Lisäravinteet iholle, karvalle ja kavioille

Lisäravinteet iholle, karvalle ja kavioille

8 tuotetta
Cavalor Hoof Aid Special, 5 kg Cavalor Hoof Aid Special, 5 kg
OVH -5%

Cavalor Hoof Aid Special, 5 kg

91,99 €
OVH: 96,99 €
5 kg (18,40 € / kg)
(4)
Emin biotiini 0,2 % 500 g

Emin biotiini 0,2 % 500 g

17,95 €
0.5 kg (35,90 € / kg)
Saatavilla heti
Leovet Biotin ZM neste, 1000 ml

Leovet Biotin ZM neste, 1000 ml

34,95 €
1 l (34,95 € / l)
Saatavilla heti
Agrobs Pure Zinc ravintoainelisä, 3 kg Agrobs Pure Zinc ravintoainelisä, 3 kg

Agrobs Pure Zinc ravintoainelisä, 3 kg

71,00 €
3 kg (23,67 € / kg)
Saatavilla heti
Trikem Hoof, 1000g

Trikem Hoof, 1000g

22,99 €
1 l (22,99 € / l)
(1)
Global Herbs Skratch Syrup, 1 l

Global Herbs Skratch Syrup, 1 l

34,50 €
1 l (34,50 € / l)
Saatavilla heti
Leovet Biotin ZM neste, 2500 ml

Leovet Biotin ZM neste, 2500 ml

74,95 €
2.5 l (29,98 € / l)
Saatavilla heti
Global Herbs SarcX Liq, 1 l

Global Herbs SarcX Liq, 1 l

50,50 €
1 l (50,50 € / l)
Saatavilla heti

Osta Lisäravinteet iholle, karvalle ja kavioille osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Lisäravinteet iholle, karvalle ja kavioille

Hevosten karvanhoitoaineet voivat lisätä kiiltoa ja elinvoimaa hevosesi ulkonäköön. Kiiltävä turkki on merkki hevosesi hyvästä yleisterveydestä. Kuka tahansa voi lisätä turkkiin öljyä tai silikonisuihketta kiiltävän vaikutelman luomiseksi, mutta aidosti kiiltävä karvapeite syntyy kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Kun tarjoat hevosesllesi parhaita mahdollisia ravintoaineita, myös upea karvapeite loistaa terveyttään. Horzelta löydät hevosen karvapeitteen kuntoa optimoivia lisäravinteita, kuten välttämättömiä rasvahappoja, biotiinia, metioniinia, jne. Nämä lisäravinteet auttavat myös edistämään kavioiden hyvää kuntoa.

Hevosten ihon hoitoon tarkoitetut 

Hevosten ihon hoitoon tarkoitetut ravintolisät voivat muuttaa samean ja karhean karvapeitteen sileäksi ja kiiltäväksi. Iho-ongelmat voivat vaivata mitä tahansa hevosta ja siksi onkin viisasta ylläpitää ihon ja karvapeitteen terveyttä syöttämällä hevosellesi sitä varten suunniteltuja lisäravinteita, jotka palauttavat ihon ja karvapeitteen luonnollisen tasapainon, saavat hevosen näyttämään upealta ja auttavat suojaamaan ihosairauksilta. Oikeanlaisten vitamiinien ja mineraalien lisääminen hevosen ruokavalioon auttaa pitämään ihon pehmeänä ja suojaamaan iho-ongelmilta, jotka voivat johtaa kutiamiseen ja ihon ärtymiseen. Pellavansiemenöljy, sekä muut ravintoaineet, kuten lysiini, sinkki ja foolihappo voivat lisätä ihon luonnollisia öljyjä, sekä auttaa pitämään hevosesi onnellisena ja terveenä. Muista rajoittaa pesukertoja, sekä käytä hevosta pestessäsi ainoastaan hevosen herkälle iholle sopivaa shampoota tai saippuaa. Terveen ja ravitsemuksellisesti tasapainoisen ihon ylläpito takaa hevosellesi upean ja edustuskelpoisen karvapeitteen.

Biotiini on hevosille välttämätön ravintolisä 

Biotiini on hevosille välttämätön ravintolisä mm. kavioiden hyvinvoinnin kannalta. Biotiiniravintolisä voi olla käänteen tekevä ratkaisu kavio-ongelmista kärsivällä hevosella. Biotiinin ravintoaineet voivat edistää kavioiden kasvua ja auttavat hevostasi pysymään terveenä ja vahvana arjen ja kilpailujen keskellä. Vanha sanonta ”ei kavioita, ei hevosta” on täysin totta ja oikeanlaisella hoidolla, vuolulla, kengityksellä ja ruokinnalla hevosesi voi kehittää vahvat ja terveet kaviot. Jotkut hevoset ovat alttiita kavioiden kuivumiselle ja halkeilulle, mutta biotiiniravintolisä auttaa hoitamaan näitä ongelmia. Biotiini on järkevä valinta, kun kavioiden kosteustasapainoa ja joustavuutta halutaan edistää, sekä samalla kehittää karvapeitteen ja ihon kuntoa. Biotiiniravintolisät sisältävät vitamiineja, mineraaleja ja muita tärkeitä perusravintoaineita, jotka varmistavat hevosesi ravitsemuksellisten tarpeiden täyttymisen.

Biotiinilisää kavioiden

Myös kengittäjät ja eläinlääkärit voivat suositella biotiinilisää kavioiden terveyden edistämiseksi. Kenkien pitäminen kavioiden kuivuudesta ja halkeilusta kärsivällä hevosella voi olla haasteellista. Jos kengittäjäsi suosittelee kavioiden kuntoa parantavan ravintolisän syöttämistä, Horze tarjoaa useita erilaisia vaihtoehtoja. Biotiinilisä voi kosteuttaa kavioita ja edistää hevosen kokonaisvaltaista terveyttä. Biotiini on välttämätön ravintoaine kavioiden, ihon ja jouhien hyvinvoinnin kannalta. Kaunis karvapeite tulee lisäetuna, kun syötät hevosellesi biotiinivalmistetta. Useimmissa biotiinivalmisteissa on myös terveellinen annos metioniinia, joka edistää kavioiden kasvua, parantaa niiden kosteustasapainoa jne. Sinkki ja kupari edistävät hevosen terveyttä ja voivat auttaa muita ravintoaineita imeytymään, kun hevosesi kaviot ja karvapeite ovat muutosvaiheessa.