PharmaQuin Joint Complete HA Equine nivelravinne 1 kg

84,95 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
1 kg (84,95 € / kg)
One size
Toimitus
Saatavilla heti. Tuote on varastossa
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
100 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Glukosamiini: Glukosamiini on tutkituin nivelten hyvinvointiin vaikuttava aine ja tutkimustulokset ovat osoittaneet, että se saa aikaan erinomaisia tuloksia erityisesti syötettynä yhdessä kondroitiinisulfaatin kanssa. PharmaQuin sisältää hyvin tunnetun Glucosamiini HCl:n lisäksi myös N-asetyyli-D-Glukosamiinia, jolla on rauhoittava vaikutus, mikä on välttämätöntä nivelten terveyden kannalta. Metyylisulfonyylimetaani: MSM on orgaanista rikkiä luonnollisessa muodossaan ja se on välttämätöntä terveydelle, jänteiden ja nivelsiteiden joustavuudelle, sekä lihaksistolle. MSM:n sisältämää rikkiä tarvitaan kollageenin korjaamiseen ja kudosten terveyden ylläpitoon ja sitä on luonnostaankin terveiden nivelten nivelsiteissä. MSM auttaa myös ylläpitämään luonnollisia aineenvaihdunnan toimintoja. Kondroitiinisulfaatti: Kondroitiinisulfaatti on välttämättömien aminohappojen luonnollinen lähde. Keho tarvitsee aminohappoja ruston synteesiin, torjumaan ruston molekyylirakennetta tuhoavia entsyymejä, sek.


Teknisiä lisätietoja:


Koostumus: 3,33% N-asetyyli-D-glukosamiini, 1,67% C-vitamiini, 1,33% magnesium, sinkki, kupari, Bioperine®, 1% hyaluronihappo.


Käyttöohjeet:


Ehdotetaan yhden kuukauden latausjaksoa ja sen jälkeen jatkuvaa ylläpitoannosta. Katso ohjeet hevosten painon ja annosehdotuksen osalta:Kuormitus (Päivittäin) - Ylläpito (Päivittäin)600kg+ - 30g (2x tasainen mittalusikallinen) - 15g (1 x tasainen mittalusikallinen)400-600kg - 20g (1 kasallinen mittalusikallinen) - 10g (2/3 mittalusikallista)Alle 400kg - 15g (1 tasainen mittalusikallinen) - 7,5g (1/2 mittalusikallista).


Tuote numero: 313214

Lue arvosteluja:

Våri: