Lisäravinteet hermostolle & rauhoittamaan

Lisäravinteet hermostolle & rauhoittamaan

Hevosia rauhoittavat ravintolisät saavat hermostuneen hevosen rentoutumaan ilman lisättyjä stimulantteja tai sivuvaikutuksia. Rauhoittavat ravintolisät sopivat osaksi hyvin suunniteltua ruokavaliota.
29 tuotetta

Osta Lisäravinteet hermostolle & rauhoittamaan osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Hevosten rauhoittavat ravintolisät tasoittavat hellävaraisesti jännittyneen hevosen mielialaa.

Rentouta hermostunut hevosesi turvalliseksi todistetulla, rauhoittavalla ravintolisällä. Näiden vitamiinien luonnolliset ainesosat rauhoittavat hermostunutta hevosta ilman haitallisia sivuvaikutuksia. Useat hevoset jännittyvät uusissa tilanteissa, klinikkakäynneillä tai muissa tilanteissa vieraiden käsittelijöiden läsnäollessa. Usein hermostunut hevonen tarvitsee hieman apua rentoutumiseen kuljetuksen aikana. Horzen hevosia rentouttavat lisäravinteet sopivat osaksi hyvin suunniteltua ruokintaohjelmaa. Kilpahevosen stressin lievittäminen lisäravinteiden avulla voi tuoda apua treeniin ja koulutukseen, sekä rauhoittaa säikkyä hevosta. On välttämätöntä minimoida hevosen stressi ja sitä aiheuttavat häiriötekijät, jotta se pystyisi parhaisiin mahdollisiin suorituksiin.

Hevosia rauhoittavat ravintolisät varmistavat hevosellesi stressittömän päivän turvallisella tavalla.

Rauhoittavien ravintolisien syöttäminen on osa huolellisesti suunniteltua hevosen ruokintaa ja välttämätöntä joillekin herkästi jännittävien hevosten omistajille. Vitamiinilisät, kuten tiamiini, magnesium, kalsium, jne poistavat stressiä hevosesi elämästä. B-vitamiinit ja luonnolliset yrtit auttavat myös lievittämään hermostuneisuutta ja Horzelta saatavilla olevat lisäravinteet ovat huolellisesti sekoitettuja luonnollisine ainesosineen. Kun hevosesi on rento ja rauhallinen, se pystyy myös parempiin suorituksiin. Hevosten täytyy keskittyä menestyäkseen kilpailuissa. Kun lisäät hellävaraisesti rauhoittavan ravintolisän Horzen laadukkaiden brändien valikoimasta, voit olla varma, että hevosesi pystyy täyden potentiaalinsa mukaisiin suorituksiin.

Suosituimmat kategoriat