Blue Hors

Blue Hors

1 tuotetta
Blue Hors Muscle Build täydennysrehu 7,5 kg

Blue Hors Muscle Build täydennysrehu 7,5 kg

119,00 €
7.5 kg (15,87 € / kg)
Osta Blue Hors at horze.fi.

Osoitteessa horze.fi voit tehdä verkkokauppaostoksia helposti ja mukavasti ja vastaanottaa tuotteet lyhyen ajan kuluessa.

Vuonna 1992 Tanskaan saatiin tärkeä lisä kouluratsastusurheilun maailmaan. Valmennus- ja hevosjalostuskeskus nimeltä Blue Hors oli tämän ylellisen laadukkaan tuotelinjan perusta ja aloitti näiden laadukkaiden hevosenhoitotuotteiden valmistuksen tarjotakseen parasta mahdollista hoitoa näille arvokkaille hevosille, joilla oli kunnia olla osa tämän valmennuskeskuksen toimintaa.

Alun perin tämä puoliveristen kasvatukseen keskittynyt kouluratsastuslaitos syntyi vuonna 1964, jolloin kaksi nuorta tanskalaista miestä tapasivat ratsastustapahtumassa Vejlessä. Kjeld Kirk Kristiansen ja Poul Erik Fugmann lähtivät vuotta myöhemmin kiertämään Hærvejenin alueelle, josta löysivät täydellisen paikan ensiluokkaisen jalostus- ja valmennuskeskuksen perustamista varten.

Nykypäivänä nämä tuotteet ovat ensiluokkaisen hevosenhoidon perusta ja niitä käytetään paitsi Blue Hors-toiminnan sisällä, myös maailmanlaajuisesti vaativien ratsastajien ja hevosenomistajien keskuudessa.

Suorituskykyä edistävät lisäravinteet, kuten elektrolyytit, vitamiinit ja mineraalit auttavat parantamaan ja ylläpitämään terveyttä, sekä suorituskykyä. Magnesiumia ja aminohappoja sisältävät ravintolisät auttavat edistämään suorituskykyä, sekä nopeuttamaan lihasten ja muiden kudosten palautumista rasituksesta. Blue Horsen valikoimasta löytyy sisäisesti käytettävien vitamiinien lisäksi myös paikallisvoiteita ja salvoja, jotka auttavat ihoa ja lihaksia uudistumaan raskaan työskentelyn jälkeen.

Kavioiden huolellinen hoito on äärettömän tärkeää kilpahevosilla ja oikeanlainen kosteutus, sekä vitamiinitasapaino auttaa säilyttämään kavioiden terveyden auttaen hevosta yltämään parhaisiin mahdollisiin suorituksiin. Blue Horsen kavioöljyt, kaviotervat ja biotiinia sisältävät vitamiinilisät pitävät hevosesi kaviot terveinä ja hyvinvoivina.

Vahva ja terve immuunijärjestelmä, sekä terveet hengitystiet ovat välttämättömiä hevosen kestävyyden kannalta. Kun lisäät ruokavalioon valkosipulia ja muita lisäravinteita, kuten C-vitamiinia, useimmilla hevosilla ja etenkin kantavilla tammoilla immuunijärjestelmä voi vahvistua ja stressi lievittyä.

Voit edistää toimivaa ruoansulatusta lisäravinteiden, kuten Psylliumin avulla. On äärimmäisen tärkeää, ettei hevonen pääse nielemään liikaa hiekkaa laiduntaessaan, sillä se saattaa johtaa kohtalokkaaseen ähkyyn. Psyllium voi helpottaa ruoansulatusprosessia ja vähentää tämän usein kuolemaan johtavan sairauden riskiä.

On jokaisen hevoshullun unelma ylläpitää hevosellaan tervettä ja kiiltävää karvapeitettä. Oikeanlainen shampoo, hoitoaineet, paikallissuihkeet ja suojaavat tuotteet ovat vain muutamia esimerkkejä siitä, kuinka voit ehkäistä hevosesi ihoa kutiamasta tai ärtymästä hyönteisistä, rankoista kemikaaleista, liiasta auringosta, liasta tai muista ympäristössä esiintyvistä haittatekijöistä.

Haavat paranevat nopeasti ja helposti, kun niitä hoidetaan Blue Hors-voiteiden, kuten Aloe Veran ja Skinhealerin avulla. Ehkäise hevosesi ihoa altistumasta kuraruvelle tai riville käyttämällä ihoa rauhoittavia ja kutinaa lievittäviä suihkeita, jotka tekevät hevosesi ihosta terveen, pehmeän ja puhtaan näköisen.

Blue Hors tarjoaa myös nahanhoitotuotteita, kuten satulasaippuaa, nahanhoitoainetta, sekä paljon muuta suojaamaan arvokkaita varusteitasi ja saappaitasi. Huolellinen nahanhoito takaa, että nahkavarusteesi kestävät käytössä useita vuosia turvallisina.

Jos hevosellasi on pahoja tallitapoja, kuten puunpurenta tai imppaaminen, Blue Horsen valikoimasta löydät tuotteet niiden ehkäisyyn. Bite Stop-geeli ja -suihke auttavat pitämään hevosesi, varusteesi ja talliympäristösi hyvässä kunnossa, sekä auttavat eliminoimaan näitä pahoja tapoja.

Blue Hors pitää hevosesi, varusteesi ja tallisi hyvin hoidettuina, terveinä ja turvallisina. Horze on ylpeä saadessaan tarjota näitä tuotteita, jotka auttavat pitämään hevosesi onnellisena.