Powred Performance, 2 L

62,00 €
Hinnat sisältävät alv:n
2 l (31,00 € / l)
Best Price
Tuotteella on paras mahdollinen hinta. Mahdolliset kupongit tai kampanja-alennukset eivät päde tälle tuotteelle.
One size
Tilaustavara
Tilaustavara: arvioi 5 lisäpäivää toimitusaikaan.
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
100 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Cavalor Pow´red Performance sisältää erityistä nopeasti imeytyvää rautaa, joka lisää voimakkaasti punaisten verisolujen määrää ja sitä kautta hapenkuljetuskapasiteettia. Se tarjoaa myös lisäravinteita, jotka ovat helposti imeytyviä ja joita aktiiviset suoritushevoset tarvitsevat.

Käyttö

Cavalor Pow'red Performancea annetaan normaalin ruoka-annoksen lisäksi hevosille, jotka kilpailevat ja harjoittelevat ja tarvitsevat enemmän energiaa. Kunto, treenaus ja ravinto ovat hevosen suorituskyvyn kannalta olennaisia asioita, mutta täydellinen suoritus syntyy oikeaan aikaan annetuista ravinto-aineista. Cavalor Pow'red Performancessa on huippuhevosen tarvitsemat lisäravinteet. Se on helpostiannettava ravintolisä normaaliin ruokaan. Näin saat hevosesi hyvään kuntoon kilpailukauden alkuun mutta se auttaa myös hevostasi kilpailukauden aikana ja sen lopulla, kun hevosen on vaikea ylläpitää kuntoaan. Cavalor Pow'red Performancea käyttävät huippuhevoset niin esteratsastuksessa, kouluratsastuksessa, raveissa, nelivaljakoissa jne.

Koostumus ja tuoteturvallisuus

Tämä nestemäinen ravintolisä sisältää tarkkaan valittuja, energisoivia vitamiineja, mineraaleja, aminohappoja, rasvahappoja ja muita aineita. Cavalor Pow'Red Performance sisältää A, D3, B1, B2, B3, B6, B12, E ja C -vitamiineja, foolihappoja ja koliinia sekä hivenaineista rautaa, kuparia, sinkkiä, mangaania, kobolttia, seleeniä, kalsiumia, fosforia. Cavalor Powred Performancen teho perustuu pääsiasiassa ravintoaineiden täsmälliseen suhteeseen. Ainutlaatuisen B-vitamiinikoostumuksensa lisäksi Cavalor Pow-red Performance sisältää korkealaatuista C-vitamiinia ja aivan tietynlaista rautaa, joka lisää tehokkaasti punaisten verisolujen (hapen kuljettajian) määrää luonollisella tavalla. Näin vältetään sattumanvaraisesta raudasta aiheutuvat pelottavat sivuvaikutukset, jotka voivat aiheuttaa mm. myrkytysen esim. lihassolujen hapettumisen. Cavalor Pow'red performance antaa nopeita tuloksia eikä sisällä mitään kiellettyjä aineita.

Annostelu

Varsat ja ponit: 25 ml / eläin / päivä

Nuoret hevoset: 25 ml / eläin/päivä

Aikuiset hevoset: 50 ml / eläin / päivä

Treenaavat hevoset: 50 ml / eläin / päivä

Kilpailevat hevoset kilpailukaudella: 50 ml / eläin / päivä

Maksimiannostus: 100 ml / eläin / päivä

Pakkaus

2-l kanisteri (neste)

FAQ

Mihin Cavalor Pow'red Performance on tarkoitettu ja miten sitä tulisi käyttää? Cavalor Pow'red Performancea voidaan käyttää rankan harjoituskauden aikana ja kilpailukaudella 2-3 viikon kuurina. Cavalor Pow'red Performance sisältää suuria määriä vitamiineja ja on siksi erinomainen ravintolisä hevosille, jotka kilpailevat korkeatasoisissa kilpailuissa usean päivän ajan. Voi näyttää siltä, että Cavalor Pow'red performance sisältää suhteellisen vähän A- ja D3-vitamiineja. Nämä vitamiinit ovat kuitenkin hevosen normaalissa ruuassa. Liian suuret määrät A- ja D2 -vitamiineja voivat olla myrkyllisiä. Koska Cavalor Pow'red Performance sisältää vain vähän näitä vitamiineja on yliannostuksen riski pieni.

Mikä erottaa Cavalor Pow'red Performancen muista vastaavista tuotteista? Cavalor Pow'red Performance sisältää useampia vitamiineja (etenkin B-vitamiineja) kuin muut vastaavat markkinoilla olevat tuotteet. Riittävä B-vitamiinien saanti on tärkeää hevoselle, koska vitamiineilla on tärkeä rooli energia-aineenvaihdunnassa ja punasolujen suojaamisessa.

Tuote numero: 25437

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.