Mega-ALE: Kaikki merkit ja tuotteet kolme kahden hinnalla! Säästä nyt |

×

Blue Hors

Horze
B Vertigo
Finn-Tack
Pharmacare
Absorbine
Accuhorsemat
Aesculap
Aigle
Alodis Horse
Arioneo
Arma
Aubrion
Aviemore
Back on Track
Back on Track Silverline
Beeztees
Bellomania
Belvoir Rug Company
Beris
Betta Life
Black Power
Blenheim
Blue Hors
Bodyguard
Brad Ren's
Breeze Up
Breyer
Brinicombe Equine
Brogini
Bucas
Carr & Day & Martin
Cavalliera
Cavalliera Outlet
Cavallo
Cavallo Hoof Boots F.R.A.
Cavalor
Celtic Equine
Chetaime
Christ
Chuckit
Chukka
Collegiate
Constanta
Coolpets
Corima
Cottage Craft
Covalliero
Cowboy Magic
Curver
Derriere Equestrian
Designed by Lotte
Diopet
Doggy Dry
Dogman
Dublin
ea.St Riding
Eat Slow
Effax
Effol
Emin
eQuick
Equi-N-icE
Equine Fusion
Equi-Safety
Equisense
Eskadron
Excellent
Eyenimal
Fabdog
Farm Patrol
Farnam
Fineko
Finish Line
Flexi
F.R.A. Freedom Riding Articles
Gabriella
Gatehouse
GEOHORSE
George & Dotty
Gera
Gizmo
Global Herbs
Gold Label
GPA
Groom Away
Haas
Harry Hall
Harry's Horse
Haukeschmidt
Havens
Helite
Hilton Herbs
Holland Animal
Horse Master
Horseware
Horslyx
HV Polo
Imperial Riding
Jackson Galaxy
Jacson
JHL
Jin stirrup
John Whitaker
Jolly Pets
Julius-K9
JW Pet
Karlslund
Kavalkade
Kennel Equip
Kentucky
Keratex
Kerbl
Kevin Bacon
Kincade
Komperdell
Kong
Korsteel
KovaLine
Lami-Cell
Le Mieux
Lister
Liveryman
Loveson
Luda Farm
Magic Brush
Mane 'n Tail
Mark Todd
Masta
Mink Horse
Mira
Moorland Rider
Montar
Moretta
Mountain Horse
Muckboots
Mühldorfer Pferdefutter
Mustad
Noble Outfitters
Num'axes
Oster
Pavo
Pennsbury
Performance
Pet Faces
Petsport
Pfiff
Pikeur
Plus Equine
PrimeVal
Pro Dosa
Professional's Choice
Rainlegs
Ridzi
Roeckl
Roma
RSL
RXR Riding
Saddlecraft
Samshield
Save-edge
Saxon
Scarabeus
Scharf
Schockemöhle
SD Design
Sectolin
Sedelogic
Shires Equestrian
Shoof
Siccaro
Siulpower
SpectraFence
Spooks
Sprenger
Spyder
Stable Kits
Stassek
Suedwind
Tattini
Tempest
TimerGPS
TKO
Tonics
Tredstep
Trikem Sport
Trikem Sport Dog
Trust
Twydil
Uvex
Uvex Gloves
Uvex Goggles
Veredus
Vet Cellect
Vetericyn
WeatherBeeta
Wessex
Woofmasta
Yeowww
Zandona
Zapi
Zenpet
Zilco
Zzoom
Kroops
Rebel by Montar
Perfect Horse
Royal Rider
Rajaa:
  • SUODATTIMET:
  • Kategoria
  • Väri
  • Koko
  • Hinta
Järjestys:
66 tuotteita

Vuonna 1992 Tanskaan saatiin tärkeä lisä kouluratsastusurheilun maailmaan. Valmennus- ja hevosjalostuskeskus nimeltä Blue Hors oli tämän ylellisen laadukkaan tuotelinjan perusta ja aloitti näiden laadukkaiden hevosenhoitotuotteiden valmistuksen tarjotakseen parasta mahdollista hoitoa näille arvokkaille hevosille, joilla oli kunnia olla osa tämän valmennuskeskuksen toimintaa.

Alun perin tämä puoliveristen kasvatukseen keskittynyt kouluratsastuslaitos syntyi vuonna 1964, jolloin kaksi nuorta tanskalaista miestä tapasivat ratsastustapahtumassa Vejlessä. Kjeld Kirk Kristiansen ja Poul Erik Fugmann lähtivät vuotta myöhemmin kiertämään Hærvejenin alueelle, josta löysivät täydellisen paikan ensiluokkaisen jalostus- ja valmennuskeskuksen perustamista varten.

Nykypäivänä nämä tuotteet ovat ensiluokkaisen hevosenhoidon perusta ja niitä käytetään paitsi Blue Hors-toiminnan sisällä, myös maailmanlaajuisesti vaativien ratsastajien ja hevosenomistajien keskuudessa.

Suorituskykyä edistävät lisäravinteet, kuten elektrolyytit, vitamiinit ja mineraalit auttavat parantamaan ja ylläpitämään terveyttä, sekä suorituskykyä. Magnesiumia ja aminohappoja sisältävät ravintolisät auttavat edistämään suorituskykyä, sekä nopeuttamaan lihasten ja muiden kudosten palautumista rasituksesta. Blue Horsen valikoimasta löytyy sisäisesti käytettävien vitamiinien lisäksi myös paikallisvoiteita ja salvoja, jotka auttavat ihoa ja lihaksia uudistumaan raskaan työskentelyn jälkeen.

Kavioiden huolellinen hoito on äärettömän tärkeää kilpahevosilla ja oikeanlainen kosteutus, sekä vitamiinitasapaino auttaa säilyttämään kavioiden terveyden auttaen hevosta yltämään parhaisiin mahdollisiin suorituksiin. Blue Horsen kavioöljyt, kaviotervat ja biotiinia sisältävät vitamiinilisät pitävät hevosesi kaviot terveinä ja hyvinvoivina.

Vahva ja terve immuunijärjestelmä, sekä terveet hengitystiet ovat välttämättömiä hevosen kestävyyden kannalta. Kun lisäät ruokavalioon valkosipulia ja muita lisäravinteita, kuten C-vitamiinia, useimmilla hevosilla ja etenkin kantavilla tammoilla immuunijärjestelmä voi vahvistua ja stressi lievittyä.

Voit edistää toimivaa ruoansulatusta lisäravinteiden, kuten Psylliumin avulla. On äärimmäisen tärkeää, ettei hevonen pääse nielemään liikaa hiekkaa laiduntaessaan, sillä se saattaa johtaa kohtalokkaaseen ähkyyn. Psyllium voi helpottaa ruoansulatusprosessia ja vähentää tämän usein kuolemaan johtavan sairauden riskiä.

On jokaisen hevoshullun unelma ylläpitää hevosellaan tervettä ja kiiltävää karvapeitettä. Oikeanlainen shampoo, hoitoaineet, paikallissuihkeet ja suojaavat tuotteet ovat vain muutamia esimerkkejä siitä, kuinka voit ehkäistä hevosesi ihoa kutiamasta tai ärtymästä hyönteisistä, rankoista kemikaaleista, liiasta auringosta, liasta tai muista ympäristössä esiintyvistä haittatekijöistä.

Haavat paranevat nopeasti ja helposti, kun niitä hoidetaan Blue Hors-voiteiden, kuten Aloe Veran ja Skinhealerin avulla. Ehkäise hevosesi ihoa altistumasta kuraruvelle tai riville käyttämällä ihoa rauhoittavia ja kutinaa lievittäviä suihkeita, jotka tekevät hevosesi ihosta terveen, pehmeän ja puhtaan näköisen.

Blue Hors tarjoaa myös nahanhoitotuotteita, kuten satulasaippuaa, nahanhoitoainetta, sekä paljon muuta suojaamaan arvokkaita varusteitasi ja saappaitasi. Huolellinen nahanhoito takaa, että nahkavarusteesi kestävät käytössä useita vuosia turvallisina.

Jos hevosellasi on pahoja tallitapoja, kuten puunpurenta tai imppaaminen, Blue Horsen valikoimasta löydät tuotteet niiden ehkäisyyn. Bite Stop-geeli ja -suihke auttavat pitämään hevosesi, varusteesi ja talliympäristösi hyvässä kunnossa, sekä auttavat eliminoimaan näitä pahoja tapoja.

Blue Hors pitää hevosesi, varusteesi ja tallisi hyvin hoidettuina, terveinä ja turvallisina. Horze on ylpeä saadessaan tarjota näitä tuotteita, jotka auttavat pitämään hevosesi onnellisena.

Lue lisää