Global Herbs Turmeric Gold, 1,8 kg.

19,95 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
1.80 kg (11,08 € / kg)
Best Price
Tuotteella on paras mahdollinen hinta. Mahdolliset kupongit tai kampanja-alennukset eivät päde tälle tuotteelle.
One size
Toimitus
Saatavilla heti. Tuote on varastossa
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
100 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Kurkuma on suosittu mauste, jota käytetään yleisesti tukemaan ruoansulatusta, ihoa ja niveliä. Sisältää keskimäärin 3 % kurkumiinia ja 3 % mustapippuria edistämään maksimaalista imeytymistä. Suosittelemme myös ruokkimaan Global Herbs Flax Oil (pellavaöljy) -ravintolisää optimaalisten tulosten saavuttamiseksi. Käytä rutiininomaisesti rehuihin sekoitettuina, joko sellaisenaan tai tukemaan toista ravintolisää (kuten Restore). Sekä Global Herbs Skratch -tuotteet että Fly Free sisältävät myös kurkumaa, joten niitä ei tarvitse syöttää yhdessä. Kurkuma voi tahrata, joten käytä varovaisuutta käsitellessäsi sitä. Kysy eläinlääkärin ohjeita kantavien tammojen ruokintaan. Auttaa ylläpitämään jänteiden hyvinvointia.
Auttaa hevosia, jotka ovat alttiita kesäihottumalle. Maukas ja helposti ruokittava. Erinomaista vastinetta rahalle. Valmiiksi sekoitettu - lisää vain pellavaöljy.


Teknisiä lisätietoja:


Koostumus: Kurkuma, mustapippuri.


Käyttöohjeet:


Ruokintasuositus: 1/2 - 2 x 25 ml:n tasoista mittalusikallista kahdesti päivässä keskimäärin 500 kg painavalle hevoselle. Vähennä puoleen tästä määrästä ylläpitotasoa varten. Kurkumaa voidaan syöttää ympäri vuoden.


Tuote numero: 321521

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: