20 % alennusta kaikista Horzen tuotteista *
Käytä koodia: MIDWEEK
Kopio
Leikepöydälle kopiointi onnistui
* Tietoa kampanjasta
Kissanhoitotuotteet

Kissanhoitotuotteet

Kissanhoitovälineet, kuten harjat, kammat ja kynsitrimmerit pitävät kissasi raikkaana, puhtaana ja kauniina. Selvitä turkki ja irrota takut ja vanupallot laajan kissanhoitovalikoimamme tuotteilla.

17 tuotetta

Kissojen hoitovälineet tarjoavat hieman lisäapua näiden luonnostaan puhtaiden olentojen hoitoon.

Kissat ovat mestareita pitämään turkkinsa puhtaana ja kiiltävänä. Vaikka suurin osa kissoista tekeekin täydellistä työtä ylläpitäessään turkkinsa kuntoa ja pitäessään itsensä puhtaana, Horze tarjoaa hoitovälineitä helpottamaan prosessia tarpeen tullen. Harjaaminen on mukava tapa lisätä pieni rentoutushetki kissasi päivään. Pitkäkarvaiset kissat saattavat toisinaan kehittää huopuneita karvapalloja tai kerätä likaa, joten Horzelta saatavat harjat ja kammat auttavat pitämään niiden turkit pehmeinä ja pörröisinä. Helppokäyttöiset kynsileikkurit auttavat siistimään ja leikkaamaan kissasi kynnet. Kynsileikkurit on suunniteltu siten, että ne leikkaavat ainoastaan tarpeellisen määrän vahingoittamatta kynnen ydintä.

Kissojen hoitotuotteet auttavat pitämään turkit pehmeinä ja ylellisinä.

Kissojen hoitotuotteet auttavat kissaasi pysymään puhtaana ja raikkaana. Vaikka monet kissat vihaavatkin kylpyjä, toisinaan nopea pesu on välttämätöntä sairauden, vamman tai muiden ulkoisten syiden takia. Horze tarjoaa kissojen hoitotuotteita, kuten shampoita, hoitoaineita ja selvitysaineita, jotta kissasi turkki ja iho pysyisivät puhtaina ja terveinä. Suurin osa kissoista tekee erinomaista työtä pitäessään itsensä hohtavan puhtaina, mutta silloin kun kylpy on pakollinen, Horze toimittaa tarvitsemasi tuotteet, joiden avulla pesu tapahtuu helposti ja nopeasti.