Uutuudet & myydyimmät tuotteet
Jalustimet ja jalustinremmit

Jalustimet ja jalustinremmit

Jalustimia on saatavilla useita erilaisia malleja, kuten Fillis, Peacock ja Safety, jotka tarjoavat ratsastajalle ultimaattista mukavuutta ja kontrollia satulassa. Englantilaiset jalustimet valitaan omien mieltymysten mukaan ja meiltä löydät tarpeisiisi sopivan koon ja mallin.
86 tuotetta

Osta Jalustimet ja jalustinremmit osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 69 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Jalustinvalikoimastamme löytyy useita vaihtoehtoja jokaiseen lajiin ja kaikkiin mieltymyksiin.

Valitse ruostumattomasta teräksestä tai muovista valmistetut turvajalustimet, Fillis-tyyliset jalustimet tai mitkä tahansa erityistarpeisiisi sopivat jalustimet. Komposiittijalustimet ovat kevyet ja edustavat uusinta jalustintrendiä. Kevyt materiaali voidaan taivuttaa ihanteelliseen kulmaan, joka mahdollistaa ratsastajan jalan pysymisen oikeassa asennossa. Kuten kalteva jalustin, myös komposiittijalustin voi auttaa ratsastajaa säilyttämään jalkojen oikean asennon jalustimissa. Muovijalustimet ja turvajalustimet ovat suosittuja aloittelevien ratsastajien keskuudessa, sillä ne lisäävät nuorten ja kokemattomampien ratsastajien turvallisuutta ja mielenrauhaa. Peacock-jalustimet vapauttavat jalan yksinkertaisen kuminauhan avulla putoamisen sattuessa. Peacock-jalustimet on suunniteltu siten, ettei jalka voi juuttua kiinni jalustimeen ratsastajan pudotessa.

Perinteiset jalustimet ovat klassinen valinta kilpailuihin.

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut tai Fillis-tyyliset jalustimet ovat perinteinen valinta kilpakentille. Teräsjalustinten klassinen muotoilu näyttää hyvältä minkä tahansa satulan kanssa ja ne säilyttävät kiiltävän ja raikkaan ulkonäkönsä ruostumatta pitkään ja vähäisellä hoidolla. Fillis-tyyliset jalustimet ovat myös ratsastajien suosikkimalli ja niiden kestävät, valkoiset jalustinkumit tuovat ripauksen perinteistä tyyliä mihin tahansa satulaan ja jokaiseen ratsastuksen lajiin.