Mid Season SALE
Lisäravinteet hengitysteille

Lisäravinteet hengitysteille

Hevosten hengitysteiden hoitoon tarkoitetut ravintolisät auttavat sääntelemään evosesi hengitystä ja oikein käytettyinä mahdollistavat hengitystieongelmista kärsivälle hevoselle miellyttävät oltavat kevyen liikunnan aikana.
35 tuotetta

Osta Lisäravinteet hengitysteille osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Hevosten hengitysteitä hoitavat ravintolisät auttavat hevostasi hengittämään helposti.

Hengitysteiden kuntoa tukevat ravintolisät voivat helpottaa hengittämistä, sekä lievittää ärsytystä kurkussa ja keuhkoissa. Horzelta saatavien hengityselimiä tukevien ravintolisien ainesosat auttavat rauhoittamaan keuhkoja ja kurkkua, sekä tekevät hengittämisestä helpompaa. Luonnolliset ainesosat, kuten hunaja, mentoli, eukalyptusöljy, sitruunamehu, aloe vera, omenasiiderietikka, jne auttavat hoitamaan hevosesi hengitysteitä ilman rankkoja kemikaaleja tai muita lisäaineita. Kun hoidat hengitystieongelmia luonnollisella tavalla, hevosesi pysyy onnellisena ja sinä saat mielenrauhan. Finish Linen Air Power on kustannustehokas vaihtoehto lievittää ympäristön aiheuttamaa ärsytystä hengitysteissä.

Hevosen hengitystä helpottavat ravintolisät takaavat mukavammat ratsastushetket sekä sinulle, että hevosellesi.

Näiden luonnollisten täydennysrehujen lisääminen hevosesi ruokavalioon voi lievittää ärsytystä keuhkoissa ja tehdä hevosesi olon mukavammaksi sekä ratsastaessa, että tarhassa ulkoillessa. Ympäristössä esiintyvät ärsytystekijät voivat pahentaa oireita. Mentolia sisältävät ravintolisät voivat auttaa avaamaan hengitysteitä ja lievittämään hevosten hengitysvaikeuksia. Luonnolliset ravintolisät, kuten eukalyptus voivat auttaa irrottamaan limaa ja auttaa siten helpottamaan hevosen yskimistä. Mentoli voi toimia viilentävänä yskänlääkkeenä ja auttaa lievittämään kuivan ja ärtyneen kurkun oireita, sekä yskänärsytystä. Ota aina yhteys eläinlääkäriin, jos olet epävarma siitä, millaisten lisäravinteiden avulla olisi parasta hoitaa hevosesi yskää.

Suosituimmat kategoriat