Säästä jopa 20 % koko tilauksesi hinnasta! *
Käytä koodia: SAVEMORE
Kopio
Leikepöydälle kopiointi onnistui
* Tietoa kampanjasta

Kammat

Kumisuat tarjoavat helposti ja nopeasti miellyttävän hieronnan hevosellesi. Kumisualla irrotat myös tehokkaasti pinttyneenkin lian ja saat hevosen turkin puhdistettua perusteellisesti.

Rajaukset:
11 tuotetta

Piikkisuat ja nyppimiskammat tekevät hevosen trimmaamisesta helppoa.

Piikkisuka auttaa irrottamaan likaa ja karvoja, sekä selvittää takkuisen hännän. Horzen piikkisuan muoviset piikit selvittävät takut hellävaraisesti ja auttavat ylläpitämään hännän ja harjan terveyttä ja tuuheutta. Käytä piikkisukaa varoen, äläkä kisko herkkiä jouhia harjatessasi. Tasainen, trimmattu ja sopivan mittainen harja on merkki hyvinhoidetusta hevosesta ja nyppimiskammat helpottavat tämän työn ylläpitoa.

Nyppiminen on helppoa Horzen nyppimiskammalla.

Harjan nyppiminen on helppoa Horzen nyppimiskammalla. Mukavan pehmeä ja pitävä tai kiinteästä puusta valmistettu kädensija auttaa pitämään nyppimiskamman tiiviisti kädessäsi. Kokeile yksinkertaista harjakampaa takkujen ja lian poistoon, sekä silottamaan trimmattua harjaa. Horzen muovisissa ja metallisissa kammoissa on hyvä pito ja ne tekevät nyppimisestä ja harjan selvittämisestä mahdollisimman nopeaa ja kivutonta, jotta hevosesi ei turhaudu toimenpiteen aikana. Muista olla varovainen kammatessasi herkkiä jouhia millä tahansa Horzen valikoiman kammalla.