Säästä 20 € kaikista yli 100 euron tilauksistasi! Käytä koodia: HZXMAS Säästä nyt

×

Beeztees

Horze
B Vertigo
Finn-Tack
Pharmacare
Absorbine
Aesculap
Aigle
Alodis Horse
Arioneo
Arma
Aubrion
Aviemore
Back on Track
Back on Track Silverline
Beeztees
Bellomania
Beris
Betta Life
Black Power
Blenheim
Blue Hors
Bodyguard
Brad Ren's
Breeze Up
Breyer
Brogini
Bucas
Carr & Day & Martin
Cavalliera
Cavalliera Outlet
Cavallo
Cavallo Hoof Boots F.R.A.
Cavalor
Celtic Equine
Chetaime
Christ
Chuckit
Chukka
Collegiate
Constanta
Coolpets
Corima
Cottage Craft
Covalliero
Cowboy Magic
Curver
Derriere Equestrian
Designed by Lotte
Diopet
Doggy Dry
Dogman
Dublin
ea.St Riding
Eat Slow
Effax
Effol
Emin
eQuick
Equi-N-icE
Equine Fusion
Equi-Safety
Eskadron
Excellent
Fabdog
Farm Patrol
Farnam
Fineko
Flexi
F.R.A. Freedom Riding Articles
Gabriella
Gatehouse
GEOHORSE
George & Dotty
Gera
Gizmo
Global Herbs
Gold Label
GPA
Groom Away
Haas
Harry Hall
Harry's Horse
Haukeschmidt
Havens
Helite
Hilton Herbs
Horse Master
Horseware
Horslyx
HV Polo
Imperial Riding
Jackson Galaxy
Jacson
JHL
Jin stirrup
John Whitaker
Jolly Pets
Julius-K9
JW Pet
Karlslund
Kavalkade
Kennel Equip
Kentucky
Keratex
Kerbl
Kevin Bacon
Kincade
Komperdell
Kong
Korsteel
KovaLine
Lami-Cell
Le Mieux
Lister
Loveson
Magic Brush
Mane 'n Tail
Mark Todd
Masta
Mink Horse
Mira
Montar
Moretta
Mountain Horse
Muckboots
Mühldorfer Pferdefutter
Mustad
Noble Outfitters
Num'axes
Oster
Pavo
Pennsbury
Performance
Pet Faces
Petsport
Pfiff
Pikeur
Plus Equine
PrimeVal
Pro Dosa
Professional's Choice
Rainlegs
Ridzi
Roeckl
Roma
RSL
RXR Riding
Saddlecraft
Samshield
Save-edge
Saxon
Scarabeus
Scharf
Schockemöhle
SD Design
Sectolin
Sedelogic
Shires Equestrian
Shoof
Siulpower
Spooks
Sprenger
Spyder
Stable Kits
Stassek
Suedwind
Tattini
Tempest
TimerGPS
TKO
Tonics
Tredstep
Trikem Sport
Trikem Sport Dog
Trust
Twydil
Uvex
Uvex Gloves
Uvex Goggles
Veredus
Vet Cellect
WeatherBeeta
Wessex
Woofmasta
Yeowww
Zandona
Zapi
Zenpet
Zilco
Zzoom
Kroops
Rebel by Montar
Perfect Horse
Royal Rider
Rajaa:
  • SUODATTIMET:
  • Kategoria
  • Väri
  • Hinta
Järjestys:
717 tuotteita

Beeztees on innovatiivinen yritys, joka valmistaa lemmikkisi hoitoa ja hemmottelua varten kaiken, mitä kuvitella saattaa. Tämä Alankomaista kotoisin oleva yritys perustettiin noin puoli vuosisataa sitten tarjoamaan kaikkea sitä, mitä pieni lemmikkisi tarvitsee elääkseen onnellisen, terveen ja ihanan elämän! Koirat, kissat, jyrsijät, linnut ja kalat ovat intohimomme ja tavoitteenamme on tarjota niille ylellisen laadukas elämä.

Beeztees koostuu neljästä erityisen tärkeästä laatua edistävästä seikasta: Kaikki yrityksen tuotteet ovat innovatiivisia, tuotteita pyritään jatkuvasti kehittämään, sekä otetaan vastaan uusia kehitysideoita myös asiakkailta. Kaikki Beeztees-tuotteet ovat alkuperäisiä. Beezteesin ylpeys on uusien ja raikkaiden, kuluttajia miellyttävien ideoiden luominen. Koirien terveyden kannalta tärkeintä on pysyä aktiivisena ja Beeztees työskentelee voidakseen tarjota liikkumisen iloa edistäviä tuotteita sekä lemmikeille, että niiden omistajille. Lopuksi, Beezteesin tuotteet ovat hauskoja. Saat iloa, kun nautit lemmikkisi seurasta päivittäin ja Beeztees uskoo, että onnellinen ja terve lemmikki voi tarjota hauskuutta ja iloa sekä sinulle, että itselleen koko loppuelämän ajaksi.

Koirat tarvitsevat runsaasti raikasta ulkoilmaa ja liikuntaa, jota varten löydät Beezteesin valikoimasta useita yhteensopivia kaulapantoja ja talutushihnoja, joissa on hilpeät väriyhdistelmät ja kuvioinnit. Sinulla ei ole enää tekosyytä olla viemättä lemmikkiäsi kivalle päiväkävelylle tai useammalle. Koirasi kaulapanta, talutushihna tai valjaat ovat sekä koiran, että omistajan tapa ilmaista omaa tyyliään. Nailon on kestävä materiaali, joka säilyttää kirkkaat ja kauniit värinsä päivittäisessäkin käytössä. Metalliosat, vahvat kumisoljet ja pikalukkokiinnitykset ovat helppokäyttöisiä ja pysyvät paikoillaan. Värikkään nailontalutushihnan ja kaulapannan lisäksi kannattaa hankkia tukeva talutusflexi LED-valolla, joka tekee iltalenkeistänne helppoja ja turvallisia. Kädensijaan on helppo tarttua ja koirasi pääsee juoksemaan tuntien itsensä vapaaksi. Beezteesin luut ja herkkupalat ovat erinomainen tapa palkita koiraasi hyvästä työstä tai osoittaa kiintymystä lemmikillesi. Jokainen koira tarvitsee runsaasti pehmoleluja, palloja tai kovia muovileluja leikkimistä ja pureskelua varten, sekä pitääkseen tylsistymisen loitolla. Koirien makupalat ovat erinomaisia koulutuspalkkioita ja niitä on saatavilla useita eri makuisia ja eri kokoisia. Häkki on turvallinen tapa tehdä koiran olosta turvallisempi. Kuten luonnossakin pesiä rakentavat eläimet, koirat rakastavat turvallista makuupaikkaa häkissä, jossa perheen päivittäinen arki saa jäädä hetkeksi taakse. Kun häkkiin lisätään vielä pehmeä peti, koirallasi on täydellinen piilopaikka rauhallisia päiväunia varten.

Kissat tarvitsevat runsaasti rakkautta ja huomiota, sekä osaavat myös usein vaatia sitä. Tyylikkäät kissanhiekkalaatikot ja raapimapuut, sekä onkilelut päästävät kissasi nauttimaan hienostuneesta sisäkissan elämästä. Beezteesin valikoiman lelut ovat älykkäitä ja tarjoavat tuntikausia viihdykettä jopa nirsoimmille kissoille. Kissojen herkkuja on saatavilla herkullisen makuisia, jotta voit antaa kissallesi päivittäisen erikoispalkinnon. Beezteesin kantokopat tekevät eläinlääkärikäynneistä helppoja. Näiden välttämättömien käyntien olisi syytä olla ainakin turvallisia, mutta tietysti haluat myös näyttää tyylikkäältä matkalla.

Lintuhäkit, lintutalot ja orret ovat vain muutamia niistä siivekkäille ystävillemme suunnitelluista tuotteista, jotka lisäävät mukavuutta näiden otusten elämään. Häkkejä on saatavilla eri muotoisia, -kokoisia ja -tyylisiä, joiden avulla voit sisustaa kotisi kauniisti ja samalla tarjota linnullesi rauhallisen ja turvallisen asuinpaikan. Ulkolinnuille suunniteltu, puinen linnunpönttö on ystävällinen tapa tarjota sateensuojaa linnuille. Beeztees tarjoaa myös vesi- ja ruokinta-astiat kanoille, siipikarjalle ja muille maatilan eläimille.

Akvaario täynnä kaloja on kaunis lisä mihin tahansa kotiin ja tarjoaa lukemattomia tunteja rauhallista viihdykettä. Pidä kalasi terveinä ja onnellisina tarjoamalla niille ruokaa, lisäravinteita, kasveja, kiviä, jne.

Häkissä elävät jyrsijät, kuten gerbiilit, hamsterit, marsut ja fretit elävät onnellisina tilavassa häkissä, kun niillä on runsaasti viihdyttäviä leluja ja aktiviteetteja yötä päivää. Lelut, kuivikkeet, terveellinen ravinto ja raikas vesi helposti puhdistettavasta juomapullosta tarjottuna pitävät pienen lemmikkisi onnellisena ja terveenä.

Horze on ylpeä saadessaan tarjota satoja Beezteesin tuotteita kaviottomille ystävillesi, joista pitää tietenkin huolehtia yhtä hyvin, kuin hevosistakin. Pidä elämäsi pienimmät lemmikit onnellisina ja terveinä, sekä anna niille yhtä paljon huomiota, sekä yhtä laadukkaita tuotteita, kuin suuremmillekin eläimillesi. 

Lue lisää