Beeztees

Beeztees

2 tuotetta
Keraaminen ruokakuppi kissoille, Blue Stripes

Keraaminen ruokakuppi kissoille, Blue Stripes

5,95 €
(1)
Beeztees Easy Grip ruokakuppi ruostumatonta terästä, 18 cm

Beeztees Easy Grip ruokakuppi ruostumatonta terästä, 18 cm

10,95 €
Saatavilla heti
Osta Beeztees at horze.fi.

Osoitteessa horze.fi voit tehdä verkkokauppaostoksia helposti ja mukavasti ja vastaanottaa tuotteet lyhyen ajan kuluessa.

Beeztees on innovatiivinen yritys, joka valmistaa lemmikkisi hoitoa ja hemmottelua varten kaiken, mitä kuvitella saattaa. Tämä Alankomaista kotoisin oleva yritys perustettiin noin puoli vuosisataa sitten tarjoamaan kaikkea sitä, mitä pieni lemmikkisi tarvitsee elääkseen onnellisen, terveen ja ihanan elämän! Koirat, kissat, jyrsijät, linnut ja kalat ovat intohimomme ja tavoitteenamme on tarjota niille ylellisen laadukas elämä.

Beeztees koostuu neljästä erityisen tärkeästä laatua edistävästä seikasta: Kaikki yrityksen tuotteet ovat innovatiivisia, tuotteita pyritään jatkuvasti kehittämään, sekä otetaan vastaan uusia kehitysideoita myös asiakkailta. Kaikki Beeztees-tuotteet ovat alkuperäisiä. Beezteesin ylpeys on uusien ja raikkaiden, kuluttajia miellyttävien ideoiden luominen. Koirien terveyden kannalta tärkeintä on pysyä aktiivisena ja Beeztees työskentelee voidakseen tarjota liikkumisen iloa edistäviä tuotteita sekä lemmikeille, että niiden omistajille. Lopuksi, Beezteesin tuotteet ovat hauskoja. Saat iloa, kun nautit lemmikkisi seurasta päivittäin ja Beeztees uskoo, että onnellinen ja terve lemmikki voi tarjota hauskuutta ja iloa sekä sinulle, että itselleen koko loppuelämän ajaksi.

Koirat tarvitsevat runsaasti raikasta ulkoilmaa ja liikuntaa, jota varten löydät Beezteesin valikoimasta useita yhteensopivia kaulapantoja ja talutushihnoja, joissa on hilpeät väriyhdistelmät ja kuvioinnit. Sinulla ei ole enää tekosyytä olla viemättä lemmikkiäsi kivalle päiväkävelylle tai useammalle. Koirasi kaulapanta, talutushihna tai valjaat ovat sekä koiran, että omistajan tapa ilmaista omaa tyyliään. Nailon on kestävä materiaali, joka säilyttää kirkkaat ja kauniit värinsä päivittäisessäkin käytössä. Metalliosat, vahvat kumisoljet ja pikalukkokiinnitykset ovat helppokäyttöisiä ja pysyvät paikoillaan. Värikkään nailontalutushihnan ja kaulapannan lisäksi kannattaa hankkia tukeva talutusflexi LED-valolla, joka tekee iltalenkeistänne helppoja ja turvallisia. Kädensijaan on helppo tarttua ja koirasi pääsee juoksemaan tuntien itsensä vapaaksi. Beezteesin luut ja herkkupalat ovat erinomainen tapa palkita koiraasi hyvästä työstä tai osoittaa kiintymystä lemmikillesi. Jokainen koira tarvitsee runsaasti pehmoleluja, palloja tai kovia muovileluja leikkimistä ja pureskelua varten, sekä pitääkseen tylsistymisen loitolla. Koirien makupalat ovat erinomaisia koulutuspalkkioita ja niitä on saatavilla useita eri makuisia ja eri kokoisia. Häkki on turvallinen tapa tehdä koiran olosta turvallisempi. Kuten luonnossakin pesiä rakentavat eläimet, koirat rakastavat turvallista makuupaikkaa häkissä, jossa perheen päivittäinen arki saa jäädä hetkeksi taakse. Kun häkkiin lisätään vielä pehmeä peti, koirallasi on täydellinen piilopaikka rauhallisia päiväunia varten.

Kissat tarvitsevat runsaasti rakkautta ja huomiota, sekä osaavat myös usein vaatia sitä. Tyylikkäät kissanhiekkalaatikot ja raapimapuut, sekä onkilelut päästävät kissasi nauttimaan hienostuneesta sisäkissan elämästä. Beezteesin valikoiman lelut ovat älykkäitä ja tarjoavat tuntikausia viihdykettä jopa nirsoimmille kissoille. Kissojen herkkuja on saatavilla herkullisen makuisia, jotta voit antaa kissallesi päivittäisen erikoispalkinnon. Beezteesin kantokopat tekevät eläinlääkärikäynneistä helppoja. Näiden välttämättömien käyntien olisi syytä olla ainakin turvallisia, mutta tietysti haluat myös näyttää tyylikkäältä matkalla.

Lintuhäkit, lintutalot ja orret ovat vain muutamia niistä siivekkäille ystävillemme suunnitelluista tuotteista, jotka lisäävät mukavuutta näiden otusten elämään. Häkkejä on saatavilla eri muotoisia, -kokoisia ja -tyylisiä, joiden avulla voit sisustaa kotisi kauniisti ja samalla tarjota linnullesi rauhallisen ja turvallisen asuinpaikan. Ulkolinnuille suunniteltu, puinen linnunpönttö on ystävällinen tapa tarjota sateensuojaa linnuille. Beeztees tarjoaa myös vesi- ja ruokinta-astiat kanoille, siipikarjalle ja muille maatilan eläimille.

Akvaario täynnä kaloja on kaunis lisä mihin tahansa kotiin ja tarjoaa lukemattomia tunteja rauhallista viihdykettä. Pidä kalasi terveinä ja onnellisina tarjoamalla niille ruokaa, lisäravinteita, kasveja, kiviä, jne.

Häkissä elävät jyrsijät, kuten gerbiilit, hamsterit, marsut ja fretit elävät onnellisina tilavassa häkissä, kun niillä on runsaasti viihdyttäviä leluja ja aktiviteetteja yötä päivää. Lelut, kuivikkeet, terveellinen ravinto ja raikas vesi helposti puhdistettavasta juomapullosta tarjottuna pitävät pienen lemmikkisi onnellisena ja terveenä.

Horze on ylpeä saadessaan tarjota satoja Beezteesin tuotteita kaviottomille ystävillesi, joista pitää tietenkin huolehtia yhtä hyvin, kuin hevosistakin. Pidä elämäsi pienimmät lemmikit onnellisina ja terveinä, sekä anna niille yhtä paljon huomiota, sekä yhtä laadukkaita tuotteita, kuin suuremmillekin eläimillesi.