Säästä 15 % kaikista Horze- ja B Vertigo -tuotteista*
Hae koodi

Havens EquicForce Ferro, 1 kg

Tuote numero: 308587

€ 37,95
(Hinnat sisältävät alv:n)
Havens EquicForce Ferro, 1 kg
Valitse koko Kokotaulukko
Tilaustavara
Tämä tuote toimitetaan yhteistyökumppanimme varastosta. Tilaustavara: arvioi 9 lisäpäivää toimitusaikaan. Lue lisää
  • Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksille
  • Maksuton palautus
Havens EquicForce Ferro, 1 kg
Kuvaus

Kuvaus

Rautaravintolisä, joka sisältää vitamiineja, aminohappoja ja hivenaineita.


Vahvaa ja helposti imeytyvää kelatoitua rautaa, johon on lisätty välttämättömiä aminohappoja, vitamiineja ja kelatoituja hivenaineita. Suositellaan hevosille, joilla on matala hemoglobiiniarvo (yleensä tätä esiintyy virus- ja bakteeri-infektioiden yhteydessä, raskaan treenin tai stressin aikana sekä puutteellisen ruokinnan seurauksena).Tärkeää hapen kuljetuksen kannalta.Rauta on tärkeä osa punasolujen hemoglobiinia, joka kuljettaa happea lihaksiin. Matala hemoglobiiniarvo on vain harvoin seurausta liian vähäisestä raudan määrästä ruokavaliossa, useimmiten kyse on siitä, ettei ruoasta saatu rauta jostain syystä imeydy hevoseen. Matala hemoglobiiniarvo on yleisintä kovassa rasituksessa olevilla tai stressaantuneilla hevosilla, sekä infektion tai kirurgisen operaation jälkeen. Matalaa hemoglobiinia voi kuitenkin esiintyä myös silloin, jos ruokintaa ei ole suunniteltu kunnolla. Tämä pätee erityisesti silloin, kun hevosta ruokitaan viljapohjaisilla rehuilla ilman, että tarjolla on vitamiini/kivennäisvalmisteita, mutta myös liian huonolaatuinen karkearehu tai sen vähäinen saanti saattaa heikentää raudan imeytymistä. Alhainen hemoglobiiniarvo heikentää veren kykyä kuljettaa happea lihaksiin - varsinkin treenin aikana, mikä lisää maitohappojen muodostumista ja aiheuttaa siten väsymystä, uupumusta sekä heikentynyttä suorituskykyä. Rautaa sisältävä lisäravinne voi nostaa hemoglobiiniarvot normaalille tasolle, mutta silloin on varmistettava, että käytössä oleva rautavalmiste on riittävän vahvaa. EquiForce Ferro sisältää kelatoidun raudan lisäksi B-vitamiineja, C-vitamiinia, välttämättömiä aminohappoja, sekä kelatoituja hivenaineita, kuten sinkkiä, kuparia, mangaania, ja seleeniä. Kaikki nämä ainesosat yhdessä luovat ainutlaatuisen tuotteen, joka varmistaa raudan maksimaalisen saannin, tukee hemoglobiinin muodostumista ja palauttaa hevosen veriarvot normaalille tasolle 3-4 viikossa.Hyvän makuinen ja helppo annostella.EquiForce Ferro+ pohjautuu sinimailaseen, luonnollisiin yrtteihin ja luonnollisiin makuihin, minkä ansiosta tuote on maukas ja selvästi terveellisempi kuin sokeri- tai siirappipohjaiset lisäravinteet. Jauheen muodossa oleva tuote imeytyy yhtä tehokkaasti kuin siirappipohjainenkin, mutta se on huomattavasti helpompi ja hygieenisempi annostella. Lisäksi jauheeseen on mahdollista sisällyttää suurempia pitoisuuksia aktiivisia ainesosia, koska siihen ei ole lisätty suuria määriä nestettä (vettä, siirappia, tai öljyä).


Teknisiä lisätietoja:


Ainesosat: B-vitamiiniseos, sinimailanen, kalkki, rautakelaatti, sinkkikelaatti, mangaanikelaatti, kuparikelaatti, lysiini, metioniini, kysteiini, oluthiiva, diamoli, C-vitamiini (L-askorbiinihappo), rosmariini, sarviapila, seleenihiiva, tähtianisöljy, rapsiöljy, antioksidantit.Ravintosisältö:\tper kg:\tper 40 g:Rauta(Fe)\t7 500 mg\t300 mg.Sinkki (Zn)\t4 000 mg\t160 mg.Kupari (Cu)\t1 500 mg\t60 mg.Mangaani (Mn)\t2 000 mg\t80 mg.Seleeni (Se)\t15 mg\t0,6 mg.Lysiini\t7 500 mg\t300 mg.Metioniini+ kysteiini\t8 500 mg\t340 mg.B1-vitamiini\t1 750 mg\t70 mg.B2-vitamiini\t1 250 mg\t50 mg.B6-vitamiini\t1 000 mg\t40 mg.B12-vitamiini\t12 mg\t0,5 mg.C-vitamiini\t7 500 mg\t300 mg.


Asiakasarvioiden keskiarvo
Asiakkaidemme lähettämiä tuotekuvia

Jaa oma kuvasi tuotteesta koko maailmalle.

Lataa kuva ja ansaitse 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi!

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Tuotetta ei ole tällä hetkellä varastossamme, joten tilaamme sitä yhteistyökumppaneiltamme. Tarkistathan arvioidun toimitusajan kassalla. Huomioithan, että Horze ei lähetä eri brändien tuotteita erillisinä toimituksina, joten tilatessasi tuotteen, jonka toimitusaika on tavallista pidempi, koko tilauksesi toimitusaika viivästyy. Toimitamme tilauksen vasta sitten, kun olemme saaneet kaikki tilaukseen sisältyvät tuotteet yhteistyökumppaneiltamme.

Lue lisää toimitusmaksuista ja toimitusajoista..

Toimintaperiaatteemme on yksinkertainen. Jos et ole 100 % tyytyväinen tuotteeseemme syystä tai toisesta, palauta se! Me otamme palautukset hyvillä mielin vastaan 65:n vuorokauden kuluessa myyntipäivästä ja annamme sinulle täyden hyvityksen. Ja kyllä, me maksamme myös toimituskulut. Ainoat vaatimuksemme ovat, että tuotetta ei ole käytetty ja että se on samassa kunnossa kuin olet sen saanut, alkuperäisessä laatikossaan/pakkauksessaan.

Lue lisää palautuskäytännöistämme.