Joulukuponki: 20 € alennusta kaikista yli 100 € tilauksista! Osta nyt

×

Chapsit

Rajaa:
  • Rajattu haku:
  • Kategoria
  • Brändit
  • Väri
  • Hinta
  • Ikäryhmä
Järjestys:

Minichapseilla teet jodhpureista saappaat käden käänteessä ja säilytät silti mukavan tyylin lempiratsastushousujesi kanssa. Nahkaiset minichapsit ovat elegantit, käytännölliset ja tekevät tyylistäsi ammattimaisen.

Näyttää 53 tuotteita

Minichapsit ovat jokaisen ratsastajan suosikki niiden helppouden, mukavuuden ja kauniin ulkonäön ansiosta.

Minichapsit muuttavat tallikengät tai jodhpurit saappaiksi käden käänteessä. Ratsastajat rakastavat käyttää minichapseja arkena, kuten ratsastustunneilla ja maastossa. Horze tarjoaa mokkanahkaisia tai nahkaisia minichapseja sekä useita värivaihtoehtoja mustasta syvän ruskeaan, joten löydät jokaisten kenkien kanssa yhteensopivan vaihtoehdon. Voit nauttia joustavuudesta ja vapaudesta, kun puet nämä kestävät ja laadukkaat minichapsit jalkaasi arkisin ja säästät ratsastussaappaitasi kilpailuja varten. Useista Horzen chapseista löytyvät, joustavat venykkeet lisäävät liikkumavapautta ja tarjoavat tukea ratsastuksen aikana. Tukevat, jalkapohjien alta kulkevat kumilenkit pitävät chapsit paikoillaan ja pitkä kenkien nauhat tai vetoketjut peittävä varsi takaa siistin ja kustomoidun istuvuuden.

Nahkachapsit ovat erinomainen vaihtoehto tilanteisiin, joissa haluat jäljitellä nahkasaappaiden ulkonäköä edullisemmin ja rennommin.

Lisää pehmeät nahkachapsit suosikkitallikenkiisi tai jodhpurkenkiisi ja muunna mukavat ratsastuskenkäsi pitkävartisiksi ja siistin näköisiksi kilpailusaappaiksi. Nahkaisten minichapsien täydellisen virheetön valmistustyö takaa, ettei kukaan erota niitä oikeista nahkasaappaista ratsastaessasi kilpailuareenalla. Vain lähempää katsottuna voi huomata, ettei kyseessä ole oikea nahkasaapas. Täydellisesti valmennuksiin, ratsastustunneille ja jopa matalamman tason kilpailuihin sopivat nahkaiset minichapsit ovat edullinen ja luova tapa saavuttaa muodollisempi ratsastustyyli. Takavetoketju, nepparikiinnitys, joustavat jalkalenkit sekä ylellisen laadukkaat materiaalit takaavat, että Horzen nahkachapsit kestävät erinomaisesti päivittäistä käyttöä. 

Lue lisää