaista. Kun hankit kissallesi oman ja erityisesti suunnitellun ruokakupin, sinun ei tarvitse enää huolehtia siitä, mistä löydät täydellisen astian kissasi seuraavaa ruokailua varten. Kissojen ruokakupit sopivat sekä kuivamuonan, että märkäruoan syöttämiseen, eivätkä ne koskaan sekoitu ihmisten astioihin. Jos vielä personoit kissasi kupin, kukaan ei voi sekoittaa sitä muihin astioihin.

Kissojen ruokakupit tekevät ruokkimisesta helppoa.

Kissojen ruokakupit ovat täydellisen kokoisia kissojen aterioita ajatellen ja ne ovat juuri sopivan matalia pitääkseen kissan ruokailun helppona ilman, että kissan tarvitsee pudotella ruokaa lattialle. Kissojen ruokakupit ovat huolellisesti valmistettuja ja tarjoilevat kätevästi lemmikillesi sekä ruoan, että veden. Kun pidät kissasi omat ruoka-astiat erillään ihmisten astioista, bakteerit eivät pääse sekoittumaan keskenään.