Horseware Rambo

Horseware Rambo

Horsewaren Rambo-mallisto on loimien Rolls Royce. Rambo Original -nimen alta löydät loimia, jotka täyttävät kaikki vaatimuksesi ja erottuvat muista tyylin, laadun ja ulkonäkönsä ansiosta.

68 tuotetta
Osta Horseware Rambo at horze.fi.

Osoitteessa horze.fi voit tehdä verkkokauppaostoksia helposti ja mukavasti ja vastaanottaa tuotteet lyhyen ajan kuluessa.

Horsewaren Rambo loimien edut

Horsewaren Rambo-mallisto on valmistettu vahvistetusta nailonista, ja loimia on saatavissa eripaksuisilla vuorilla kaikkien vuodenaikojen tarpeisiin. Nämä loimet ovat täysin vedenpitäviä ja hengittäviä. Rambo Plus loimissa on integroidut, kiinteät kaulakappaleet.

Rambo Supreme loimissa on kiiltävä pinta ilman selkäsaumaa sekä irrotettava kaulakappale. Tämän malliston ehdoton huipputuote on Rambo Optimo. Rambon erityiset lapalaskokset antavat hevoselle optimaalisen liikkumisvapauden. Tämä loimi on jaettu kahteen osaan kuudennen rintanikaman kohdalta, ja siinä on erityiset leikkaukset jalkojen kohdalla.

Vahvemmille hevosille on Rambo Quarterhorse loimet. Toinen erityistuote on Rambo Duo ulkoloimi. Se koostuu kahdesta loimesta. Ulkoloimessa on 100 g:n toppaus, ja sitä voi käyttää sellaisenaan kesällä. Alusloimessa on 300 g:n toppaus. Näiden kahden loimen yhdistelmä pitää hevosesi olon lämpimänä ja miellyttävänä myös kylmässä ilmastossa. Horseware Rambo -mallistossa on mm. sadeloimia, talliloimia, kuivatusloimia, alusloimia ja ötökkäloimia.

Rhino-mallisto kuuluu keskihintaisiin loimiin. Tämä asettaa sen Amigo- ja Rambo-mallistojen väliin. Rambo-malliston loimet on valmistettu vahvistetusta nailonista, kun taas Rhino-malliston loimet on valmistettu polypropeenista. Tämä heijastuu hintoihin. Rhino-malliston tuotteet ovat edullisempia, mutta silti erinomaisen laadukkaita.