Betta Life PharmaQuin Joint Complete HA Equine nivelravinne 1 kg

84,95 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
1 kg (84,95 € / kg)
( 3 )
Säästä 15% EKSTRAA tilauksestasi
Kopioi koodi: WINTER15
60€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 12.12.2022 asti. Ei voimassa merkkien Muck Boots, Roeckl, Schockemöhle & Pavo tuotteille.
One size
Toimitus
Saatavilla heti. Tuote on varastossa
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Glukosamiini: Glukosamiini on tutkituin nivelten hyvinvointiin vaikuttava aine ja tutkimustulokset ovat osoittaneet, että se saa aikaan erinomaisia tuloksia erityisesti syötettynä yhdessä kondroitiinisulfaatin kanssa. PharmaQuin sisältää hyvin tunnetun Glucosamiini HCl:n lisäksi myös N-asetyyli-D-Glukosamiinia, jolla on rauhoittava vaikutus, mikä on välttämätöntä nivelten terveyden kannalta. Metyylisulfonyylimetaani: MSM on orgaanista rikkiä luonnollisessa muodossaan ja se on välttämätöntä terveydelle, jänteiden ja nivelsiteiden joustavuudelle, sekä lihaksistolle. MSM:n sisältämää rikkiä tarvitaan kollageenin korjaamiseen ja kudosten terveyden ylläpitoon ja sitä on luonnostaankin terveiden nivelten nivelsiteissä. MSM auttaa myös ylläpitämään luonnollisia aineenvaihdunnan toimintoja. Kondroitiinisulfaatti: Kondroitiinisulfaatti on välttämättömien aminohappojen luonnollinen lähde. Keho tarvitsee aminohappoja ruston synteesiin, torjumaan ruston molekyylirakennetta tuhoavia entsyymejä, sek.


Teknisiä lisätietoja:


Koostumus: 3,33% N-asetyyli-D-glukosamiini, 1,67% C-vitamiini, 1,33% magnesium, sinkki, kupari, Bioperine®, 1% hyaluronihappo.


Käyttöohjeet:


Ehdotetaan yhden kuukauden latausjaksoa ja sen jälkeen jatkuvaa ylläpitoannosta. Katso ohjeet hevosten painon ja annosehdotuksen osalta:Kuormitus (Päivittäin) - Ylläpito (Päivittäin)600kg+ - 30g (2x tasainen mittalusikallinen) - 15g (1 x tasainen mittalusikallinen)400-600kg - 20g (1 kasallinen mittalusikallinen) - 10g (2/3 mittalusikallista)Alle 400kg - 15g (1 tasainen mittalusikallinen) - 7,5g (1/2 mittalusikallista).


Tuote numero: 313214

Lue arvosteluja:

Våri: