Hilton Herbs Herb Power, 1 kg

34,24 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
1 kg (34,24 € / kg)
Säästä 15% EKSTRAA tilauksestasi
Kopioi koodi: WINTER15
60€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 12.12.2022 asti. Ei voimassa merkkien Muck Boots, Roeckl, Schockemöhle & Pavo tuotteille.
One size
Toimitus
Saatavilla heti. Tuote on varastossa
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Lisäravinne hevosille ja poneille ympärivuotiseen käyttöön.


Hilton Herbs Herb Power on erinomainen, yrttipohjainen ravintolisä hevosellesi. Se sisältää merilevää (ruskolevää), nokkosta, kehäkukkaa, kierumataraa ja kuutta muuta luonnon tehokasvia, joista on valmistettu huolella tämä yrttisekoitus. Käytä Herb Poweria päivittäisenä lisäravinteena varmistaaksesi, että hevosesi tai ponisi saa luonnon parhaita antimia, jotka ylläpitävät terveyttä ympäri vuoden.


Teknisiä lisätietoja:


Ainesosat:
Samettikukka, nokkosen lehti, kierumatara, maarianohdakkeen siemenet, mesiangervo, ruusunmarjan kuori, G11 viherminttu, voikukan lehti, isotakiaisen juuri ja ruskolevä.


Käyttöohjeet:


Käyttöohje:
Hilton Herbs Herb Power lisäravinnetta lisätään ruokintaan päivittäin ja mahdollisuuksien mukaan määrä jaetaan kahteen eri ruokintakertaan.
Alle 128 cm: 1 mittalusikka päivittäin.
128 cm - 147 cm: 2 mittalusikkaa päivittäin.
148 cm - 157 cm: 3 mittalusikkaa päivittäin.
158 cm - 167 cm: 4 mittalusikkaa päivittäin.
Yli 168 cm: 4-5 mittalusikkaa päivittäin.
Tarvittava yrttien määrä riippuu yleisesti hevosesi korkeudesta, mutta ota huomioon myös hevosesi tyyppi. Hevosen tai ponin ruokaan lisättävien yrttien määrää voi lisätä tai vähentää hiukan riippuen tilanteesta. Hyvin usein pienempikin ylläpitoannos on riittävä hevoselle tai ponille, joka saa yrttejä pidemmän aikaa. Muista, että hevoset ja ponit ovat yksilöitä aivan kuten ihmisetkin.


Tuote numero: 303773

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: