Säästä jopa 50% monista tuotteista
Karvan kiillotus & viimeistely

Karvan kiillotus & viimeistely

Hevosen karvankiillotustuotteet antavat hevosellesi kauniin kiillon kilpailuihin, mutta sopivat myös päivittäiseen käyttöön. Kiillotusaineen ansiosta hevosen karvapeitteestä tulee sileän ja puhtaan näköinen ja samalla päivittäiset hoitotoimenpiteet helpottuvat.
41 tuotetta

Osta Karvan kiillotus & viimeistely osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 69 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Hevosten karvankiillotusaineet lisäävät kiiltoa ja saavat hevosesi turkin hohtamaan auringossa.

Kun lisäät ripauksen luonnollista kiiltoa hevosesi karvapeitteeseen, saat sen näyttämään terveeltä ja puhtaalta, sekä luotua hienostuneen ja viimeistellyn tyylin kilpailuihin tai näyttelyihin. Luonnollisista ainesosista koostuva, sitruunaruohoöljyä sisältävä kiillotusaine lisää kiiltoa karvapeitteeseen tekemättä siitä tahmeaa tai jäykkää. Pehmeä ja luonnollista kiiltoa tuova suihke ei saa pölyä takertumaan hevosesi turkkiin ja tekee hevosestasi hohtavan puhtaan näköisen.

Hevosten karvankiillotusaine lisää kiiltoa turkkiin jättämättä sitä rasvaiseksi tai tahmeaksi.

Parhaimmillaan kiillotusaineen käyttäminen vähentää hoitamiseen kuluvaa aikaa puolella. Luonnollisen kiillotusaineen käyttö on täydellinen tapa lisätä hevosen karvapeitteen kiiltoa ja tehdä siitä puhtaan näköinen ilman, että pöly ja lika pääsevät takertumaan karvapeitteeseen. Kilpailuissa ja näyttelyissä kiiltävä ja sileä karvapeite on välttämättömyys, mutta sen saavuttamiseksi ei välttämättä tarvitse ahkeroida. Kun lisäät kiiltoa selvitysaineiden avulla, saat pidettyä hännän ja harjan sileinä ja takuttomina, sekä hevosen karvapeitteen ylellisen kiiltävänä. Horzen useiden karvankiillotusaineiden tarjoama luonnollisen kiiltävä lopputulos saa hevosesi näyttämään aina yhtä puhtaalta, kiiltävältä ja edustuskelpoiselta.